Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. április 10., csütörtök 20:08

Tubatibi!

Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 19:46

Az iPad az fasza, nekem is nagyon bejött. :)

Másik kérdés:
Egyik cimbim akar venni telefont( Iphone 5S), na már most...azzal van megáldva, hogy külföldön sokkal olcsóbb és majd ő valami külföldi honlapról fogja lerendelni és tőlem kérdezett, hogy tudok-e. Nos, én nem tudtam nagyon semmit mondani neki.

Esetleg ti tudtok linkelni olyan oldalakat ahol eredeti Iphone 5S-t tud beszerezni olcsóbban?

Én nem hiszem, hogy létezik ilyen oldal. Ezt meg is mondtam neki:
1.: lényegesen nem olcsóbb, mint itthon
2.: vársz egy csomót rá, mire megérkezik
3.: lehet, hogy átvernek és akkor tökmindegy az egész
4.: a külföldi iphone-okat, ha jól tudom nagy macera árán lehet itthon használni(ha lehet egyáltalán?), mert valamit aktiváltatni kell, stb, stb...

Lényegében ezt elmondtam neki is, de ő hajtotta, hogy az márpedig nem így van, úgyhogy hátha ti tudtok egy ilyen oldalt. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 20:34

Drake írta:Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig? :) Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.
Ha teljesen lecserelned a gepet, akkor csakis minosegi tabletet vegyel, tehat Ipad.
pheco írta:Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.
Velem ket alkalommal is elofordult hogy 3-4 napig nem hasznalhattam a laptopomat, pedig fontos lett volna. Eloszor telefonrol probalkoztam (4,3"). Lehetett rajta netezni, dokumentumot szerkeszteni, torrentezni, filmezni, de eleg kenyelmetlen volt, raadasul szinte egesz nap a tolton volt, mivel hasznaltam. Masodik alkalommal kolcson kertem egy tabletet, az mar joval kenyelmesebb volt, viszont nem szerettem rajta irni. En is egyet kell hogy ertsek pheco-val (megha nehezemre esik is :mrgreen: ), a tablet vagy okostelefon csak egy kiegeszito, nagyon sok mindenre jo, de nem tudja 100%-osan potolni akar az asztali, akar a hordozhato szamitogepet. Persze ez attol is fugg hogy ki mire hasznalja. Te mire hasznalnad Drake ?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 8., kedd 20:41

Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 8., kedd 20:33

Ipad.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 8., kedd 20:31

Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig? :) Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 5., szombat 9:25

En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 5., szombat 1:25

Android guruk, attention.

Utóbbi időben kikapcsolt folyton a Defy+-om, (csak úgy random) és raktam rá CM9-et. Minden fasza, elindul, simán fut, aztán néha gondol egyet és nem lehet vele sms-t küldeni meg hívást indítani/fogadni. Android-forumon leírtak alapján telepítettem, elvileg nem szabadna problémás legyen. Esetleg valaki, akinek volt/van hasonló problémája? :-(

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2014. április 3., csütörtök 21:30

ha nincs rá szükség, én nem vennék i7-et. 200 alatt pláne nem. minek?
Csabi írta:mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.
a nagyobb gyártók közül a garanciáztatás miatt az Acert én simán lehúzom. :mrgreen:
tick. tick. tick.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 3., csütörtök 16:11

mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 3., csütörtök 16:04

Asus? Hát nekem ez van, nagy viszonyítási alapom nincs, de nem vagyok teljesen elégedett vele.
"And my heart will leave you never."

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 13:07

Tesómnak meg szintén 2009 okt óta ACER van és szintén no problem azóta.
EZ , másik link
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 2., szerda 22:06

@Sonny írta:Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van? :D

Lassú volt az internetkapcsolat, és nem vártad meg, amíg átmegy az üzenet, hanem előbb bezártad. Mobilnettel ez gyakoribb jelenség.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 2., szerda 21:33

Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van? :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 2., szerda 20:41

Anyaka leirta a lenyeget, minden gyarnak vannak gyengebb szeriai (nem ezeket linkeltem neked :D ), viszont minosegben a Dell az egyik legjobb, a garancia miatt pedig egyertelmu melyiket valasztanam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 20:33

Anis írta:
matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
+1
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.
Dehogy jobbak a Dellnél. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 2., szerda 20:26

matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
+1
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 2., szerda 11:31

azt mondjátok meg hogy 1680X1050 felbontáson pl egy ilyen dell 5737-en fullmaxon hány fps pl a gta 4 meg az arma 2 :D
Kép
Kép
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 2., szerda 11:28

Csak ez nem így megy szakmailag. Mind a kettőnél, és a többi gyártónál is tele van hulladékkal sokszor a kínálat. (Dell N5010..., Asus korábbi X szériája) Az a cinkes, amikor a felsőkategória is hibádzik, bár szerencsére ez ritka. Garancia ügyben pedig a Dell a legjobb, ez vitathatatlan.

Az előttem ajánlott 5737 az egyik legjobb vétel 200 alatt. Akár még játékra is alkalmas, és átlagosnál valamivel jobb minőség.
Illetve még a kinézett Asus-okkal szemben +1 év garanciát is ad, amiért ott +20.000 felárat kellene adni, szóval ugyanott lennél árban, csak jobb géppel, mert az Asus egy alsó középkategória, addig ez a Dell egy felső középkategóriás gép.

Én meg pártatlan vagyok. Bár a Thinkpad az jó. :lol:

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 2., szerda 11:11

:lol: Hát hogyne. Nem egy ismerősöm panaszkodik ezekre a gépekre. Nekem nincs tapasztalatom asus gépekkel, De a régebbi dellem, amit már anyáék használnak 6 éves, es semmi baja, nem is volt soha. Rohadt strapabíró megbizhato, ahogyan a jelenlegi gépem is. Én abszolutde dell párti vagyok.

Vissza: