Hogy hova?morientes írta:Alonso visszatérhet a walkingi team-hez

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 6., vasárnap 15:41
Hogy hova?morientes írta:Alonso visszatérhet a walkingi team-hez
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 6., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 15:20
Ezt viszont adom.Mármint a Domenicalis részt.De már az is nevetséges amit Montezemolo csinál,az a hülye tanárbácsis ultimátumok,ejnye-bejnyék...Ha valakivel gondja van,mert nem jól végzi a munkáját,rúgja ki.Ha az a csapatfőnök,akkor őt is.Todt-al,Ross Brawn-al már kétszeres VB győztes lenne Alonso...Nem a pilóta adásvételnél kell keresni a gondokat. Azzal sose volt baj. A baj Domenicalival van, aki annyira selejtes ember, hogy arra nincsenek szavak. Egy nulla az egész, pfejj, de tönkre baszta az egész csapatot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 6., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 6., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 14:22
Elküldték Kimit? Azt a szerencsétlent, aki Kimi néven versenyzett az utolsó idényében (akkoriban), azt páros lábbal rúgtam volna ki a csapattól. Kimi megnyerte a VB-t és jóllakott. Olyan volt, mint a sok brazil focista, akik aranylabdát nyernek, aztán szarnak az egészre...wZoLee7 írta:Én átkoztam meg a ferrarit...bocs![]()
de hülyék voltak, hoztak egy Alonsot és elküldték Kimit, mert Alonso kiskirály akar lenni bárhová megy. Szinte minden döntésük totális hiba volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 6., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 6., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 6., vasárnap 8:28
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. március 31., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 15:20
Azért még pár évvel ezelőtt is megvolt az a dinamika,(és most nem veszem ide az aerodinamikat,mert bár oda tolódott el a rendszer,de korántsem voltak annyira háttérbe szorítva a motor teljesítmények mint idén).elég nagy fanatikus lehet, ha ezen csak most gondolkodtál el és nem pár évvel ezelőtt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 0:16
Ugyan még csak 14 éve követem a Forma-1-et, de hiába mondom már évek óta, hogy egyre szarabb, egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne nézzem. Real Madrid meccset se tudok kihagyni, és az F-1 s ilyen.morientes írta: Én aki már több mint 30 éve követem nyomon a cirkuszt,komolyan elgondolkodom rajta hogy megéri e vasárnaponként rááldozni erre a szarra azt a 2 órát....
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 31., hétfő 0:07
elég nagy fanatikus lehet, ha ezen csak most gondolkodtál el és nem pár évvel ezelőtt.morientes írta:Én aki már több mint 30 éve követem nyomon a cirkuszt,komolyan elgondolkodom rajta hogy megéri e vasárnaponként rááldozni erre a szarra azt a 2 órát....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 30., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 30., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 30., vasárnap 11:38
1 -ferni írta:Remy írta:RicciardoEddig tetszik amit művel. Nagyon remélem, hogy a csapat nem bassza el neki a szezont, mert eddig elég kemény.
![]()
jó nézni, hogy folyamat a 4. 5. helyért harcolnak... szenzációs...Ezek a Ferrarik... lassan le kéne bontani az egész gyárat, mert ez nem sok...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 30., vasárnap 11:29
Remy írta:RicciardoEddig tetszik amit művel. Nagyon remélem, hogy a csapat nem bassza el neki a szezont, mert eddig elég kemény.
jó nézni, hogy folyamat a 4. 5. helyért harcolnak... szenzációs...Ezek a Ferrarik... lassan le kéne bontani az egész gyárat, mert ez nem sok...![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 30., vasárnap 11:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem