Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 10:38

Ramioli írta:Kemeny otthon a sociedad..de ne bacca mar meg hogy pont ma is olyan jo napot fognak ki mint a barca ellen..lelkesek lesznek az biztos..de nem hinnem hogy kikapunk..meg Ronaldo nelkul is nyerni kell..sajnos nem ment Ronaldonak mostanaban..el van faradva amit nem csodalok..amikor hulla faradt akkor is jatszott a rekordok golok miatt fizikailag toppon van dehat kikeszul o is..Mindenki ettol a meccstol tart a legjobban..tuljdonkeppen minden a Realon mulik ha hozzak amit tudnak nyernek..ha ugy jatszanak mint a Sevilla ellen meleg lesz.
+1

Szerintem is nyernünk kell, sokkal minőségibb a keretünk, mint a Sociedadé, erőből is le kell tudnunk nyomni őket. CR hiánya meg nem igazán látszott meg a legutóbbi meccseken, amikor hiányzott (igaz volt egy Jesénk), szerintem most sem látszana meg a csapaton, főleg, hogy játékban nem tesz hozzá semmit. Igaz, hogy nem lesz cserénk, de a jelenlegi legjobb kezdőnknek elég jónak kell lennie, hogy megverje a Sociedadot. Én bízok a csapatban. Főleg, mert ma nyerni kell, és legalább egy Atma pontvesztést kiszurkolni (de jó lenne a Barcáét is), mert tulajdonképpen ezen kívül még 2 olyan ellenfele van mindkét csapatnak, amely nem lesz sétagalopp, és ebből is az egyik az egymás elleni meccsük.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 5., szombat 7:02

Kemeny otthon a sociedad..de ne bacca mar meg hogy pont ma is olyan jo napot fognak ki mint a barca ellen..lelkesek lesznek az biztos..de nem hinnem hogy kikapunk..meg Ronaldo nelkul is nyerni kell..sajnos nem ment Ronaldonak mostanaban..el van faradva amit nem csodalok..amikor hulla faradt akkor is jatszott a rekordok golok miatt fizikailag toppon van dehat kikeszul o is..Mindenki ettol a meccstol tart a legjobban..tuljdonkeppen minden a Realon mulik ha hozzak amit tudnak nyernek..ha ugy jatszanak mint a Sevilla ellen meleg lesz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 4., péntek 21:17

ferni írta: engem erről érdekelne egy kicsit több info, mert én elképzelhetetlennek tartom ,hogy pont Iker odaállna és megpofozná pl a Kupa Döntő előtt... :mrgreen:
nem lehet ,hogy spanyolról lett máshogy fordítva angolra vagy nincs rá másik szó stb?
mert én inkább egy ilyen tasli szerűséget látnék reálisnak, nem egy pofont... mert azt láttam, hogy angolul slapnek lett fordítva, de nem lehet tudni, hogy érthette pontosan ezt?
már látom magam előtt: kupadöntő előtt játékoskijáróban kap egy nevelő taslit, összeesik, arccsonttörés, örökös eltiltás Ikernek
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 4., péntek 21:16

ferni írta:
Casillas: “A kép önmagáért beszél, nem fogok részletesebben belemenni. Az egy túlfűtött pillanat volt. Busquets az én véleményem szerint rosszul viselkedett. Ha meglátom Busquetset, adok neki egy pofont.”
engem erről érdekelne egy kicsit több info, mert én elképzelhetetlennek tartom ,hogy pont Iker odaállna és megpofozná pl a Kupa Döntő előtt... :mrgreen:
nem lehet ,hogy spanyolról lett máshogy fordítva angolra vagy nincs rá másik szó stb?
mert én inkább egy ilyen tasli szerűséget látnék reálisnak, nem egy pofont... mert azt láttam, hogy angolul slapnek lett fordítva, de nem lehet tudni, hogy érthette pontosan ezt?
Egyik forrás pofont ír, másik fülhúzást. Poénnak szánta, semmi komoly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 4., péntek 21:15

Casillas: “A kép önmagáért beszél, nem fogok részletesebben belemenni. Az egy túlfűtött pillanat volt. Busquets az én véleményem szerint rosszul viselkedett. Ha meglátom Busquetset, adok neki egy pofont.”
engem erről érdekelne egy kicsit több info, mert én elképzelhetetlennek tartom ,hogy pont Iker odaállna és megpofozná pl a Kupa Döntő előtt... :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 4., péntek 18:50

Seraf írta:'I'll give Busquets a slap' - Casillas

na Iker készül egy pofonnal busquets barátunknak a patkány viselkedéséért, helyes. :agree:

Azért Pepe is szemét volt ha jobban megnézzük a képet. A szemét becsukta,a kezével nem védte magát megfelelően,a fejét pont busq talpa alá nyomta.

Egy sárga járt volna érte. Busq meg ne tehet erről,mert nem lépett amúgy rá,mint ahogy alves is azt nyilatkozta,jó hogy volt rajta sipcsontvédő,különben pepe eltörte volna a lábát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. április 4., péntek 18:31

'I'll give Busquets a slap' - Casillas

na Iker készül egy pofonnal busquets barátunknak a patkány viselkedéséért, helyes. :agree:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 4., péntek 16:23

Nem adhatjuk el a bajnokságot,hátha megnyerjük a BL-t. Ez egy hülyeség,amit Mourinho is megpróbált,aztán pont a Dortmund ellen buktunk el,pedig tavaly simán ott lehettünk volna a döntőben,szinte röhögve... :angry:

MEG KELL NYOMNI A BAJNOKIT,meg kell nyernünk a meccset,mert sosem lehet tudni,mikor botlik meg az Atletico vagy a Barca. Harmadik helyen vagyunk emberek! Szégyen,még annak fényében is,hogy az Atletico és a Barca is erős.

Minden bajnokit meg kell nyernünk,ez az alap,most hétvégén pedig kötelező a győzelem,főleg azért,mert 3-0-ás előnyünk van a Dortmunddal szemben. Ha nem így lenne,akkor még érthető is lenne,hogy tartalékolunk...

Az elődöntőben meg a PSG-t kell majd levernünk,reményeim szerint :luck: :luck:
:goat:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 4., péntek 15:54

Akkor Morata mehet bal szélre, had játsszon. Amúgy minden bizonnyal a túl biztosított középpálya lesz majd szerepeltetve.
Morata odamegy, ahova akar; csak a Real Madrid kezdőcsapatát kerülje el jó messzire! :coffee:

Szerintem ez lesz:

------------------D.López------------------
-----Pepe/Varane--------S.Ramos------
Carvajal-------------------------Coentrao
----------Xabi Alonso----Illarra-----------
Bale-------------Modric--------------Isco
-----------------Benzema------------------
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 4., péntek 15:15

Akkor Morata mehet bal szélre, had játsszon. Amúgy minden bizonnyal a túl biztosított középpálya lesz majd szerepeltetve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 4., péntek 15:04

Ott van Di Maria, mehet vissza a kezdőbe, Isco meg egy sorral feljebb, ahol játszhat szabadabban, aztán csonkolom. Vagy pont úgy, mint Modric a Dortmund elleni utolsó percekben. Benzema kicsit balra húzódik Bale jobbra, mögöttük meg a fiatal spanyol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 4., péntek 14:16

kelemen.istvan írta:
különben már a hétvégén elúszhat a bajnokság..
A bajnokság nem holnap fog elmenni, hanem a Barca ellen ment el.
BBeno írta:jó pozicióban várhatjuk a dortmun elleni VV-t. pont hogy most kéne megnyomni az sociedad ellen és lehet pihenni a vv-n. holnap el fog menni a bajnokság ha a sociedad nem fekszik le nekünk
Akármilyen kemény az a Sociedad Bale-lel meg Benzemával meg kellene tudnunk vernünk őket, ha felszívjuk magunkat.

Jah még annyi, hogy kellett CR-nek a rekordok meg minden meccsen pályára lépés, aztán most meg ki van fáradva. Leszarom Ronaldo góljait meg rekordjait. Akkor álljon a csapat rendelkezésére, amikor kell, ne akkor amikor olyan könnyű az ellenfél, hogy sok gólt lehet rúgni.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 4., péntek 14:09

jó pozicióban várhatjuk a dortmun elleni VV-t. pont hogy most kéne megnyomni az sociedad ellen és lehet pihenni a vv-n. holnap el fog menni a bajnokság ha a sociedad nem fekszik le nekünk
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 4., péntek 14:03

El Unico írta:Egyre jobb hírek jönnek...

------------Benzema
Isco---------Modric-------Bale
-----Illarra------------Xabi
Coentrao--Ramos-Pepe--Carvajal
-------------Lopez

Vért fogunk izzadni...
Hát Casemirot inkább kellene játszatni jobb híjján,inkább btb mint Xabi vagy Illarra...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 4., péntek 13:55

dannen írta:
kelemen.istvan írta:különben már a hétvégén elúszhat a bajnokság..
mindenki döntse el, hogy ez jó lenne-e vagy rossz. én aztán nem halnék bele ha buknánk és minden erőnket a BL-kupa kombóra tudnánk fordítani. :)
Szerintem meg igenis hajtsuk meg a holnap meccset. A BL-ben most "pihenhetünk", mert kétlem, hogy 3-0 után kiesnénk. Pont az ilyen meccsek alapján lehet majd látni, hogy felkészültünk-e a végső sikerre vagy nem.

1-2 a tippem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 4., péntek 13:52

El Unico írta:Vért fogunk izzadni...
Pad pedig nulla.. nagyon kell egy jó Bale-Benzema páros,különben már a hétvégén elúszhat a bajnokság..
Nem hiszem el,hogy pont a szezon legfontosabb szakaszában dől ki 2 kulcsjátékosunk,+ az egyik legjobb cserénk!! :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 4., péntek 13:45

Most akkor mégsem léphet pályára?
Így van, Carlo a mai sajtótájékoztatón meg is erősítette, hogy a hétvégén inkább pihen a portugál világklasszis, hogy aztán a Dortmund ellen már bevethető legyen!
Ráadásul valami olyasmit is írnak, hogy Jesé térde a műtét után elfertőződött
A legtöbb spanyol lap is lehozta már, így elégé sanszos a fenébe is! :vivo:
elképzelhető, hogy dimaria se lesz szombaton, 2,5 kilót fogyott a betegsége miatt.
La. is kezdeni szinte 100%, hogy nem fog (és a Dortmund elleni játéka is kérdéses még); viszont Isco ismét a kezdőben kap majd helyet Carlo szerint!

Mindenesetre így a szezon végére elég szépen ránk jár a rúd! :-* :ike:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 4., péntek 13:41

Egyre jobb hírek jönnek...

------------Benzema
Isco---------Modric-------Bale
-----Illarra------------Xabi
Coentrao--Ramos-Pepe--Carvajal
-------------Lopez

Vért fogunk izzadni...
:goat:

Dan_P
Kedvenc játékosaid: Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 4., péntek 13:33

http://www.marca.com/2014/04/04/en/foot ... 09273.html

elképzelhető, hogy dimaria se lesz szombaton, 2,5 kilót fogyott a betegsége miatt.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 4., péntek 13:31

Ráadásul valami olyasmit is írnak, hogy Jesé térde a műtét után elfertőződött így valószínű, hogy több mint 6 hónap lesz a felépülése.. :vivo: :-( :-( :( :(
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: