Egy a lényeg, Jesét is fel kell hozni, cserének bőven jó lenne.
Elől azért egy CR-Agüero-Bale nagyon rosszul hangzik

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 19., péntek 9:19
HozzászólásSzerző: karim » 2013. április 19., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. április 19., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 8:52
Azért Péreznél is első a csapat, legalábbis ahogy én észrevettem. Egy dolog tetszik, hogy észrevették azt, hogy minőségben kevés a középpálya és a támadórészleg is. Mert az egy dolog, hogy a hírek zöme kacsa, de azért mindennek van alapja szerintem.Ráadásul Benz valószínűleg tényleg Perez egyik kedvence
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 19., péntek 8:49
A Punto Pelota mai száma szerint egy teljesen új csapat van épülőben Madridban. A hírek szerint Adán, Carvalho, Albiol, Callejón és Essien szinte biztos, hogy nem lesz a keret tagja jövőre. Kaká, Di María, Higuaín és Benzema pedig megfelelő ajánlat esetén távozhat. Essien helyét Kondogbia, Albiolét Garay veheti át. Xabi Alonso utódja a Verratti, Vidal, Gündogan hármasból fog kikerülni, a támadórészlegbe pedig Jesé, Bale és Agüero érkezhet a távozók helyére.
Egyébként egyre több helyen olvasni, hogy mind a két csatárnak kalap kabát, ha jön Bale-Agüero, mert mindenki azon a véleményen van, hogy a Bale-CR-Agüero hármas tökéletes lehet. A padra meg lesz egy Jesé és Morata?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 8:40
Nem fogja szerintem sem, főleg annak tükrében, hogy mehet a MU-ba is elvileg.nem épp a biztos és folyamatos játéklehetőség érdekében távozott? amit aztán meg is kapott, ráadásul a válogatottban is kezd alapember lenni, vhogy nem tudom elképzelni, h a vb előtt bevállalja a padot.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 19., péntek 8:38
nem épp a biztos és folyamatos játéklehetőség érdekében távozott? amit aztán meg is kapott, ráadásul a válogatottban is kezd alapember lenni, vhogy nem tudom elképzelni, h a vb előtt bevállalja a padot. mert most akármilyen középhátvéd igazolunk, annak a paddal kell számolnia varane robbantása miatt.Garay érkezésének én örülnék a legjobban, szerintem amikor játszott jó volt, legalábbis Albiolnál és Carvalhonál jobb. Kérdés hogy el tudja-e viselni a kispadot, bár amikor itt volt, akkor ezzel nem volt gond
HozzászólásSzerző: realbence » 2013. április 19., péntek 8:35
A "biztos" távozók közül csak Essien üti meg a szintet, ő maradhatna, de a többiek mehetnek. Kaká és DM is mehet tőlem, Higu csak akkor ha jön Falcao vagy Agüero, Benzema mindenképp maradjon. Garay érkezésének én örülnék a legjobban, szerintem amikor játszott jó volt, legalábbis Albiolnál és Carvalhonál jobbA Punto Pelota mai száma szerint egy teljesen új csapat van épülőben Madridban. A hírek szerint Adán, Carvalho, Albiol, Callejón és Essien szinte biztos, hogy nem lesz a keret tagja jövőre. Kaká, Di María, Higuaín és Benzema pedig megfelelő ajánlat esetén távozhat. Essien helyét Kondogbia, Albiolét Garay veheti át. Xabi Alonso utódja a Verratti, Vidal, Gündogan hármasból fog kikerülni, a támadórészlegbe pedig Jesé, Bale és Agüero érkezhet a távozók helyére.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 19., péntek 0:59
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 19., péntek 0:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 23:21
Lehet bennünk van a hiba, mert az Aranylabda szavazásnál is hasonló szempontok alapján osztályoznak.fuck logic.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 18., csütörtök 23:17
de azért, ha belegondolsz nem is annyira szar logika. legalább a kis világukban mindig ők az igazi nyertesek.fuck logic.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 18., csütörtök 23:13
ez is mi ?köpedék iniesta már nyilatkozza is, hogy a bajnoki cím többet ér, mint a béellgyőzelem
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 18., csütörtök 23:05
Egyszer csak lebuknak a gumibogyószörppel...Doppingellenőrzés volt a Realnál és a Barcánál is. Utóbbitól Iniesta, Tello, Alves, Piqué, Villa, Song, Alba, Valdés, Xavi és Messi voltak a kiválasztottak, a Real még nem hozta nyilvánosságra, de Varane szinte biztos, ugyanis le kellett mondania egy rendezvényen való megjelenést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 22:59
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 18., csütörtök 21:56
Hát még a barcás ismerős köreimet mennyire zavarja. Ahányszor felhozom nekik, hogy Bayern, már rögtön jönnek és támadnak...Realista24 írta:Amúgy ahogy olvasgattam rosszul esik a katalánoknak, hogy nem őket tartják esélyesnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 21:50
hol itta probléma?hehe írta:köpedék iniesta már nyilatkozza is, hogy a bajnoki cím többet ér, mint a béellgyőzelem![]()
![]()
apa kezdődik![]()
(fuck you smiley-t szeretnék!)
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 18., csütörtök 21:45
Ahogy tavaly a kupa is többet ért, mint a bajnoki cím...hehe írta:köpedék iniesta már nyilatkozza is, hogy a bajnoki cím többet ér, mint a béellgyőzelem
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem