Nem vagyok vallásos, de kell legyen valamilyen felsőbbrendű erő ami nem engedi,hogy valaki ilyen hígfos játékkal és ennyi elcsalt meccsel a háta mögött trófeákat nyerjen...nmate írta:Szívem szerint azt mondanám Real Madrid, de AtMa-nak is tényleg nagyon kijár.
Realitások talaján maradva viszont szerintem a Barca nyeri. Hozták szerencsével (bírósporttárssal) a cinkes meccseiket, pl. Espanyol, meg ugye ellenünk is. (mondjuk ott adtuk is alájuk a lovat...) Szóval idén Barca, de a kupa a miénk. + BL-ben AtMa kicsapja őket.
Pozitívan csalódtam a mai meccsünkben, szenvedést és pontvesztést vártam, de innentől nincs mese, tartalékolva is simán lehozzuk a 94 pontot szerintem, meglátjuk majd mire lesz elég a végén...következő cél a kupagyőzelem, azt egyszerűen be kell húzni, akkora energia-bomba lenne ,hogy elrepítene minket a bl döntőig szerintem...Mindenesetre úgy néz ki ,hogy tényleg csak egy kis kisiklás volt az a két meccs és a bírói teljesítmény vágott minket padlóra 3-4 napra, továbbra is bizakodó vagyok, BL döntőt és kupagyőzelmet akarok idén.A bajnokságban meg lesz ami lesz...