rettenetes

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 22., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. május 22., szerda 15:44
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 15:37
Pelle akarja vinni magával a Citybe.mohaola írta:Közben a Malaga részéről megerősítették, hogy érdeklődünk Isco iránt, de nem mi vagyunk az egyetlenek, aki vinni akarja annak a kivásárlási árat ki kell fizetni ami 35 millió euró.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 22., szerda 15:36
Isco és Neymar a tamadó szekcióba...aláírnám. Csak utána a hátsó sorokat erősítsük...Te jó ég milyen hírek vannak, lassacskán mindenki eladó a média szerint, ezért lenne jó aki kiállna a klub részéről és cáfolna, mert hiába kacsa akkor is szarul esik a játékosoknak és a szurkolóknak is.
Közben a Malaga részéről megerősítették, hogy érdeklődünk Isco iránt, de nem mi vagyunk az egyetlenek, aki vinni akarja annak a kivásárlási árat ki kell fizetni ami 35 millió euró.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 22., szerda 15:32
Idei mezem van, de akkor a jovoevi tuti kimarad. Nekem ilyen kukas megkulonbozteto polok, meg hupikek, narancs csikos izek nem kellenek 60 euroert...Realista24 írta:Ráadásul az narancs csík, nem is piros. Egyébként sajnos valószínű, hogy az lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 15:28
Ráadásul az narancs csík, nem is piros. Egyébként sajnos valószínű, hogy az lesz.A masik viszont amin piros csikok vannak, az valami botrany...
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 22., szerda 15:27
Szep dizajn, bar a keresztbe savot nem ertem, hogy hogy jon egy Real mezre... Meg be kene festeni pirosra es akkor elmegy river plate meznek is.szilamer írta:lehet ha volt már, de nekem tetszik ez
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 22., szerda 15:15
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 22., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 15:01
Ő egy brustos,munkás,küzdős csatár,egyszerű játék modorral,nem spilázza túl...valakinek ez tetszik,nekem speciel nem... :-)Szerintem vegyük meg, csak mert bepattant róla 3-szor a labda ellenünk élete meccsén...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 22., szerda 14:46
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 14:44
a narancssárga nagyon remélem, hogy kapus mez lesz.flori írta:ezek lesznek a hivatalosak,ha a marca lehozza igy akkor már tuti.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 14:41
Szerintem vegyük meg, csak mert bepattant róla 3-szor a labda ellenünk élete meccsén...83 - Robert Lewandowski többször veszítette el a labdát rossz labdaátvétel miatt (83), mint bárki a Bundesligában. Sztárjelölt. #OptaNépsport
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 22., szerda 14:40
lassan új filozófia után kéne nézni.Perezzel csak egy baj van, hogy nem képes olyan ember vagy emberek kezébe adni az igazolásokat aki jól csinálná
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 14:38
Az Emirates többet fizet.Ne nézzetek hülyének,de jövőre,hogyhogy nem a Bwin lessz a mezszponzor?
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. május 22., szerda 14:37
Ne nézzetek hülyének,de jövőre,hogyhogy nem a Bwin lessz a mezszponzor?szilamer írta:lehet ha volt már, de nekem tetszik ez
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 22., szerda 14:35
Calderon: 3 szezon, 2 bajnoki cím, 1 szuperkupa.Tayo írta:ki ez a calderon úristen.
mit adott ez a klubnak hogy így pofázik meg lehordja perezt. fele olyan sikeres nem volt mint perez, ígért fűt fát de kb semmi nem valósult meg belőle. perezhez képest egy senki.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 22., szerda 14:34
Perezzel csak egy baj van, hogy nem képes olyan ember vagy emberek kezébe adni az igazolásokat aki jól csinálnáflori írta:nagy kókler ez a ramón,de messze nem a legjobb elnök perez.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 22., szerda 14:33
szilamer írta:lehet ha volt már, de nekem tetszik ez
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem