Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 8., kedd 22:52

Sierra írta:Tiszta szégyen ez az egész.
Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
2 hete még röhögtél rajtam, hogy ilyeneket írok. Hol marad az optimizmus SIerra?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 22:52

Botrányos volt a mai teljesítmény, szinte mindenki gyengén teljesített...szokás szerint kikaptunk egy nagycsapattól...valamint Ancelotti is ismét mellé trafált. Gratulálok a Dortmundnak mert sokkal jobban teljesítettek, nagyon megérdemelték volna a mai meccs alapján a továbbjutást.
Ebből a csapatból továbbra is hiányzik a tűz, az akarat és a győztes mentalitás...ezért nem lesz ebből egy kupa sem szezon végén...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 8., kedd 22:51

eszeveszett nagy szégyen ami ma történt. hogy ennyire ne tudjon összerakni ancselotti egy jó kezdőt és a hibáját 75 perc után javítsa az rátesz egy lapáttal.
a hülye is látta hogy dimarianak nincs erőnléte, miért nem kezdhetett isco helyette?
a másik hogy ennyire nem tudja motiválni a játékosokat? szintén hihetetlen nevetséges.

kíváncsi vagyok ki döntötte el hogy dimaria lője a tizit...

nagyon remeghetünk pénteken, mert egy bayern ellen nem lesz kérdés egy 3-0 után sem hogy kiesünk.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 8., kedd 22:51

Lehet baszogatni Ronaldot,de szinte mindenkibol hianyzik az a mentalitas ami benne meg van!!!

Szanalmas teljesitmenyt hoztunk ma le,EZERT NEM NYERTUNK BLT AZ ELMULT EVEKBEN! EZERT!

Bekepzelt,flegma,otlettelen jatek,nyomas alatt Pepe is es Ramos is FLOP,Di Maria teljesitmenye jobban hullamzik mint az ocean,akarat es kuzdes nulla.

Nem megerdemelt a tovabbjutas,oruljunk hogy a Dortmundban volt ma egy Higuain 2.0 (Mkhaterian vagy ki...)
:goat:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 8., kedd 22:50

vagy bejön zselé, megint befujnak nekik egyet ha nem megy
A másik oldalról.

Igen aranyapám, nekünk szoktak befújni, azt szard le, hogy nektek az utóbbi 3-4 bajnoki meccsen 6(!) tizenegyest fújtak be. Esküszöm GT-t sajnálom, hogy ilyenekkel van körülvéve. :ike:

A meccsről:
Amatőrök voltak. Remélem a jövő már csak szebb lesz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:50

revolver írta:3 dolog itt a baj:

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya
Sajnos az első kettő nehezebben kezelhető, mint a 3. Pedig a harmadik menüpont évek óta égető probléma, még sem tudunk vele mit kezdeni. Vagy nem tudjuk leigazolni akit akarunk, vagy ilyen illarramendik után futkosunk 32 millióért.

Amúgy Illarra-ra nyomtam, de szívem szerint Bale-re is klikkeltem volna, nem tudom melyik volt a szarabb.

sassdibandi
Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM

HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2014. április 8., kedd 22:48

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya[/quote]
Meg teljesen kifacsartak. Már nem edzeni, hanem frissíteni kellene őket.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 8., kedd 22:48

Továbbmentünk, de :

1;Nagyon nem tetszett a játékunk, már megint elhittük, hogy mi vagyunk a kiskirályak és a BVB letolt gatyával bepucsít nekünk.
2;Casillasnak 1000 csók (és a Missitariyannak is)
3;Remélem, hogy Carlo végre nem fogja nagy meccsekre együtt kiengedni középen Illarrat és Xabit
4; Illarra=Casemiro viszont 32millió>6millió :hmmm:
ZIDANE

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. április 8., kedd 22:48

futva takarodnék le a pályáról ilyen teljesítmény után nem, hogy ott szökdössek.
egyáltalán nem örülök. és sajnos ez nem az első ilyen eset. :vivo: :vivo:
carvajal.bale.vidal.jesé

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 8., kedd 22:47

nem vonnék le túlzott következtetéseket a meccsből. Ancelotti nagyon benézte a kezdőt. egyszerűen nem fér el két ilyen lassú játékos egymás mellett komolyabb meccseken, mint a két baszk. hétvégén pihenhetünk a kupadöntőre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 8., kedd 22:45

Nem tudom mit hoz a jövő, milyen irányba akarunk fejlődni, de ez rohadtul nem jó irány, és nem tudom mi kéne, hogy végre tényleg egy olyan csapatot láthassunk, amilyenre évek óta vágyunk.
3 dolog itt a baj:

-gyengék vagyunk fejben
-baromi beképzeltek
-gyenge középpálya

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 8., kedd 22:38

Tiszta szégyen ez az egész.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 8., kedd 22:34

Gratulálok a Dortmundnak és Kloppnak, hozták lazán a meccset a harmadik bogyó a minőség hiánya miatt nem lett meg nekik. A másik csapatból meg a kapus összekapta magát, a többi csak a létszám miatt volt fent a pályán, biodíszletek.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 6., vasárnap 20:29

Sokkal nehezebb meccsre számítottam...azt hittem pontokat hagyunk itt...de szerencsére ez nem következett be. Szerintem tegnap sem játszottunk rosszul...csapatként is jól muzsikáltunk. A védelem szerencsére jó formában van...jó lenne ezt tartani, mert mindjárt jön a kupadöntő és remélhetőleg a BL elődöntők is. Szerencsére most a helyzetekkel viszonylag jól gazdálkodott a csapat...a két kapufáért kár, mert nagy gólok lehettek volna. Szerencsére sérülés sem volt...bár Bale eseténél megijedtem, hogy egy újabb játékos dől ki a sorból...hála az égnek nem így történt.

Ami a bajnokság végkimenetelét illeti, szerintem most már képesek vagyunk arra, hogy a maradék meccseket behúzzuk valahogyan...az már egy másik kérdés, hogy ez nem lesz valószínűleg elég az aranyhoz...nagyon kár azért a Barca-Sevilla kombóért...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 12:44

Benzema amúgy is kezd feljavulni 
Benzema nem feljavulni kezd,hanem hetek óta jól játszik...sztm.

Ami magát a meccset illeti,elég szürke,unalmas mérkőzés volt,ahogy tegnap írtam,érezni hogy ez a sociedad is kezd kifulladni,nincs meg az a tűz már hazai pályán sem....
Sokan féltek ettől a meccstől,de ehhez képest csak egy epizód volt az idényben.Nem is baj ez.A meccs megmozdulása nálam Bale gólja,óriási meglátás,perfect kivitel,congratulation Mr Bale :D
Jól zárta a csapat ezt a hetet,ott vagyunk a ligáért,a kupáért meg a BL-be is....kis szerencsével akár tripla is lehet...:) Nagy balszerencsével meg semmi...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 22:59

kezdünk jobban játszani letámadás ellen
Azért ezt nem mondanám. Az első félidőben kurvára nem tudtunk semmit kezdeni ellene. Akkor fordult meg minden, miután vezetést szereztünk, és amikor Bale átmehetett a bal oldalra, és olyan szinten feljavult, hogy én megadtam neki mára a MOM címet. Már egy ideje az jár a fejemben, hogy ki kéne próbálni azt, hogy Isco bal, Benz közép, CR jobb oldal, így kombinatívabbá téve a csapatot, ha Bale nem javul fel, de amit ma leművelt azzal nagyon meg voltam elégedve (nyilván ebben közrejátszik az elmúlt meccsek gyengélkedése is). CR is talán hasznosabb lenne jobb oldalon összjátékban, anno még Pelle alatt játszott jobb oldalon, és akkor a teljesítményével meg voltam elégedve. Ezzel egyszerre húznák szét a pályát teret nyitva DM-nek és Modricnak, és sokkal könnyebben tudnánk az ellenfél védelme mögé kerülni. A beadásokra meg ott van Benzema és Dm érkezőnek, Benzema amúgy is kezd feljavulni eredményességben, lehet előléphetne első számú gólfelelőssé.

Iscot én ma megvédeném, az első félidőben ő volt az egyetlen, aki nem félt cselt bevállalni a Sociedadi védőfal előtt, ennek köszönhetően sokat hibázott, de sokáig ő volt az egyetlen, akiben benne volt egy olyan húzás, amivel meccset nyerhetünk. De egyedüli próbálkozóként baromira kevés volt, az első félidőben Bale és Benzema is azonnal szabadult a labdától, amint lehetőségük volt rá. Ez tőlük kevés, nekik fel folyosót nyitni, csellel létszámfölényt és tempóelőnyt kiharcolni, ha csak alibiznek, akkor nem fogunk tudni ilyen védelmeket feltörni.

Összességében elégedett vagyok, a meccset megnyertük, meg is érdemeltük a győzelmet. Jobb játékot ma nem várhattunk, kihoztuk a meccsből a maximumot. Az első két gólt megköszönhetjük a Sociedadnak, de mi legalább nem a bírónak köszönhetjük a győzelmet, mint az FC Penalona.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 5., szombat 22:33

Azért szerintem az túlzás, hogy hiba nélkül! Ami az első félidőben ment, azért az elég bicskanyitogató volt, számomra.
Egyetértek! :agree:

Gyenge kezdés, első félidő után egy remek második játékrész. B-) A Pepe-Ramos kettős ma kifejezetten tetszett, mint ahogy Karim és Bale is szépen odatette magát! Összességében ez egy korrekt hét volt a srácoktól. :)
mi volt az az ancelotti fej?? :lol:
Carlo is úgy volt vele, ha már Morata is képes beverni egyet, akkor tényleg jöhet a CALMA! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. április 5., szombat 22:20

Azért szerintem az túlzás, hogy hiba nélkül! Ami az első félidőben ment, azért az elég bicskanyitogató volt, számomra. Vki szólhatna Isconak, ez nem freestyle! Nem az a lényeg, hányszor ér a lasztihoz! Elég kerékkötője volt a támadásoknak az elsőben..
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 5., szombat 22:07

Jol jatszott a csapat..mindenki szinte hiba nelkul lehozta a meccset..es az tetszett nagyon hogy vegig latszott a csapaton a nyugalom nem idegeskedtek..szepen tartottak a labdat..Bale golja haaat onnan igy megzuzni beverni kevesen kepesek ra..Benzema nem szerzet golt de nagyon jo meccset hozott..mint Modric ..hatul jol vedekeztek ..egy sima meccs lett..Sevillai meccsert kar..de ma jar a dicseret a csapatnak!!!!!!!!

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 5., szombat 22:06

Csabi írta:nagy kár azért az elcsalt clasicóért. :roll:
dettó ezen gondolkoztam én is, szerintem őket sem a vereség fogta meg, hanem a mikéntje...

Vissza: