Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 8., kedd 19:58

ha már anime , az Akuei to Gacchinpo című "gyöngyszemet" látta valaki rajtam kívül :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 8., kedd 19:36

tubatibi írta:Kevés animét nézek, sőt szinte alig ( DBZ, Kuroko no Basuke[amit remélem, hogy folytatnak, mert kibaszott jó sorozat], Yugioh, yuyu hakusho), belekezdtem néhányba, de nem tudták lekötni a figyelmem, ezt viszont kb 2 nap alatt lepörgettem. :coffee:
2011 nyara előtt én is csak azt néztem amit a TV adott (Yu-Yu, Pokemon, Digimon, Yugioh, Beyblade, DB illetve volt még pár), akkor kezdtem bele egy anime-darálásba. azóta 3088 részt néztem meg úgy összességében. és a fordítás végett beleástam magam eléggé a dolgokba (persze így is van amiről nem tudok/hallok.. de én személy szerint nagyon nem szeretem az olyan animeket amiket nagyon felkapnak, sokszor nem jogosan: lásd Sword Art Online. MMORPG alapján készített anime, hatalmas hájpja volt és még jó is lett volna, ha nem teszik tele nyálas jelenetekkel.
tubatibi írta:Shingeki no Kyojin
lesz/van hozzá 3 OVA. azt is láttad hozzá?
Shingeki no Kyojin: Ilse no Techou ez 1 rész OAD már kijött,
de még jön idén 2 OVA.

Kuroko no Basuke:
3.évad pedig állítólag jövőre várható, tavasszal.
amelyik stúdió ezt csinálta most épp másokkal van elfoglalva illetve meg kell várni míg a BD/DVD-k kifutnak.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 18:49

Shingeki no Kyojin

Nagyon örülök, hogy a kis előzetesem hatására páran belekezdtek a sorozatba.
Én a végére értem.

Nagyon sajnálom, hogy csak egy évadra tervezték, sajnos az Animék nagy része ilyen, ez nekik egy reklám, hogy a Mangát népszerűsítsék.

Ami baromira bejött, hogy rengeteg fontos mellékszereplő van: Rivaille hadnagy valami brutális volt, az a hidegség, amit mutatott. :agree: Erwin parancsok is jóvolt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár az évadzáróba azért kiderült, hogy kis mocsok ő is.

Jó volt nagyon. :agree:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos nem derült ki, hogy mi van a pincében és most akarnak az emberek ellentámadást indítani. Szóval jó részek lettek volna, ha megcsinálják őket. :(

hatalmas hájpot kapó tucatshounen - sztem
Te ezt gondolod.
Kevés animét nézek, sőt szinte alig ( DBZ, Kuroko no Basuke[amit remélem, hogy folytatnak, mert kibaszott jó sorozat], Yugioh, yuyu hakusho), belekezdtem néhányba, de nem tudták lekötni a figyelmem, ezt viszont kb 2 nap alatt lepörgettem. :coffee:
Szerintem nem véletlen van nagy hype-ja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 8., kedd 13:43

hatalmas hájpot kapó tucatshounen - sztem
Valóban nagy hype-ot kap, de bőven a jobb shounen animek közé tartozik...a tucat fogalmával meg nem vagy tisztában, mert ez minden csak nem tucat shounen.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 8., kedd 13:19

GOT:

1. Daenerys (toronymagasan)
2. Missandei
3. Ygritte
4. Sansa
5. "nemtudomkiő"

Shingeki no Kyojin
hatalmas hájpot kapó tucatshounen - sztem :mrgreen:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 8., kedd 11:14

Jó, hogy írtátok Missandei-t, róla meg is feledkeztem. :fpalm: Talán be is fér az ötödik helyre Ygritte helyett. :p
Matt009 írta:Szőke hajjal nem olyan szexi, de a valóságban szerintem odaver rendesen.
Szerintem szőkén is istennő, de a valóságban még jobb. :agree: :salute:

Még egy kis GoT:
Game Of Thrones Impressions II by Steve Love

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 8., kedd 11:09

tubatibi írta:Shingeki no Kyojin
Na,erre én is ráfogok nézni :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 8., kedd 10:44

Az első részt én is megnéztem, nem vagyok anime-barát, de ez kap egy esélyt :)
"And my heart will leave you never."

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 10:35

Shingeki no Kyojin

Huhh. Eddig nagyon adja. 11 részt pörgettem le, de nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni. :)

Akinek tetszett a World War Z, annak kötelező megtekinteni, 25 részes, 20 percesek a részek, eddig összetett darab hatását kelti. :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!3 főszereplőnk van(és rengeteg mellékszereplő), Eren, Mikasa és Armin. Olyan világba csöppenünk, ahol az óriások az emberiség nyugalmára törnek, hihetetlen erejük van és szinte halhatatlanok, egy gyengepontjuk van. 3 nagy fal van, a Mária-fal, Rózsa-fal, Sina-fal. Ezek védelmezik az emberiséget. Elvileg már a Mária-falon se tudnának átjutni, de hirtelen megjelenik két kolosszális óriás, mely közül az egyik páncélos, így ledöntik a Mária-falat és a Rózsa-falat veszik célba, de hirtelen eltűnik ez a kettő. Eren édesanyát megöli egy óriás és felesküdik, hogy saját kezűleg öli meg az összes óriást. Csatlakozik Mikasaval(Eren legjobb barátja és egyben a legtehetségesebb kadét) és Armin-nal(Ő a legeszesebb) katonának. Itt elsajátítják a háromdimenziós manőverezés fortélyait és kiképzik őket. A katonásagának is 3 csoportja van, a belső rendőrség(ők a legvédetebbek), a helyőrség(a falak figyelésével és helyrehozatalával foglalkoznak, illetve ágyúkezelés) és a felderítők(ők a legkeményebbek, ők mennek ki a kinti világba). Természetesen Eren a felderítőkhöz fog csatlakozni(persze a 3 év kiképzés is tartogat fordulatokat, megismerkedik barátokkal, "ellenségekkel")
Első bevetésükön, Eren feláldozza magát, hogy megmentse Armint...gyászolnak, azt hitték Eren meghalt. Erre egy hatalmas óriás tűnik fel, aki a többi óriást gyilkolja...Eren az. Át tud változni. Rájönnek erre, először kiakarják végezni, de aztán Pixis parancsnok közbelép és elmondja, hogy ez a fiú lehet az emberiség utolsó reménye.
Aztán még ottvan a kulcs a pincéhez, ahol Eren megtalálhatja az igazságot. Most fog kezdődni az igazi dara.

A képvilág nagyszerű(kivéve az "alap" óriásokat", a története komoly, egy-két poén van benne, de a komoly hangvételt ennél az Anime-sorozatnál nagyon eltalálták. Tudnék még róla nagyon sokat írni úgy, hogy csak 11 részt néztem meg. 1-2 nap és bedarálom. :)

"KYOJIN" | Trailer ᴴᴰ [KAIZOKU ONI]

[IHS] Shingeki no Kyojin - War of Change AMV

Egy kis kedvcsináló. Nézzétek bátran! :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 8., kedd 10:24

lordgabi írta:Kathy Bates felkérése a karakterre szinten remek döntésnek bizonyult
Hatalmas színésznő.. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor a nagy :) néger lány benyomta neki az "oh freedom" zenét..neki meg már csak feje volt...volt libabőr rendesen :mrgreen:
Kedvenc színészem az évek során Jessica Lange volt,aki ugye főszereplő minden évadban. A Főcímekből a 3. volt a kedvencem,elég betegre sikeredett.. Szerintem lehetne kicsit paráztatósabb a sorozat ha már Horror sztori :hmmm: de lehet,hogy csak az én paraingerküszöbömet nem üti meg :x

Lehet újranézem a 2. évadot valamikor :shifty:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. április 8., kedd 10:08

GOT:

1. Daenerys
2. Missandei
3. Cersei
4. Margaery
5. Ros

(Megjegyzem, hogy a SOA-ból is lehetne egy remek kis listát összedobni. :mrgreen: )

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 8., kedd 9:48

Nekem is a második évad tetszett a legjobban, történetileg is nagyon jó volt + a remek zenék és a színészi alakítások is kicsúcsosodtak itt. Az első évad és a harmadik nálam is egy szinten áll nagyjából, picit most előrébb érzem az utolsót, friss emlékek, stb. Kathy Bates felkérése a karakterre szinten remek döntésnek bizonyult, ebben is szép zenék szóltak, a főcím pedig továbbra sem unalmas. :D Ősszel pedig jön a 4. évad: Freak Show. :)
Ilyesmikre gondoltam egyebek alatt, spoilerezés esetleg, kedvenc jelenetek, zenék, színészek, karakterek...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 8., kedd 9:37

lordgabi írta: kinek melyik tetszett a legjobban,
Nekem a témája miatt a 2. tetszett a legjobban,abba aztán tényleg volt minden,utána a 3. és az első az utolsó a sorban :)
Mit értesz egyebek alatt? :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 8., kedd 2:10

Rajtam kívül van olyan valaki, aki bedarálta az Amerikai Horror Sztori mindhárom évadát?
Most fejeztem be a harmadikat, az első kettőről már korábban írtam röviden, kíváncsi vagyok a véleményetekre, kinek melyik tetszett a legjobban, egyebek? :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 8., kedd 1:03

1. Daenerys
2. Ygritte
3. Margaery
4. Shae
5. Gilly
mondjuk az is jó kérdés, hogy a színésznőket, vagy a karaktereiket nézzük, mert ha a színésznőket, akkor emilia clarke talán a 3. is lehetne nálam, de szőke hajjal max 5
Szőke hajjal nem olyan szexi, de a valóságban szerintem odaver rendesen. Az én listám abszolút magát a színésznőt tükrözi, és nem a sorozatbéli figurát.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 8., kedd 0:54

Csabi írta:belenéztem a himym második évadába. hogy ezek hogy megöregedtek 9 év alatt. :) legfőkébben barney meg lilly. ted állta a legjobban az időt.
http://imagerz.com/QBZDDEtvAwMDVwobQwVQ

Azert ha megnezzuk, nem fiatalok mar ok sem. 9 ev az csak 9 ev.. barney 40, ted 39, marshall 34, robin 32, lily 40

GOT

1. Daenerys
2. Margaery
3. Ygritte
4. Sansa
5. Shae
+1 link :mrgreen:
Boky írta:azt meg csak ilyen kicsiben merem írni, hogy a 18. szülinapján nálam maisie williams lenne az 1. helyezett :D
pont egy het mulva lesz 17 :shifty:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 8., kedd 0:31

1. Daenerys
2. Margaery
3. Ros Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csofri, te retek!!!
4. Ygritte
5. Sansa

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 8., kedd 0:22

1. Missandei
2. Dany
3. Ygritte
4. Sansa
5. Margaery

Egyébként örülök Dario cseréjének rühelltem az előző évados csávót...Oberyn meg badass.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 8., kedd 0:16

csababarca írta:
Boky írta: ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél, mert nálam sem cersei sem daenerys nincs a top 3ban, de talán még a top5be is alig férne be daenerys :D
De hogy? hirtelen eszembe sem jut olyan stabil szereplő, Margaeryn kívül, aki még szerepelhet a sorozat jó női listáján... :D jó, talán Igrid, vagy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már halott Talisa, de rajtuk kívül ki? Most a tucatnyi szajhát ne vegyük bele... :mrgreen:
1.-2. margaery & ygritte, nem akarok dönteni :D
3. missandei
4. sansa
5. daenerys

mondjuk az is jó kérdés, hogy a színésznőket, vagy a karaktereiket nézzük, mert ha a színésznőket, akkor emilia clarke talán a 3. is lehetne nálam, de szőke hajjal max 5. :D
és akkor mondjuk gwendoline christie (brienne), vagy natalia tena (osha) is játszhatna :)

azt meg csak ilyen kicsiben merem írni, hogy a 18. szülinapján nálam maisie williams lenne az 1. helyezett :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 8., kedd 0:03

Csabi írta:belenéztem a himym második évadába. hogy ezek hogy megöregedtek 9 év alatt. :) legfőkébben barney meg lilly. ted állta a legjobban az időt.
Robinnak meg eskü jól áll, hogy korosabb lett picit.

Vissza: