1. Daenerys

2. Margaery
3. Cersei
4. Sansa
5. Ygritte
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 23:49
De hogy? hirtelen eszembe sem jut olyan stabil szereplő, Margaeryn kívül, aki még szerepelhet a sorozat jó női listáján...Boky írta: ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél, mert nálam sem cersei sem daenerys nincs a top 3ban, de talán még a top5be is alig férne be daenerys
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 7., hétfő 23:38
ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél, mert nálam sem cersei sem daenerys nincs a top 3ban, de talán még a top5be is alig férne be daeneryscsababarca írta:Kerlon írta:Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.megint a nő téma, mindjárt fel is háborodik valamelyik langyos.
Cerseit adom,elég jóféle milfDe Dany a top, főleg azért,mert Cersei indokolatlanul keveset van meztelenül...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de majd eljön az ő ideje is
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 23:22
Kerlon írta:Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.GT37 írta:GoT s04e01 továbbra is.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.![]()
megint a nő téma, mindjárt fel is háborodik valamelyik langyos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 7., hétfő 23:17
Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.GT37 írta:GoT s04e01 továbbra is.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 7., hétfő 23:14
borzasztó.... Galláéknál volt egy-két jól elkapott dolog, amik tényleg jók voltak, de ott is voltak erőltetett dolgok, a többi meg...ziro4vr írta:Hát már mióta..idén állítólag lesz benne egy önálló Badár-est, azt megnézem majd, aztán annyi.pheco írta: Showder klub mekkora egy fos lettSzánalmasan gyenge produkciók.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 23:06
Hát már mióta..idén állítólag lesz benne egy önálló Badár-est, azt megnézem majd, aztán annyi.pheco írta: Showder klub mekkora egy fos lettSzánalmasan gyenge produkciók.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 7., hétfő 23:03
Visszacsúnyult az Amerikai Pite szintreP. Krisz írta:Lilly nem csak hogy megöregedett hanem ordenáré mód meg is csunyúlt
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. április 7., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 7., hétfő 22:08
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 7., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 7., hétfő 17:31
Anno a Class FM-ben is volt egy adás, ahol ezekről a feliratok elkészüléséről beszéltek, mert Jani nagy Walking Dead és Trónok harca rajongó, míg a Balázs pedig néző a jobb thillereket, zsarus sorozatokat (Homeland-et is pl).András93 írta:Hát így, interjú Bruzsyval, a GoT egyik fordítójával, de ő viszi a Homeland-et és a House of Cards-ot is. Igaz, már majdnem 1 éve készült, de érdemes meghallgatni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 17:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom, szerintem is jobb volt az előző Daario... De hát ezt az egyet megbocsátom nekik, mert egyébként félelmetesen jól választották ki a színészeket.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Naaharis minek cserélték ki? Ritka szar ez az új karakter. Daenerys csak szerintem nem olyan qrva jó nő, mint amennyire itt a legtöbben gondolják? Lásd:GTLájtos évad kezdés, egyedül a Véreb-Arya páros tetszett. Tyrion még mindig a legnagyobb király, illetve John Snow.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. április 7., hétfő 17:19
Hát így, interjú Bruzsyval, a GoT egyik fordítójával, de ő viszi a Homeland-et és a House of Cards-ot is. Igaz, már majdnem 1 éve készült, de érdemes meghallgatni.ferni írta:a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lenne
én sem értem, hogy csinálják, de megcsinálják mindig![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 7., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 14:11
ferni írta:a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lennecsababarca írta:
nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra![]()
én sem értem, hogy csinálják, de megcsinálják mindig![]()
amúgy a GO-n néztem, nem akartam várni, míg kihozza a postás, teljesen jó volt ott is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 7., hétfő 14:03
a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lennecsababarca írta:
nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 13:26
valóban, én 11 előtt kezdtem neki a résznek, akkor még nem volt, azért írtam be ezt a verziót.h3x0r írta:Mar 11-kor volt jo minosegu felirat, Bruzsy, darkspell es falatka2003 forditottak, szoval a minoseg is garantalt.csababarca írta:nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 7., hétfő 13:22
Mar 11-kor volt jo minosegu felirat, Bruzsy, darkspell es falatka2003 forditottak, szoval a minoseg is garantalt.csababarca írta:nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem