szívesen elnézegetném nálunkEgyébként Eriksen tényleg jó, talán a legjobb játékosunk ebben a szezonban.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 7., hétfő 21:50
szívesen elnézegetném nálunkEgyébként Eriksen tényleg jó, talán a legjobb játékosunk ebben a szezonban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 7., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 7., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 21:33
Szerintem ti. Láthatáron egy újabb 90 milliós üzlet.DavieS írta:ez az Eriksen se lesz sokáig a csirkéknél, kérdés ki akar üzletelni Levyvel...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 7., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 21:04
remélem nyertek,mert akkor jön egy kis pénz házhoz. Fene egye meg,hogy a Tottenham kell ehhez..GT37 írta:Kezdőcsapat a taktika nélküli totális támadófutballhoz.
Our line-up tonight: Lloris; Naughton, Chiriches, Kaboul, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane.
Védekezni meg majd a nagyanyám fog...![]()
Na, de Bentaleb nem kezdő, ilyen is rég volt már. Daráljuk be a Szunderlandot, srácok, HurriKane rúgjon egyet, ha már Penarto Soldado sérült.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 7., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 19:29
"""fiatal""" még, bármi lehet belőleBBarni írta:Az Arsenal leigazolta Ashley Young fiát...![]()
Igen a mu-s Young fiát, istenem csak egy hangyaf@sznyival legyen több esze mint az apjának...![]()
(meg mondjuk legyen tehetségesebb is)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 7., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 7., hétfő 19:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 7., hétfő 18:05
Csalóka ez,ahogy kerlon is mondta,a skót bajnokság nem egy világelit.Voltak ott olyan játékosok akikből nagyobb karriert néztem ki mint ami végül lett,pl Vennegor of Hesselink,vagy az az Ian Mcgeady,aki csere most az evertonban.De akiért igazán kár,az a japán legenda Shunsuke Nakamura,aki nem túlzás,de simán top kp volt.Akár Real Madrid szint.Aki látta játszani,tudja miről beszélek.Talán ehhez a topikhoz van a legtöbb köze a kérdésemnek. Szerintetek Samarast miért nem viszi el egy nagyobb csapat a Celticből?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 7., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 7., hétfő 15:45
29 éves, a City-ben lehúzott azt hiszem 2 évet, de nem sok vizet kavart, gólt is alig szerzett. Nyáron a Norwich nagyon leakarta igazolni, de a Celtic nem engedte el, helyette jött Gary Hooper. Szerintem oka van annak, hogy egy játékos iránt majd' 30 éves koráig nem jelentkezett be igazán nagycsapat (nyilván ha pl. egy Chelsea-nek szüksége lett volna rá, és adtak volna érte rendesen lóvét, akkor nem utasította volna vissza a skót csapat az ajánlatot)Talán ehhez a topikhoz van a legtöbb köze a kérdésemnek. Szerintetek Samarast miért nem viszi el egy nagyobb csapat a Celticből? PL csapatokban el tudnám képzelni, akár egy Spursben is, de egy kisebb csapatba pláne. Szerintem simán erősítés lenne sok csapatnak, akármelyik bajnokságban.
ez a másik. ott van rögtön a Norwichos (Nagyon gyenge a skót foci.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 7., hétfő 15:14
Tudtommal játszott a Cityben mielőtt felemelkedtek volna és nem sok vizet zavart. Nagyon gyenge a skót foci.pheco írta:Talán ehhez a topikhoz van a legtöbb köze a kérdésemnek. Szerintetek Samarast miért nem viszi el egy nagyobb csapat a Celticből? PL csapatokban el tudnám képzelni, akár egy Spursben is, de egy kisebb csapatba pláne. Szerintem simán erősítés lenne sok csapatnak, akármelyik bajnokságban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 7., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 7., hétfő 14:56
bárkit szívesen láttam volna a helyén, mivel kiölte a csapatszellemiségét, a mindig szimpatikusan, támadó felfogásban játszó, vérthugyozó Norwichból csinált egy bekkelő, lélektelen sz.rt úgy, hogy rekordot jelentő összegeket költöttünk nyáron (Elmander, Van Wolswinkel, Bassong, Gary Hooper, Jonás Gutierrez), ezekkel a játékosokkal rengeteget erősödtünk (Elmandert szerintem ismeritek páran, Van Wolswinkel házigólkirály volt a Sportingban, Gary Hooper gólkirály Skóciában, Bassongot és Gutierrezt szerintem szintén nem kell bemutatni, ehhez képest egy kezemen megtudom számolni, a három új csatár hány gólt...) és mégis sokkal rosszabb helyen vagyunk, mint tavaly.Kit látnál szívesen a helyén, akire lehet is reális esélyetek?![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 14:47
Kit látnál szívesen a helyén, akire lehet is reális esélyetek?Victor írta:megvan a hét híre! végre kirúgtuk azt a balfék hughton-t!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 7., hétfő 11:31
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem