Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha az elejen lenyilatkozta volna, hogy egyaltalan nem akarta Pepe-t megtaposni, at akarta lepni csak a labat nem emelte fel rendesen, o ugy erzi hogy nem ert hozza, de ha megis megtortent, akkor elnezest ker tole, egyaltalan nem volt szandekos. Szoval ha ezt lenyilatkozza akar o, akar Xavi, akar a masik 10 barca jatekos, akkor mar reg nem lenne rola szo. De folyamatosan csak azt hangoztatjak hogy nezzuk meg a kepeket. Pont hogy latom a kepeket, amik szerint Pepe arca valahogy Busquets laba ala kerult. Nem ertem hogy ha hibazott valaki, akkor miert nem tudja bevallani, miert nem tud bocsanatot kerni. (akar szandekos volt az eset, akar nem)
Saját magát köpi folyamatosan szembe Xavi. Legalább maradt volna csendben.Xavi: “Busquets hozzá sem ért Pepéhez. Nem szükséges tovább ragozni, elég megnézni a képeket. A Real Madrid játékosai nagyon igazságtalanok voltak vele, ráadásul olyan is aki a csapattársa a válogatottban…” Forrás: Madridom.hu

Hihetetlen, hogy ezt is képesek megmagyarázni, undorító, semennyire nem tud szimpatikus lenni ez a csapat.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az nso cikket csak az olvassa aki ki is bírja...
az meg ami megy a barca drukkerek fejében, néhányan tényleg kezdenek teljesen elvakult őrültekre hasonlítani
az meg ami megy a barca drukkerek fejében, néhányan tényleg kezdenek teljesen elvakult őrültekre hasonlítani
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2326995Sastre írta:Valahogy megint sikerült felidegesítenie a tisztelt NSO-nak. Már nem is tudom, hogy miért olvasom....
Nálunk szépen ki van emelve a címbe meg a kis összefoglalóban, hogy kapushiba után szereztünk gólt... persze Bale 35-ről bevágta, ez természetes, nem kell megemlíteni mellette ^^... míg a Barcánál csak az van kiemelve, hogy Messi uraság kettőt vágott... bár a kis összefoglalóban ott van, hogy ráadásul még egy 11-est is kihagyott... hihetetlen, szegényt még az ág is húzza... ja hogy a kipattanót belőtte? ... Az meg sincs említve, hogy az első gólja is 11es volt, csak a teljes cikkben van benne... szenzáció hajhász kis izék... bár tudom, hogy azok, mégis fel tudnak idegesíteni
tessék ez JOBB???
nem értem miért foglalkoztok ilyen betegesen ezekkel a cikkel.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont ezt beszéltem ma egy haverommal, hogy ha még az is lesz a meccs képe, hogy jobb az ATM és mondjuk vezet is valahogy annyira hihetetlennek hangzana az, hogy a barca kiesett a BL negyeddöntőjében az ATM ellen. Lényeg a lényeg ha kell csuklósbusszal tolják be a barcát az elődöntőbe.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Basszus ténylegrealistahuni írta:Várjál azzal. Első meccsen 11-est sem kaptak és az ellenfél is befejezte 11 emberrel. "Nagy" számok törvénye alapján a visszavágón tuti lesz valamelyikből.Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...

Amúgy szerintem tényleg kizúgnak. Elvileg Costa is lesz, otthon is lesznek. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne az AtMa nyerjen. Bár nekem8 melyik megy tovább, mert egyiket jobban utálom mint a másikat, csak na

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Várjál azzal. Első meccsen 11-est sem kaptak és az ellenfél is befejezte 11 emberrel. "Nagy" számok törvénye alapján a visszavágón tuti lesz valamelyikből.Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még most néztem vissza, hogy hogy nyert a barca. Hát bokán tojom magam de komolyan... Csöves tök utolsó ellen egy ilyen öngóllal meg 2 tizivel nyerni vicc kategória. Az is vicces, hogy ezeknek egy héten belül több tizijük volt szerintem mint nekünk egész évben
. Gyerek barca fórumon nyomja, hogy mekkora makkosok vagyunk, mert, hogy mi az már, hogy Illarra pont ott volt az első gólnál. Hát bocsásson már meg az jó isten! Mikor Messi van ott meg az van, hogy hát ott kell ám ilyenkor lenni, meg érkezni kell. Ilyenkor meg makkos gól. Bale amit vert is állitom egy sem vállalta vólna el a barc keretből ezek meg makkoskodnak. A második tizi is, hoy ment be. Ezek úgy kizúgnak a BL-ből, hogy füstőlni fog kb...

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kapushiba is kellett, de végül simán nyert a Real... Vicc, pont a kapushiba a lényeg, tényleg...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mert agymosnak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Valahogy megint sikerült felidegesítenie a tisztelt NSO-nak. Már nem is tudom, hogy miért olvasom....
Nálunk szépen ki van emelve a címbe meg a kis összefoglalóban, hogy kapushiba után szereztünk gólt... persze Bale 35-ről bevágta, ez természetes, nem kell megemlíteni mellette ^^... míg a Barcánál csak az van kiemelve, hogy Messi uraság kettőt vágott... bár a kis összefoglalóban ott van, hogy ráadásul még egy 11-est is kihagyott... hihetetlen, szegényt még az ág is húzza... ja hogy a kipattanót belőtte? ... Az meg sincs említve, hogy az első gólja is 11es volt, csak a teljes cikkben van benne... szenzáció hajhász kis izék... bár tudom, hogy azok, mégis fel tudnak idegesíteni

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sajnos nem csak a piros, hanem a buta hibák is
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike írta:nem bánnám ha Ramos helyett Varane lenne...ziro4vr írta:plusz Pepe vagy Ramos piros
Talán ramosban mostanában a túlfűtött meccseken,jobban benne van a piros. Igazad lehet,de azért ő lesz a kapitány.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem bánnám ha Ramos helyett Varane lenne...ziro4vr írta:plusz Pepe vagy Ramos piros
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
ziro4vr írta:plusz Pepe vagy Ramos piros, most szerintem Pepe jön majd, túl jófiú mostanában, nem járja..R.M.C.F írta: Olyan 11est fognak kapni,hogy elmész megfésülködni és lefekszel.
Dehogy jófiú.....most hogy odatette az arcát busquets talpa alá,megint felerősödtek a hangok.
Van rajta sapka? Nincs? tök mi mindegy. A média a legtöbb embert vezeti mint vas az áramot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
plusz Pepe vagy Ramos piros, most szerintem Pepe jön majd, túl jófiú mostanában, nem járja..R.M.C.F írta: Olyan 11est fognak kapni,hogy elmész megfésülködni és lefekszel.
Nem illik.
-
kupadöntőn oda kell baszni, nincs mese.
Olyan 11est fognak kapni,hogy elmész megfésülködni és lefekszel.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
És ezek lesznek bajnokok bazdmeg, ezek a makker, szimuláns, bírók által nyomott senkiházi bohócok. Felfoghatatlan, hanyadszor akadok ki barca meccsen idén.
Hatalmas vicc továbbra is, kupadöntőn oda kell baszni, nincs mese.

Hatalmas vicc továbbra is, kupadöntőn oda kell baszni, nincs mese.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egy wenger-generátornak is itt az ideje lassan, mentális erősség, arsenal quality, Özil jobban triblizik mint Zidane ésatöbbiRealista24 írta:Wenger: "THEY HAVE NOT RESPECTED THE RULES"
![]()
![]()
Pont ő beszél :Đ
Teljes cikk:
http://www.marca.com/2014/04/04/en/foot ... 24099.html
Nem illik.
-
A legjobb ebben az egészben a 'van mögötte valaki' duma. A betörő is majd bilincsbe verve azt kiàlltja: biztos valaki feldobott.... engedjenek el.