hehe írta:te nem vagy százasAz öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mint amikor a gonosz felkacag a világleigázó terve után a rajzfilmben
Most elképzeltem.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 4., péntek 18:53
hehe írta:te nem vagy százasAz öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 4., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 4., péntek 15:38
Nem néztem utána ilyen alaposan az eredményeknek mint Teh3x0r írta: - Az elso hely egyertelmu
- a 2-3. helyen a Bayern es a Milan osztozik, a sorrend nem egyertelmu, nalam a Milan van elorebb, mert azert regen az olasz bajnoksag joval a nemet felett allt
- a Barca 4. helye is realis, mondjuk a kovetkezo evekben egy eros Liverpool dominancia es Barca visszaeses valtoztatna par dolgon![]()
- Az utobbi evek gyengesegei ellenere teljes tortenelmet figyelembe veve, marcsak a BL-ek miatt is a Pool az MU elott van, mint ahogy a Juve is megelozi a Manchester-i gardat.
- A Porto helyett viszont a Benfica-t raknam be, mert tobb bajnoksagot nyertek es joval tobb BL dontoben is jartak.
Szoval ez az en listam:
1. Real Madrid - 9 BL, 3 BL donto, 32 bajnoki
2. Milan - 7 BL, 4 BL donto, 18 bajnoki
3. Bayern - 5 BL, 5 BL donto, 23 bajnoki
4. Barca - 4 BL, 3 BL donto, 22 bajnoki
5. Liverpool - 5 BL, 2 BL donto, 18 bajnoki
6. Juve - 2 BL, 5 BL donto, 29 bajnoki
7. MU - 3 BL, 2 BL donto, 20 bajnoki
8. Ajax - 4 BL, 2 BL donto, 32 bajnoki
9. Benfica - 2 BL, 5 BL donto, 32 bajnoki
10. Inter - 3 BL, 2 BL donto, 18 bajnoki
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 4., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 4., péntek 13:49
Végemhehe írta:te nem vagy százasAz öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de jó nekedwZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 4., péntek 13:47
Megfordul a börszékével egy macskával az ölébenhehe írta:mint amikor a gonosz felkacag a világleigázó terve után a rajzfilmben
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 13:23
Jajj ne legyünk már álszentek, mindenki "kárörvendett" már életében, vagy Mourinho Madridi "bukásának" vagy egy vereségünknek nem örültél még soha, esetleg a 60 millás Káká biznisz nem késztetett enyhébb kacajra? Ez tök természetes...Ha nem akkor valószínüleg szűz-Mária gyermeke vagy és tőled elnézést kérek,de csak mert te tényleg próbálsz mindig korrekt maradni (mondjuk nemtudom kiféle-miféle barcás vagy mert ilyennel még nem találkoztam,nekem gyanús vagy,de szerintem a Spurs-ös éned erősebb a Barcás-nál...csak ez lehet a magyarázat).GT37 írta:Szép dolog a káröröm...dzsi91 írta:Ki kell őket nevetni hangosan , vergődjenek csak...senkit nem érdekel, ha tisztázzák is magukat rajtuk marad a csaló bélyeg, tetszik az elmúlt egy év, rendesen szétcincálják őket, ahogy a galaktikus érát amikor kifutóban voltak...De még mindig elképzelhetetlennek tartom ,hogy elmeszeljék őket, igazából annyira nem is izgat, de azért jó néha egy kis káröröm.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 4., péntek 13:18
Én is ezt kérdeztem a minap,hogy akkor most mivan,csak igazolni nem lehet vagy eladni sem???Mert ez nekem nem tiszta...Egyébként azon gondolkodtam, hogy ha marad az eltiltás, akkor mi lesz azokkal, akik távoznának a kevés játékperc miatt, de még él a szerződésük? Kötelezik őket, hogy maradjanak itt még egy évig a semmiért? :lol: Vagy azt megengedik, hogy kölcsönadjuk valamelyiküket? Mert ha nem, akkor Tello, Cuenca, Afellay stb. elég nagyot szív ezzel. :/
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 4., péntek 13:10
te nem vagy százasAz öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 4., péntek 13:05
Szép dolog a káröröm...dzsi91 írta:Ki kell őket nevetni hangosan , vergődjenek csak...senkit nem érdekel, ha tisztázzák is magukat rajtuk marad a csaló bélyeg, tetszik az elmúlt egy év, rendesen szétcincálják őket, ahogy a galaktikus érát amikor kifutóban voltak...De még mindig elképzelhetetlennek tartom ,hogy elmeszeljék őket, igazából annyira nem is izgat, de azért jó néha egy kis káröröm.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 13:02
A buzi kis barcás Voodoo babáját verd szét a fejénwZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval....megkérdezem tőle mit szól a büntetéshezvan egy érzésem hogy nem fogunk egyet érteni
![]()
sőt megkérdezem mi a véleménye a sport1 szakértőiről
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 4., péntek 12:47
wZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval....megkérdezem tőle mit szól a büntetéshezvan egy érzésem hogy nem fogunk egyet érteni
![]()
sőt megkérdezem mi a véleménye a sport1 szakértőiről
El Unico írta:A Marca-n van egy cikk,érdemes belenézni. Barcelona,a csalók és a hazudozók klubja![]()
![]()
Imádom,szétszedik a Barcelonát,és vélhetően jogosan,mert a FIFA nem hoz ilyen komoly büntetést alaptalanul.
A vezetőknek nem pofázniuk kéne,hanem bizonyítani az ártatlanságukat. Már most azt keresik,ki nyomhatta fel őket... szánalmas. Mész ké un klub.. ja...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 4., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 4., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 4., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 11:04
magyarul, az biztos h sárosak, kérdés, hogy mennyire tudják lebugizni a büntetést, meg gondolom még megpróbálnak minket is besározni."Their statement doesn't actually deny that they've breached regulation 19 so I don't think their defence is going to be that they are innocent," Lynam told Goal.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 4., péntek 10:57
Persze, de a Benficanak csak van 5 elvesztett BL dontoje, ezert raktam oket be.Csabi írta:off: ha csak a hivatalos kupákat számoljuk (hazai és nemzetközi), akkor a porto az eredményesebb csapat. tény, hogy fej-fej mellett vannak, tehát csak pár kupa választja el őket mennyiségileg.- A Porto helyett viszont a Benfica-t raknam be, mert tobb bajnoksagot nyertek es joval tobb BL dontoben is jartak.
Nincs mit bizonyitani, mert tudjak hogy sárosak.El Unico írta:A vezetőknek nem pofázniuk kéne,hanem bizonyítani az ártatlanságukat. Már most azt keresik,ki nyomhatta fel őket... szánalmas. Mész ké un klub.. ja...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 4., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 10:12
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem