Sorozatok, TV műsorok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Szívesen elvállalnám, de most átadom a stafétabotot, még nem kezdtem el a sorozatot, és nem szeretnék semmi konkrétumot megtudni keresgélés/munka közben, meztelenség, vagy ilyesmik... :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- h3x0r
az Arrow es a Banshee utan johetne a GOT-rol is egy szavazas.Boky írta:ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél
lordgabi?

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem tudjátok ti, mi a jó...

1. Daenerys
2. Margaery
3. Cersei
4. Sansa
5. Ygritte

1. Daenerys

2. Margaery
3. Cersei
4. Sansa
5. Ygritte
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
De hogy? hirtelen eszembe sem jut olyan stabil szereplő, Margaeryn kívül, aki még szerepelhet a sorozat jó női listáján...Boky írta: ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél, mert nálam sem cersei sem daenerys nincs a top 3ban, de talán még a top5be is alig férne be daenerys

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ebből is lehetne egy szavazást csinálni mint a bansheenél, mert nálam sem cersei sem daenerys nincs a top 3ban, de talán még a top5be is alig férne be daeneryscsababarca írta:Kerlon írta:Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.megint a nő téma, mindjárt fel is háborodik valamelyik langyos.
Cerseit adom,elég jóféle milfDe Dany a top, főleg azért,mert Cersei indokolatlanul keveset van meztelenül...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de majd eljön az ő ideje is

- csababarca
Kerlon írta:Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.GT37 írta:GoT s04e01 továbbra is.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.![]()
megint a nő téma, mindjárt fel is háborodik valamelyik langyos.
Cerseit adom,elég jóféle milf

Küldheted őket, szerintem jobb nő Cersei meg Ygritte is, de lehet még a menye is, akinek nem jut eszembe a neve.GT37 írta:GoT s04e01 továbbra is.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
borzasztó.... Galláéknál volt egy-két jól elkapott dolog, amik tényleg jók voltak, de ott is voltak erőltetett dolgok, a többi meg...ziro4vr írta:Hát már mióta..idén állítólag lesz benne egy önálló Badár-est, azt megnézem majd, aztán annyi.pheco írta: Showder klub mekkora egy fos lettSzánalmasan gyenge produkciók.

kajak Dombóvári volt a legviccesebb, hogy az állatkertben szavaztatott

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát már mióta..idén állítólag lesz benne egy önálló Badár-est, azt megnézem majd, aztán annyi.pheco írta: Showder klub mekkora egy fos lettSzánalmasan gyenge produkciók.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Visszacsúnyult az Amerikai Pite szintreP. Krisz írta:Lilly nem csak hogy megöregedett hanem ordenáré mód meg is csunyúlt

Showder klub mekkora egy fos lett

- P. Krisz
Lilly nem csak hogy megöregedett hanem ordenáré mód meg is csunyúlt

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
belenéztem a himym második évadába. hogy ezek hogy megöregedtek 9 év alatt.
legfőkébben barney meg lilly. ted állta a legjobban az időt.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT
Már kellett na, bár a múlt évadban terveztem a kaszát, de még is továbbnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Branről nem volt egyáltalán említés,szerintem a következő részben Hodor barátunkkal sokat fognak vándorolni, illetve a Baratheonék és Greyjoyék szálja sem volt említve, plusz még van lehetőség a Frey-Bolton áruló banda bemutatásában esetleg (bár kétlem, hogy kitérnek rájuk). Alakul na, lassan.
Már kellett na, bár a múlt évadban terveztem a kaszát, de még is továbbnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Branről nem volt egyáltalán említés,szerintem a következő részben Hodor barátunkkal sokat fognak vándorolni, illetve a Baratheonék és Greyjoyék szálja sem volt említve, plusz még van lehetőség a Frey-Bolton áruló banda bemutatásában esetleg (bár kétlem, hogy kitérnek rájuk). Alakul na, lassan.
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Anno a Class FM-ben is volt egy adás, ahol ezekről a feliratok elkészüléséről beszéltek, mert Jani nagy Walking Dead és Trónok harca rajongó, míg a Balázs pedig néző a jobb thillereket, zsarus sorozatokat (Homeland-et is pl).András93 írta:Hát így, interjú Bruzsyval, a GoT egyik fordítójával, de ő viszi a Homeland-et és a House of Cards-ot is. Igaz, már majdnem 1 éve készült, de érdemes meghallgatni.
Nem tudom ki vette anno észre: Homeland 2x09 kép a stáblistából
(Balázs megígértette Bruzsival, hogy üzenjen neki a feliratban, ő megtette!

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
GoT s04e01 továbbra is.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.
Peter Dinklage egyébként hatalmasat játszik az egész sorozatban, és úgy tűnik, ezt a jó szokását ebben az évadban sem fogja levetkőzni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom, szerintem is jobb volt az előző Daario... De hát ezt az egyet megbocsátom nekik, mert egyébként félelmetesen jól választották ki a színészeket.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Naaharis minek cserélték ki? Ritka szar ez az új karakter. Daenerys csak szerintem nem olyan qrva jó nő, mint amennyire itt a legtöbben gondolják? Lásd:GTLájtos évad kezdés, egyedül a Véreb-Arya páros tetszett. Tyrion még mindig a legnagyobb király, illetve John Snow.
Daenerys pedig a legszebb és a legjobb nő az egész sorozatban, aki ezzel nem ért egyet, arra ráküldöm a Vérebet, a Hegyet és Jaime-t az aranykezével együtt.

Peter Dinklage egyébként hatalmasat játszik az egész sorozatban, és úgy tűnik, ezt a jó szokását ebben az évadban sem fogja levetkőzni.
- András93
Hát így, interjú Bruzsyval, a GoT egyik fordítójával, de ő viszi a Homeland-et és a House of Cards-ot is. Igaz, már majdnem 1 éve készült, de érdemes meghallgatni.ferni írta:a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lenne
én sem értem, hogy csinálják, de megcsinálják mindig![]()

GOTs4e01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Naaharis minek cserélték ki? Ritka szar ez az új karakter. Daenerys csak szerintem nem olyan qrva jó nő, mint amennyire itt a legtöbben gondolják? Lásd:GT
Lájtos évad kezdés, egyedül a Véreb-Arya páros tetszett. Tyrion még mindig a legnagyobb király, illetve John Snow.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Naaharis minek cserélték ki? Ritka szar ez az új karakter. Daenerys csak szerintem nem olyan qrva jó nő, mint amennyire itt a legtöbben gondolják? Lásd:GT

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
GoT s04e01
Jó kis kezdés volt ez. Bár olvastam az összes könyvet, szóval tudtam, mi fog történni, de így is élveztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oberyn barátunk bekeményített
- Sansa depressziós buta feje ugyanolyan irritáló
(bár megértem őt, a Red Weddinget még én sem tudtam feldolgozni...)
- ez a Véreb-Arya páros nem lesz rossz
- Margaery még mindig super hot
- Daenerys még mindig gyönyörű
Ez a Dzsoffri Báráteón pedig akkora undorító féreg továbbra is...
Jó kis kezdés volt ez. Bár olvastam az összes könyvet, szóval tudtam, mi fog történni, de így is élveztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oberyn barátunk bekeményített

- Sansa depressziós buta feje ugyanolyan irritáló

- ez a Véreb-Arya páros nem lesz rossz
- Margaery még mindig super hot

- Daenerys még mindig gyönyörű

Ez a Dzsoffri Báráteón pedig akkora undorító féreg továbbra is...

- csababarca
ferni írta:a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lennecsababarca írta:
nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra![]()
én sem értem, hogy csinálják, de megcsinálják mindig![]()
amúgy a GO-n néztem, nem akartam várni, míg kihozza a postás, teljesen jó volt ott is.
Nekem ez az első évad, amit nem utólag nézem,hanem hétről hétre. Ha végig lesz ez a GO-s cucc,akkor ezen fogom, nem vesződöm a letöltéssel.
Amúgy jó gyorsak valóban, nem semmi tempó. Régen a Lost volt ilyen,hogy néha már délelőtt volt felirat, bírtam értékelni

a GoTnál mindig van már aznap délelőtt felirat, bárcsak a többinél is így lennecsababarca írta:
nem biztos,hogy mindenki estig akar várni normális feliratra

én sem értem, hogy csinálják, de megcsinálják mindig

amúgy a GO-n néztem, nem akartam várni, míg kihozza a postás, teljesen jó volt ott is.