Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 4., péntek 15:59

) de ott leszünk a bl-döntőben én boldog leszek, még ha veszítünk is.
Hát ha ott leszünk a BL döntőbe,én akkor lennék a legidegesebb ha azt veszítenénk el...akkor inkább essünk ki a 4-ben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 4., péntek 15:55

így van, nem feltétlen lennék kiborulva ,ha szombaton nem lesz meg a 3 pont lehet,hogy jobban jönnénk ki a szezonból, ha most még időben kiszállunk a bajnokságból, mint hogy meglegyen a 94 pont és emiatt esetleg bukjuk a bl-t
Egy esetleges CdR győzelem mindig rosszabb, mint a bajnokság és az említett kupa egyvelege. A BL más tészta, oda még bőven fejlődnie kéne ennek a csapatnak!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 4., péntek 15:53

Szerintem meg a bajnokság már nem tud bekavarni se a BL-ben, se a kupában. A holnapi meccs problémás lett volna, de úgy tűnik, hogy a BL-t lerendeztük (ha innen kiesünk, meg is érdemeljük...), ráadásul eléggé takaréklángon nyomták a fiúk.

Kupadöntő 16-án, előtte az Almeríát fogadjuk, utána meg mintha olyasmi rémlene, hogy el is halaszthatják a bajnoki meccset a BL miatt. Sőt, talán ez már meg is történt. Egyszóval Almería (otthon) - Barcelona - 1 hét szünet - BL elődöntő - Osasuna (otthon) - BL elődöntő - Valencia (otthon) lehetne a programunk.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 4., péntek 15:43

dzsi91 írta:
R.M.C.F írta:Ha minden meccset megnyerünk...akkor van csak esély. különben nincs. elkúrtuk.nem kicsit. nagyon. ilyen böszmeséget csapat még nem tett. pedig dolgoztunk éjjel nappal csakhogy úgy tűnjön minden rendben.
:D így van, nem feltétlen lennék kiborulva ,ha szombaton nem lesz meg a 3 pont lehet,hogy jobban jönnénk ki a szezonból, ha most még időben kiszállunk a bajnokságból, mint hogy meglegyen a 94 pont és emiatt esetleg bukjuk a bl-t de a végén mégse legyünk bajnokok...úgy nézki megint meg lesz a bl elődöntő, már csak a nagy számok törvénye miatt is össze kéne jöjjön egy döntő...történjen idén bármi, ha nem nyerünk egy kupát sem(amire azért nagyon kevés esélyt látok) de ott leszünk a bl-döntőben én boldog leszek, még ha veszítünk is.
Sajna igaz, de szerintem nem szabad feladni a bajnokságot addig, ameddig matematikai esély van a megnyerésére.(na meg egy Madrid sose adja fel). Max. jobban kellene rotálni a maradékot, és a fiatalok (padosok) tudatába beleverni, hogy itt a nagy lehetőség, megmutathatják miért húzhatják fel a fehér mezt, és izzadjanak vért minden meccsen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 23:12

R.M.C.F írta:Ha minden meccset megnyerünk...akkor van csak esély. különben nincs. elkúrtuk.nem kicsit. nagyon. ilyen böszmeséget csapat még nem tett. pedig dolgoztunk éjjel nappal csakhogy úgy tűnjön minden rendben.
:D így van, nem feltétlen lennék kiborulva ,ha szombaton nem lesz meg a 3 pont lehet,hogy jobban jönnénk ki a szezonból, ha most még időben kiszállunk a bajnokságból, mint hogy meglegyen a 94 pont és emiatt esetleg bukjuk a bl-t de a végén mégse legyünk bajnokok...úgy nézki megint meg lesz a bl elődöntő, már csak a nagy számok törvénye miatt is össze kéne jöjjön egy döntő...történjen idén bármi, ha nem nyerünk egy kupát sem(amire azért nagyon kevés esélyt látok) de ott leszünk a bl-döntőben én boldog leszek, még ha veszítünk is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 23:12

Dan_P írta:
dannen írta:egy fasza kis alkalmazás a marcan:

la liga kalkulátor

lehet tippelgetni, számolgatni. jól átlátható :)
játszottam vele egy kicsit, de mindig az jött ki, hogy nem leszünk bajnokok, ezért abbahagytam. Kár azért a két meccsért... :-(
Nekem egy reális módon jött ki az, hogy bajnokok leszünk, mégpedig a 35. fordulóban x-el a Barca és az Atma illetve x-elnek egymással is az utolsó fordulóban.

A többi variációban közel elképzelhetetlen a bajnoki címünk.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 23:04

Ha minden meccset megnyerünk...akkor van csak esély. különben nincs. elkúrtuk.nem kicsit. nagyon. ilyen böszmeséget csapat még nem tett. pedig dolgoztunk éjjel nappal csakhogy úgy tűnjön minden rendben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Dan_P
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 3., csütörtök 22:46

la liga kalkulátor

játszottam vele egy kicsit, de mindig az jött ki, hogy nem leszünk bajnokok, ezért abbahagytam. Kár azért a két meccsért... :-(

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 22:41

la liga kalkulátor

Jó kis 'program' :mrgreen: Ha mi bajnoki címet akarunk nyerni, meg kell verni a szombaton a Sociedadot és kész, utána már elég laza meccseink lesznek PAPÍRON, lehet rotálni is szépen a bl-re kupára...94 pont kell nekünk a végére, annyi a max, akkor mondhatjuk ,hogy mindent megtettünk, és várhatjuk ,hogy hány pontal ér be a másik kettő.

Ha szombaton nem lesz meg a 3 pont, akkor vége , amit nem feltétlenül érzek bajnak, lehetne pihenni bl elődöntőre meg a kupadöntőre...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:11

kimber írta:Fizikai felkészültségről egy jó írás. Igaz, nem a Madriddal foglakozik, de választ kaphatunk a magyar játékosok felkészültségéről, és némileg bepillanthatunk a Dortmund viszonyaiba is.

http://sportgeza.hu/futball/2014/03/04/ ... allvaksag/

Sok igazság van benne,és egyet is értek sok dologgal,de a probléma még összetettebb itthon. Ezt nem lehet csak ádhokk megoldani. Egy pirájákkal teli akváriumba kár beletenni a lábujjunkat.....mert megbánhatjuk.

A magyar fociban a kondicionális felkészités nagyon gyenge....és ezt mondom úgy,hogy ez a "gyenge" jelző már a sok fejlődés utáni jelző....amikor én tanultam a focit,akkor minket elrontottak,az egész testi -lelki felkészités káros volt egy fiatal,fejlődő szervezetre...ezt akkor 10-15 évesen még nem tudtam,hagytam magam,és tettem a dolgom,toltam minden hétfőn a coopert pl......óriási hiba......világi nagy hiba.....a mai szervezeteket már nem rosszul képzik,mindössze versenyképtelenül a külföldivel szemben. Talán nem lesz akkor űr mint volt az elmúlt 30 évben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 1., kedd 11:51

Fizikai felkészültségről egy jó írás. Igaz, nem a Madriddal foglakozik, de választ kaphatunk a magyar játékosok felkészültségéről, és némileg bepillanthatunk a Dortmund viszonyaiba is.

http://sportgeza.hu/futball/2014/03/04/ ... allvaksag/

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 31., hétfő 19:44

Úszómester írta:sokszor olvasom ezt a fáradtságot
lenne egy kérdésem komolyan, mert én nem fociztam profi szinten soha, szóval egy 20-30 éves játékos akinek minden nap van 2-3 edzése az mitől fárad el 90 perc alatt úgy hogy 3-4 nappal későbbi meccsen is érezni lehet?
Ezalatt nem mindig fizikai fáradtságot kell érteni :) jelentősebb a mentális fásultság, motiválatlanság, utóbbit ezen a szinten magasan tartani hosszú időn keresztül nehezebb, mint gondolnánk. Alapvetően mi emberek nehezen szokjuk meg a negatív irányú változásokat, nem törődünk bele, harcolunk ellene, ezzel szemben, ha valami jó történik velünk azt nagyon hamar meg tudjuk szokni. Ennek következtében fellép az "elszaladt vele a ló" effektus, ezt a mindennapokban is láthatjátok 1-1 új pozícióba lépés esetén társaitokon, de magatokon is, ha jobban figyeltek. Nos ez náluk sincs másképp, sokan mondjátok, hogy ezen a szinten örülniük kellene és mindent megtenni, végig harcolni és küzdeni, sajnos a fentebb említett dolgok tükrében ezek nem olyan egyszerű dolgok. Bár kétségtelen, hogy számunkra idegesítő ezt látni rajtuk és legszívesebben lecsavarnánk nekik egyet, hogy pusztuljanak meg az utolsó leheletük árán is. :) Ezt a fajta mentális kiégést fokozza a nagy teljesítési kényszer, ami az ő életükben jelen van, hiszen nálunk a döntetlen nem eredmény és ez evidens mindenki számára, ők is nagyon jól tudják és ha nem is érzik tehernek, tudat alatt elég nyomasztó lehet a minimális hiba lehetőségének kizárása. Főként ez az oka annak, amiért olyan teljesítményt nyújtanak 1-1 meccsen, amit nagyon nem szeretünk látni. De ez csak egy kis szelete a dolgoknak, viszont egyre fontosabb az efféle mentális felkészítés amiben Pep jó, mert máshoz nem ér az egészen biztos, de látjátok ez is mekkora jelentőséggel bír a kiemelt meccseken. :) Már kb. 50-50%-ot adok a fizikai és a mentális felkészítés fontosságára, de úgy jósolom ez a jövőben csak növekedni fog, hiszen fizikailag már a magyar játékosok is topon vannak (azért még nem, de a példa így érhetőbb), de mégis mekkora a különbség az élvonal és közöttünk, persze ebben egyéb hiányosságok is benne vannak, de ezek természetesen kompenzálhatóak, pl.: görög válogatott, porto, chelsea, stb. Erről a témáról több napon keresztül lehetne véleményt formálni, most szinte mindenbe csak úgy belekaptam, de azért remélem sikerült a kérdésedre részben válaszolni. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 19:30

Úszómester írta:sokszor olvasom ezt a fáradtságot
lenne egy kérdésem komolyan, mert én nem fociztam profi szinten soha, szóval egy 20-30 éves játékos akinek minden nap van 2-3 edzése az mitől fárad el 90 perc alatt úgy hogy 3-4 nappal későbbi meccsen is érezni lehet?
Fotózás,buli,Fanta... :lol:
De komolyra fordítva,még egy átlag melós sem tudja hozni ugyan azt a teljesítményt napról-napra,bár mögöttük nincs is olyan profi edzői stáb,mint az aranylábú gyerekeknél....:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 31., hétfő 19:23

sokszor olvasom ezt a fáradtságot

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 18:55

hunmadridista írta:meg ugye egy piszok kemény BL rangadó után utazunk idegenbe, hullafáradtan...
Mondjuk, amilyen lendülettel játszik a csapat, és amennyire kihajtják a belüket a pályán.... ja nem... várjunk csak... :roll:

A fáradtság nem lehet kifogás! Lötyögünk, nem hajtunk, egyszerűen nem lehetnek túlzottan fáradtak a játékosok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 31., hétfő 18:33

Csak egy bökkenő van, hogy hétvégén a bajnokság egyik legnehezebb stadionjába látogatunk...nem beszélve arról, hogy a nagyobb csapatok ellen botrányos a mérlegünk idén...meg ugye egy piszok kemény BL rangadó után utazunk idegenbe, hullafáradtan...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 17:37

ferni írta:a Barcának 1szer ki kell kapnia vagy 2 X, míg az Atleticonál 2 db pontvesztésre kell várni...
és mindezt a mi csodálatos egymás elleni eredményeink miatt... és a Realnak hoznia kéne az összes meccsét....
még ha nem a full utolsó meccsen lenne az Atleti - Barca meccs bíznék is ebben... de itt már hatalmas gáz van...
aztán cáfoljanak rám és legyen egy hasonló végjáték, mint 2006/2007es szezonban... (csak ott ugye volt egymás elleniben előnyünk...) :roll:
Nehéz ezt így kikalkulálni,nem egy egzakt tudomány a foci.Ha az lenne már szarrá nyertem volna magam a sportfogadással.... :lol:
A lényeg,hogy minden hátrelevő meccset hozni kell,és figyelni hogy az ellenfelek mikor buknak.Mert még fognak ők is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 31., hétfő 16:35

a Barcának 1szer ki kell kapnia vagy 2 X, míg az Atleticonál 2 db pontvesztésre kell várni...
és mindezt a mi csodálatos egymás elleni eredményeink miatt... és a Realnak hoznia kéne az összes meccsét....
még ha nem a full utolsó meccsen lenne az Atleti - Barca meccs bíznék is ebben... de itt már hatalmas gáz van...
aztán cáfoljanak rám és legyen egy hasonló végjáték, mint 2006/2007es szezonban... (csak ott ugye volt egymás elleniben előnyünk...) :roll:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 16:28

Én is ezt gondolom. Bár ha benz beveri a ziccereket, akkor a bírónak még pepét,meg ronaldot is ki kellett volna állitania hogy meglegyen.
Egyértelmű.De ahogy bukott már a barca,vagy az atma,eddig is,ne jelentsük ki hogy ezután nem fog.Nincs még veszve semmi.A csapat-attól független hogy sevillaba nem volt több egy rakás szarnál-jó úton halad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 31., hétfő 16:21

Én is ezt gondolom. Bár ha benz beveri a ziccereket, akkor a bírónak még pepét,meg ronaldot is ki kellett volna állitania hogy meglegyen.
remélem egy pillanatig sem merült fel benned, h ne tettek volna meg mindent ennek érdekében?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: