Az olasz futball amúgy sem olyan látványos, nehezebben eladható, mint az olasz vagy a spanyol

hhmmm, ma is tanultam valamit

amúgy a Milannal tényleg nagy a gáz és most csúcsosodott ki elég rendesen...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 5., szombat 17:20
Az olasz futball amúgy sem olyan látványos, nehezebben eladható, mint az olasz vagy a spanyol
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 17:09
Gazdaságilag nincs jól felépítve a Milan (és az olasz klubok sem). Nézők alig járnak a stadionba, ritkán van félháznál több, a 2000-es évek elején meg amikor mi elsőként elkezdtünk márkát építeni a Real köré, akkor az olaszok ezt nem tették, a zsét, ami volt, rengeteg idióta igazolásba fektették, és így kifolyt a kezeik közül. Az olasz futball amúgy sem olyan látványos, nehezebben eladható, mint az olasz vagy a spanyol. Ráadásul az utánpótlásukat sem fejlesztették, így egy jó nagy hátrányt összeszedtek. Erre rányomta a bélyegét a bundabotrány, és a játékosok árának az egekbe való emelkedése, amit a klubtulajok nem tudtak már pénzelni. A gazdag befektetők meg inkább a PL-be meg a PSG-hez mentek.Banán írta:Hihetetlen, hogy az AC Milan ennyi zsével lehúzott mindenkit és ilyen buták mellé, Berlusconi elk*rvázta?
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 5., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 5., szombat 16:54
Realista24 írta:A labdarúgás gazdasági ügyeivel is foglalkozó futbolfinanzas.com vizsgálata szerint a legrosszabb igazolások:
1. Kaká (az AC Milanból a Real Madridba 65 millió euróért, 2009)
2. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale, Barcelona, 69.5 millió euró, 2009)
3. Andrij Sevcsenko (AC Milan, Chelsea, 45 millió euró, 2006)
Az olaszok nagyon tudnak valamit![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 5., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 15:48
Az a baj vele is, mint Kázmérral. Aki 22 éves, és nem kérnek el érte min. 30 milliót, akkor annak oka van. Valószínűleg az, hogy ezen a szinten kevés. Lehet, hogy 2-3 év alatt egy vállalható cserecsatárrá kupálódna, ami nekünk megfelelne, de jelenleg látatlanban a logika azt diktálja, hogy Casemiro 2.0 lesz.Dan_P írta:Én is megnézném, de lehet, hogy nem a sociedad ellen kellene először beállnia. Persze ha 80 percnél megyünk 4 góllal, jöhet.tubatibi írta:Inkább az a brazil Willian gyerek kezdene Morata helyett, biztos vagyok benne, hogy nem lenne rosszabb.![]()
Viccet félretéve, remélem, ha jól alakul számunkra az eredmény, beáll egy 20 percre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 15:43
Az olaszok nagyon tudnak valamit![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 5., szombat 14:49
:Đ :ĐA brazil játékost Zlatan Ibrahimovic klubváltása követi, amelynek keretében a svéd 69.5 milllió euróért (Samuel Eto’o értékét is beszámítva)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 5., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 5., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 5., szombat 14:25
Én is megnézném, de lehet, hogy nem a sociedad ellen kellene először beállnia. Persze ha 80 percnél megyünk 4 góllal, jöhet.tubatibi írta:Inkább az a brazil Willian gyerek kezdene Morata helyett, biztos vagyok benne, hogy nem lenne rosszabb.![]()
Viccet félretéve, remélem, ha jól alakul számunkra az eredmény, beáll egy 20 percre.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 5., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 5., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 5., szombat 13:20
igen, csak ott lesz esély arra, hogy bukjanak, de az a baj, hogy annak a botlásnak vereségnek kell lennie... márpedig arra sem látok sok esélyt, max. egy döntetlenre.igazából én a Villareal ellen várok Barca botlást, annyi nekünk elég.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 5., szombat 13:02
Szerintem meg nem. Komoly BL meccs van mögöttük és még komolyabb előttük. Nem hiszem, hogy pont most akarnak lőni egy 10-est hazai pályán, hanem gyorsan bekotorni kettőt aztán kipasszolgatni a maradék időt. A Betisnek meg gondolkodás nélkül menni kell előre, mert tök mindegy, hogy mennyivel kapnak ki, mert nekik csak az számít, hogy pontot szerezzenek és, ha megtudnák lepni a Barcát korán még bőven lehetne egy pont elcsípése is a meccsben. Gondolom a katalánoknak is a BL a fontosabb.realistahuni írta:csakhogy a mai bajnoki meg a jövőheti is baromi nehéz lesz mind a Barcának
Meglátjuk, de szerintem ma easy lesz a barcának. A betis döntetlennel jóformán semmit nem ér el, ha meg kinyílnak és területet adnak belefutnak a késbe de nagyon csúnyán akkor. Eltesznek legalább ötöt szerintem nekik, ez ilyen tipikusan messit hozzuk fel a pichichibe meccs lesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 5., szombat 13:00
Ha jol emlekszem, akkor az egesz ott kezdodott hogy Ronaldo elso vagy masodik eveben gyengen jatszottunk, majd Ronaldonak ki kellett hagynia a Valencia elleni meccset. Mindenki felt hogy nelkule hogy fogunk nyerni, majd a tobbiek a szezon egyik legjobb meccset jatszottak. Paran pedig elkezdtek mondani hogy Ronaldo nelkul jobb a csapat. Ha belegondolunk, akkor egy minimalis igazsag van benne, mert a tobbiek is tudjak hogy Ronaldo nem jatszik, nyerni kell, ezert mindenki jobban odateszi magat mint maskor. Ez par meccsen keresztul mukodik is, de hosszu tavon nem kicsit ereznenk meg a hianyat. Olyat en se mondok hogy nelkule jobbak leszunk este, max annyit hogy a portugal nelkul is kotelezo behuzni.pheco írta:De imádom ezt, hogy jobb lesz Cé nélkül a csapat![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 5., szombat 12:51
csakhogy a mai bajnoki meg a jövőheti is baromi nehéz lesz mind a Barcának
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 5., szombat 12:31
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem