HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 5., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 5., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:38
madridronie írta:Ahhoz képest, hogy elvileg a meccsben (Barcával és az AtMaval) maradásért megy a tét; ma is bűn gyenge produkcióval rukkolnak elő eddig a srácok!Amúgy eléggé hurka ez a meccs. Nehéz lesz begyötörni a labdát a kapuba.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:38
Dan_P írta:Elég keveset játszik és amikor játszik, akkor sem ideális felállásban (kb. mindig alonso mellé). Amikor alonso nem volt, látszott nála fejlődés szerintem.R.M.C.F írta:
De. igazad van. Azóta sem értem ezt az embert. Most sem szidni akartam. De nem értem,és nem tudom hová tenni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 5., szombat 20:37
Ahhoz képest, hogy elvileg a meccsben (Barcával és az AtMaval) maradásért megy a tét; ma is bűn gyenge produkcióval rukkolnak elő eddig a srácok!Amúgy eléggé hurka ez a meccs. Nehéz lesz begyötörni a labdát a kapuba.
HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 5., szombat 20:35
Elég keveset játszik és amikor játszik, akkor sem ideális felállásban (kb. mindig alonso mellett, vagy időhúzó csereként). Amikor alonso nem volt, látszott nála fejlődés szerintem.R.M.C.F írta:
De. igazad van. Azóta sem értem ezt az embert. Most sem szidni akartam. De nem értem,és nem tudom hová tenni.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 5., szombat 20:34
Pedig nem nagyon van mit értetlenkedni rajta, totál nem ez a szint a srác, 0 dinamika, 1 lábas, lassú, töketlen, fizikailag is inkább gyenge, mint erős, nem is fiatal, mint amit sokan írnak. Teljesen elbaszott igazolás, szerintem még padra is kevés, ennyiért meg főleg.R.M.C.F írta: Azóta sem értem ezt az embert. Most sem szidni akartam. De nem értem,és nem tudom hová tenni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 5., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:31
Mike írta:anno nem agyba főbe dicsérted hogy tanítani kéne amilyen okosan játszik?R.M.C.F írta:De illara meg előre alig....oldalra és hátra sokat.....az meg persze hogy tuti. De sokat nem dob a focinkon.
de lehet keverlek vkivel
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 5., szombat 20:29
Amikor a fórum egy emberként követelte DM vérét,hiába védtem,hogy óriási taktikai erő ő.....akkor is tiszta volt a számomra,hogy persze sokat hibázik,de ő mindig előre játszik
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 5., szombat 20:29
anno nem agyba főbe dicsérted hogy tanítani kéne amilyen okosan játszik?R.M.C.F írta:De illara meg előre alig....oldalra és hátra sokat.....az meg persze hogy tuti. De sokat nem dob a focinkon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 5., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. április 5., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 5., szombat 20:26
Ne sírj, José újra ott van a padon!R.M.C.F írta:ziro4vr írta:illarra mintha félne xabitól, őt keresi, őt nézi, nem jó ez így hogy ketten vannak fent
Amikor a fórum egy emberként követelte DM vérét,hiába védtem,hogy óriási taktikai erő ő.....akkor is tiszta volt a számomra,hogy persze sokat hibázik,de ő mindig előre játszik.......igy sokat is vét. De illara meg előre alig....oldalra és hátra sokat.....az meg persze hogy tuti. De sokat nem dob a focinkon.
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:23
ziro4vr írta:illarra mintha félne xabitól, őt keresi, őt nézi, nem jó ez így hogy ketten vannak fent
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 5., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 5., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 5., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 20:18
realistahuni írta:Lopez reflex.![]()
aggyukel.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem