Kit látnál szívesen a helyén, akire lehet is reális esélyetek?
bárkit szívesen láttam volna a helyén, mivel kiölte a csapatszellemiségét, a mindig szimpatikusan, támadó felfogásban játszó, vérthugyozó Norwichból csinált egy bekkelő, lélektelen sz.rt úgy, hogy rekordot jelentő összegeket költöttünk nyáron (Elmander, Van Wolswinkel, Bassong, Gary Hooper, Jonás Gutierrez), ezekkel a játékosokkal rengeteget erősödtünk (Elmandert szerintem ismeritek páran, Van Wolswinkel házigólkirály volt a Sportingban, Gary Hooper gólkirály Skóciában, Bassongot és Gutierrezt szerintem szintén nem kell bemutatni, ehhez képest egy kezemen megtudom számolni, a három új csatár hány gólt...) és mégis sokkal rosszabb helyen vagyunk, mint tavaly.
most az U18-as csapat edzője vette át a helyét, aki több, mint 200 meccset húzott le nálunk játékosként (nemrég megnyertük az U18-as FA kupát!), és Hughton 3 segédedzőjét is kipenderítettük, szóval szinte a teljes edzői stábot lecseréltük. remélem még időben

bízom az új edzőben, még ha lehet, hogy csak ideiglenes megoldás is, szerintem ha valaki, akkor egy törzsgyökeres kanári visszatudja adni a hitet és a szellemet
ha behúzzuk a fulham elleni bajnokit hétvégén, akkor szerintem szinte biztos, hogy meg lesz a bennmaradás. a sorsolásunk kegyetlen és gyilkos, az utolsó négy forduló sorrendben: Liverpool ellen otthon, Man Utd ellen idegenben, aztán megyünk a Stamford Bridge-re, zárásként pedig az Arsenalt fogadjuk. Lehet, hogy elvakult vagyok, de a négy rangadóból úgy érzem, legalább egyen pontot (pontokat) fogunk rabolni, és akkor könnyedén jövőre is az első osztályban indulhatunk.