de hát ők a meszqunklub.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 7., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 7., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 7., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 7., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 7., hétfő 16:54
Victor írta:1Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…”
2
3
4
nehogy már kitalálja valaki, hogy NEM ÉRT LEGALÁBB HOZZÁ, mert a megtaposás szerintem is túlzás, pláne, hogy valószínűleg nem direkt volt (bár ha ezt pepe csinálja, már a focitól is el lenne tiltva...) de mindegyik kameraálláson tisztán látszik... elképesztően feltudják cseszni az agyam ezekkel a nyilatkozatokkal. miért nincs valakinek annyi a pucájában, hogy ja bocs, véletlen ráléptem, nem direkt volt, felhívtam, megbeszéltük puszi-puszi?több, mint egy klub!
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 7., hétfő 16:48
1Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…”
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 7., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 7., hétfő 16:32
Saját magát köpi folyamatosan szembe Xavi. Legalább maradt volna csendben.Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 6., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 6., vasárnap 0:28
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2326995Sastre írta:Valahogy megint sikerült felidegesítenie a tisztelt NSO-nak. Már nem is tudom, hogy miért olvasom....
Nálunk szépen ki van emelve a címbe meg a kis összefoglalóban, hogy kapushiba után szereztünk gólt... persze Bale 35-ről bevágta, ez természetes, nem kell megemlíteni mellette ^^... míg a Barcánál csak az van kiemelve, hogy Messi uraság kettőt vágott... bár a kis összefoglalóban ott van, hogy ráadásul még egy 11-est is kihagyott... hihetetlen, szegényt még az ág is húzza... ja hogy a kipattanót belőtte? ... Az meg sincs említve, hogy az első gólja is 11es volt, csak a teljes cikkben van benne... szenzáció hajhász kis izék... bár tudom, hogy azok, mégis fel tudnak idegesíteni
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 6., vasárnap 0:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 6., vasárnap 0:21
Basszus ténylegrealistahuni írta:Várjál azzal. Első meccsen 11-est sem kaptak és az ellenfél is befejezte 11 emberrel. "Nagy" számok törvénye alapján a visszavágón tuti lesz valamelyikből.Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 6., vasárnap 0:11
Várjál azzal. Első meccsen 11-est sem kaptak és az ellenfél is befejezte 11 emberrel. "Nagy" számok törvénye alapján a visszavágón tuti lesz valamelyikből.Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 6., vasárnap 0:01
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 5., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. április 5., szombat 22:58
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 5., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:10
Mike írta:nem bánnám ha Ramos helyett Varane lenne...ziro4vr írta:plusz Pepe vagy Ramos piros
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 5., szombat 20:08
nem bánnám ha Ramos helyett Varane lenne...ziro4vr írta:plusz Pepe vagy Ramos piros
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem