Lenne egy masik kerdesem.
Ha a kontrollerem csak Vistaval kompatibilis(azaz 7tel mar nem),valahogy megis megoldhato lenne hogy mukodjon win7-en is?

(csak mert nagyon szeretem,jo allapotban van)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. április 20., vasárnap 18:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 14., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. április 11., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 11., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. április 11., péntek 13:46
ha használat közben van a reboot, próbáld a max cpu-t lejjebb venni.nmate írta:Kb. 6 gyári ROMot próbáltam, most sikerült eggyel újrahúzni, viszont a random reboot még mindig fennáll, valszeg hardver hibás a kis rohadék...dodi írta: Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 11., péntek 11:04
Olyan hogy utanvetellel fizess, nincs, de a paypal biztosit teged, hogy ne vesszen el a penzed.tubatibi írta:Mire kell figyelni az e-bayes rendelésnél? Gondolom sehogy sem megoldható, hogy utánvétellel fizessen a haverom.
Apple iPhone 5s (Latest Model) - 16GB - Gold (Factory Unlocked) Smartphone
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 11., péntek 10:36
Kb. 6 gyári ROMot próbáltam, most sikerült eggyel újrahúzni, viszont a random reboot még mindig fennáll, valszeg hardver hibás a kis rohadék...dodi írta: Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. április 11., péntek 10:25
Akkor cwm-et eléred, próbáld onnan újrahúzni, új rom, stb.nmate írta:Ja, valahogy így volt. Aztán visszanyomtam a gyári romot, jó volt kb. 3-4 órán át, egyszer újraindult, ahogy régen tette és game over van, bootloadernél nem tudok tovább lépni. Wipe data sem segítBoky írta:En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.Szóval valszeg kuka.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 20:57
Ahogy nézem, ezek induló árak, licitálni kell rá, szóval jóval magasabb lesz az ár, mint amit most látsz. Ennyi a "trükk".
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 20:48
Nézzétek meg a vevő értékeléseit, és azt is, hogy mit takar az adott értékelés. Mert lehet eladott 1000 db 1 dolláros vackot és most kezdi a lehúzást.Gondolom ezt itthon is simán tudná használni. Szóval még mikre kéne figyelnie, hogy megbízható embertől és biztosan jó terméket kapjon.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 10., csütörtök 20:33
Ja, valahogy így volt. Aztán visszanyomtam a gyári romot, jó volt kb. 3-4 órán át, egyszer újraindult, ahogy régen tette és game over van, bootloadernél nem tudok tovább lépni. Wipe data sem segítBoky írta:En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 10., csütörtök 20:22
Tesom is ebayrol vette, valoban olcsobb es arra kell figyelni hogy gyarilag fuggetlen (factory unlocked) legyen. Persze itthon is lehet fuggetleniteni, de az nem tudom pontosan mennyibe kerul.peadani írta:Tubatibi!
Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. április 10., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 20:34
Ha teljesen lecserelned a gepet, akkor csakis minosegi tabletet vegyel, tehat Ipad.Drake írta:Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig?Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.
Velem ket alkalommal is elofordult hogy 3-4 napig nem hasznalhattam a laptopomat, pedig fontos lett volna. Eloszor telefonrol probalkoztam (4,3"). Lehetett rajta netezni, dokumentumot szerkeszteni, torrentezni, filmezni, de eleg kenyelmetlen volt, raadasul szinte egesz nap a tolton volt, mivel hasznaltam. Masodik alkalommal kolcson kertem egy tabletet, az mar joval kenyelmesebb volt, viszont nem szerettem rajta irni. En is egyet kell hogy ertsek pheco-val (megha nehezemre esik ispheco írta:Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 8., kedd 20:41
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem