Xavi szerint ez nem volt les, Te pedig nagyon tiszteletlen vagy

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 7., hétfő 16:46
Xavi szerint ez nem volt les, Te pedig nagyon tiszteletlen vagy
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 7., hétfő 16:40
http://pbs.twimg.com/media/BjgVgkmIQAAv8JT.jpg:mediumDrake írta:Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
Végül is csak egy piros lap+11es, bár, ha egy csapat minden második meccsen megkapja ezeket, akkor nem is tűnik olyan nagy ajándéknak!
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 7., hétfő 16:34
Tényleg nem érzed, hogy mennyi segítséget kaptok?Drake írta:Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
Végül is csak egy piros lap+11es, bár, ha egy csapat minden második meccsen megkapja ezeket, akkor nem is tűnik olyan nagy ajándéknak!
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 7., hétfő 16:25
Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
HozzászólásSzerző: Jammin » 2014. április 7., hétfő 16:22
Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!Mindenféle provokáció nélkül kérdezem, hogy mivolt benne az elcsalás? Ha nekünk csalnának akkor még jogos 11-est sem kaptatok volna, nemhogy egy jogtalant. A 2. 11-esünk nem lehet kérdés hogy jogos volt, az elsőnél nyilván rájátszott Neymar, de Ramos megfogta a vállát és a bokáját is kirúgta. Unalmas már, hogy állandóan bíróztok, és nem tudjátok elfogadni a vereséget. Én inkább lennék dühös a játékosaimra, hogy ilyen buta hibákat vétettek.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 7., hétfő 14:31
Csabi írta:engem a sevilla elleni vereseg nem idegesit, mert a foci ilyen, benne van hogy rosszul jatszunk es kikapunk. engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 7., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 6., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 6., vasárnap 20:12
benne, a kiállítás idejére simán meglehetett volna a meccs, de azért nehéz orkánnal szemben vizelni, na...nmate írta:Manapság már ez is "benne van". De amúgy ott benne voltunk mi is vastagon.Csabi írta:engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 6., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 6., vasárnap 19:38
Manapság már ez is "benne van". De amúgy ott benne voltunk mi is vastagon.Csabi írta:engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 6., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 6., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 6., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 6., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 6., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 6., vasárnap 15:52
Azért az nem lenne semmi, ha mi hoznánk az összes meccsünket, a Barca X-elne a Villarreallal, míg az AtMa minden meccsét hozná, csak az utolsó fordulóban kapnának ki a katalánoktól. Mindhárom csapat ugyanannyi ponttal állna,csak 1.Barca, 2.AtMa, 3.Real Madrid lenne a sorrend.CS0ki írta:Idén meg sajnos a barca kezében van a dolog. Még egy döntetlen is belefér nekik, csak a végén hazai pályán verni kell az Atleticot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 15:29
Gondolom úgy igen hogy mondjuk Tataval köt egy szerződést az atma,vagyis kötne,Choloval meg a barca,de hogy 1v1-be átmenne az egyik ide a másik meg oda,hogy maradjanak ugyan azok a paraméterek csak most fordítva,azt nem hiszem.Realista24 írta:ChelseaKerdes Mourinho mit akar. Esetleg a MU. De elvetemült ötletként a Barca is felmerült nálam. Tenyleg, edzőt cserelhetnek?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 6., vasárnap 15:17
2-3 embertől nem zuhanna vissza a középmezőnybe. Nagyon nem. Egy ember távozásától zuhannának meg nagyon, és az Simeone. Ő viszont nem hinném, hogy lépne, pláne nem a válogatottba. Ennek a faszinak hetente kétszer a partvonal mellett kell ugrálnia, nem a nézőtérről nézegetne a lehetséges válogatott játékosokat.Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 6., vasárnap 15:07
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem