+1Ramioli írta:Kemeny otthon a sociedad..de ne bacca mar meg hogy pont ma is olyan jo napot fognak ki mint a barca ellen..lelkesek lesznek az biztos..de nem hinnem hogy kikapunk..meg Ronaldo nelkul is nyerni kell..sajnos nem ment Ronaldonak mostanaban..el van faradva amit nem csodalok..amikor hulla faradt akkor is jatszott a rekordok golok miatt fizikailag toppon van dehat kikeszul o is..Mindenki ettol a meccstol tart a legjobban..tuljdonkeppen minden a Realon mulik ha hozzak amit tudnak nyernek..ha ugy jatszanak mint a Sevilla ellen meleg lesz.
Szerintem is nyernünk kell, sokkal minőségibb a keretünk, mint a Sociedadé, erőből is le kell tudnunk nyomni őket. CR hiánya meg nem igazán látszott meg a legutóbbi meccseken, amikor hiányzott (igaz volt egy Jesénk), szerintem most sem látszana meg a csapaton, főleg, hogy játékban nem tesz hozzá semmit. Igaz, hogy nem lesz cserénk, de a jelenlegi legjobb kezdőnknek elég jónak kell lennie, hogy megverje a Sociedadot. Én bízok a csapatban. Főleg, mert ma nyerni kell, és legalább egy Atma pontvesztést kiszurkolni (de jó lenne a Barcáét is), mert tulajdonképpen ezen kívül még 2 olyan ellenfele van mindkét csapatnak, amely nem lesz sétagalopp, és ebből is az egyik az egymás elleni meccsük.