Elektronika
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
Tubatibi!
Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.
Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.
Az iPad az fasza, nekem is nagyon bejött.
Másik kérdés:
Egyik cimbim akar venni telefont( Iphone 5S), na már most...azzal van megáldva, hogy külföldön sokkal olcsóbb és majd ő valami külföldi honlapról fogja lerendelni és tőlem kérdezett, hogy tudok-e. Nos, én nem tudtam nagyon semmit mondani neki.
Esetleg ti tudtok linkelni olyan oldalakat ahol eredeti Iphone 5S-t tud beszerezni olcsóbban?
Én nem hiszem, hogy létezik ilyen oldal. Ezt meg is mondtam neki:
1.: lényegesen nem olcsóbb, mint itthon
2.: vársz egy csomót rá, mire megérkezik
3.: lehet, hogy átvernek és akkor tökmindegy az egész
4.: a külföldi iphone-okat, ha jól tudom nagy macera árán lehet itthon használni(ha lehet egyáltalán?), mert valamit aktiváltatni kell, stb, stb...
Lényegében ezt elmondtam neki is, de ő hajtotta, hogy az márpedig nem így van, úgyhogy hátha ti tudtok egy ilyen oldalt.

Másik kérdés:
Egyik cimbim akar venni telefont( Iphone 5S), na már most...azzal van megáldva, hogy külföldön sokkal olcsóbb és majd ő valami külföldi honlapról fogja lerendelni és tőlem kérdezett, hogy tudok-e. Nos, én nem tudtam nagyon semmit mondani neki.
Esetleg ti tudtok linkelni olyan oldalakat ahol eredeti Iphone 5S-t tud beszerezni olcsóbban?
Én nem hiszem, hogy létezik ilyen oldal. Ezt meg is mondtam neki:
1.: lényegesen nem olcsóbb, mint itthon
2.: vársz egy csomót rá, mire megérkezik
3.: lehet, hogy átvernek és akkor tökmindegy az egész
4.: a külföldi iphone-okat, ha jól tudom nagy macera árán lehet itthon használni(ha lehet egyáltalán?), mert valamit aktiváltatni kell, stb, stb...
Lényegében ezt elmondtam neki is, de ő hajtotta, hogy az márpedig nem így van, úgyhogy hátha ti tudtok egy ilyen oldalt.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha teljesen lecserelned a gepet, akkor csakis minosegi tabletet vegyel, tehat Ipad.Drake írta:Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig?Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.
Velem ket alkalommal is elofordult hogy 3-4 napig nem hasznalhattam a laptopomat, pedig fontos lett volna. Eloszor telefonrol probalkoztam (4,3"). Lehetett rajta netezni, dokumentumot szerkeszteni, torrentezni, filmezni, de eleg kenyelmetlen volt, raadasul szinte egesz nap a tolton volt, mivel hasznaltam. Masodik alkalommal kolcson kertem egy tabletet, az mar joval kenyelmesebb volt, viszont nem szerettem rajta irni. En is egyet kell hogy ertsek pheco-val (megha nehezemre esik ispheco írta:Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig?
Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Android guruk, attention.
Utóbbi időben kikapcsolt folyton a Defy+-om, (csak úgy random) és raktam rá CM9-et. Minden fasza, elindul, simán fut, aztán néha gondol egyet és nem lehet vele sms-t küldeni meg hívást indítani/fogadni. Android-forumon leírtak alapján telepítettem, elvileg nem szabadna problémás legyen. Esetleg valaki, akinek volt/van hasonló problémája?
Utóbbi időben kikapcsolt folyton a Defy+-om, (csak úgy random) és raktam rá CM9-et. Minden fasza, elindul, simán fut, aztán néha gondol egyet és nem lehet vele sms-t küldeni meg hívást indítani/fogadni. Android-forumon leírtak alapján telepítettem, elvileg nem szabadna problémás legyen. Esetleg valaki, akinek volt/van hasonló problémája?

ha nincs rá szükség, én nem vennék i7-et. 200 alatt pláne nem. minek?
a nagyobb gyártók közül a garanciáztatás miatt az Acert én simán lehúzom.Csabi írta:mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.

tick. tick. tick.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Asus? Hát nekem ez van, nagy viszonyítási alapom nincs, de nem vagyok teljesen elégedett vele.
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
@Sonny írta:Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van?
Lassú volt az internetkapcsolat, és nem vártad meg, amíg átmegy az üzenet, hanem előbb bezártad. Mobilnettel ez gyakoribb jelenség.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van?
Szóval ilyenkor mi van?

- h3x0r
Anyaka leirta a lenyeget, minden gyarnak vannak gyengebb szeriai (nem ezeket linkeltem neked
), viszont minosegben a Dell az egyik legjobb, a garancia miatt pedig egyertelmu melyiket valasztanam.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy jobbak a Dellnél.Anis írta:+1matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
+1matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azt mondjátok meg hogy 1680X1050 felbontáson pl egy ilyen dell 5737-en fullmaxon hány fps pl a gta 4 meg az arma 2

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Csak ez nem így megy szakmailag. Mind a kettőnél, és a többi gyártónál is tele van hulladékkal sokszor a kínálat. (Dell N5010..., Asus korábbi X szériája) Az a cinkes, amikor a felsőkategória is hibádzik, bár szerencsére ez ritka. Garancia ügyben pedig a Dell a legjobb, ez vitathatatlan.matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
Az előttem ajánlott 5737 az egyik legjobb vétel 200 alatt. Akár még játékra is alkalmas, és átlagosnál valamivel jobb minőség.
Illetve még a kinézett Asus-okkal szemben +1 év garanciát is ad, amiért ott +20.000 felárat kellene adni, szóval ugyanott lennél árban, csak jobb géppel, mert az Asus egy alsó középkategória, addig ez a Dell egy felső középkategóriás gép.
Én meg pártatlan vagyok. Bár a Thinkpad az jó.

- L.Miki
matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.