Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 4., péntek 17:25

Barcelona eltiltasa: megszolalt Pedro López Jiménez, aki a Real Madrid alelnoke, Jorge Pérez Arias a spanyol szovetsegtol es Carles Villarubí a Barcelona alelnoke
Erdemes elolvasni.

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 4., péntek 15:38

h3x0r írta: - Az elso hely egyertelmu
- a 2-3. helyen a Bayern es a Milan osztozik, a sorrend nem egyertelmu, nalam a Milan van elorebb, mert azert regen az olasz bajnoksag joval a nemet felett allt
- a Barca 4. helye is realis, mondjuk a kovetkezo evekben egy eros Liverpool dominancia es Barca visszaeses valtoztatna par dolgon :D
- Az utobbi evek gyengesegei ellenere teljes tortenelmet figyelembe veve, marcsak a BL-ek miatt is a Pool az MU elott van, mint ahogy a Juve is megelozi a Manchester-i gardat.
- A Porto helyett viszont a Benfica-t raknam be, mert tobb bajnoksagot nyertek es joval tobb BL dontoben is jartak.

Szoval ez az en listam:

1. Real Madrid - 9 BL, 3 BL donto, 32 bajnoki
2. Milan - 7 BL, 4 BL donto, 18 bajnoki
3. Bayern - 5 BL, 5 BL donto, 23 bajnoki
4. Barca - 4 BL, 3 BL donto, 22 bajnoki
5. Liverpool - 5 BL, 2 BL donto, 18 bajnoki
6. Juve - 2 BL, 5 BL donto, 29 bajnoki
7. MU - 3 BL, 2 BL donto, 20 bajnoki
8. Ajax - 4 BL, 2 BL donto, 32 bajnoki
9. Benfica - 2 BL, 5 BL donto, 32 bajnoki
10. Inter - 3 BL, 2 BL donto, 18 bajnoki
Nem néztem utána ilyen alaposan az eredményeknek mint Te :salute: , inkább csak az emlékeim alapján állítottam össze a saját listám. Igyekeztem figyelembe venni a múlt mellett a jelent is, ezért is csúszott nálam kicsit hátrébb 1-1 jobb sorsra érdemes klub.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 4., péntek 13:51

nem tudom, kizárták őket két átigazolási szezonból...én úgy értelmezem, hogy akkor semmilyen módon nem lehetnek jelent az átigazolási szezonban, csakis a lejáró szerződéssel rendelkező játékosok távozhatnak, mert hát az eladás is egy átigazolás...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 4., péntek 13:49

hehe írta:
Az öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
te nem vagy százas :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

mint amikor a gonosz felkacag a világleigázó terve után a rajzfilmben :lol:
Végem :lol: :lol:
wZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval
de jó neked :mrgreen: :lol: :lol:

Amúgy remélem, hogy ha olyan jó arcok vagyunk és nyugodt szívvel vállaljuk azt, hogy kiadunk egy 1-1 játékosért horribilis összegeket akkor pont a kicsiknél nem kezdünk el mismásolni... :lol:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 4., péntek 13:47

hehe írta:mint amikor a gonosz felkacag a világleigázó terve után a rajzfilmben
Megfordul a börszékével egy macskával az ölében :lol: :lol:

Szerintem el lehet menni,csak igazolni nem igazolhatnak..Akinek lejár a szerződése az fizu nélkül nyom egy szezon,mert a barca van akkora :cens: ,hogy sporolnának,hisz színes patronra sem igen jut,nemhogy fizetésre!!!!! :Đ
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 13:23

GT37 írta:
dzsi91 írta:Ki kell őket nevetni hangosan , vergődjenek csak...senkit nem érdekel, ha tisztázzák is magukat rajtuk marad a csaló bélyeg, tetszik az elmúlt egy év, rendesen szétcincálják őket, ahogy a galaktikus érát amikor kifutóban voltak...De még mindig elképzelhetetlennek tartom ,hogy elmeszeljék őket, igazából annyira nem is izgat, de azért jó néha egy kis káröröm. :mrgreen:
Szép dolog a káröröm... :) :(
Jajj ne legyünk már álszentek, mindenki "kárörvendett" már életében, vagy Mourinho Madridi "bukásának" vagy egy vereségünknek nem örültél még soha, esetleg a 60 millás Káká biznisz nem késztetett enyhébb kacajra? Ez tök természetes...Ha nem akkor valószínüleg szűz-Mária gyermeke vagy és tőled elnézést kérek,de csak mert te tényleg próbálsz mindig korrekt maradni (mondjuk nemtudom kiféle-miféle barcás vagy mert ilyennel még nem találkoztam,nekem gyanús vagy,de szerintem a Spurs-ös éned erősebb a Barcás-nál...csak ez lehet a magyarázat). :agree: :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 4., péntek 13:18

Egyébként azon gondolkodtam, hogy ha marad az eltiltás, akkor mi lesz azokkal, akik távoznának a kevés játékperc miatt, de még él a szerződésük? Kötelezik őket, hogy maradjanak itt még egy évig a semmiért? :lol: Vagy azt megengedik, hogy kölcsönadjuk valamelyiküket? Mert ha nem, akkor Tello, Cuenca, Afellay stb. elég nagyot szív ezzel. :/ 
Én is ezt kérdeztem a minap,hogy akkor most mivan,csak igazolni nem lehet vagy eladni sem???Mert ez nekem nem tiszta...
Gondoltam majd nyáron hozzuk Messit de így...

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 4., péntek 13:10

Az öreg megmondta már évekkel ezelőtt......kinevettek. Had nevessenek,a végén általában én nevetek.
te nem vagy százas :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

mint amikor a gonosz felkacag a világleigázó terve után a rajzfilmben :lol:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 4., péntek 13:05

Istenem, Bartomeu :lol: Könyörgöm, legyen már végre előrehozott választás, mert nevetséges, amit ezek a dilettánsok művelnek. Nem értem, miért kell a másikra mutogatni, meg felelős keresni, satöbbi... Még ha igazuk is van, és tényleg áll valaki/valami emögött az egész mögött, akkor sem kellene másra kenni a dolgot.

A másik meg a hivatalos nyilatkozat/reagálás, amiről Csabi is írt, konkrétan nem is tagadják benne, hogy megszegték azt a bizonyos törvényt. :lol:

Egyébként azon gondolkodtam, hogy ha marad az eltiltás, akkor mi lesz azokkal, akik távoznának a kevés játékperc miatt, de még él a szerződésük? Kötelezik őket, hogy maradjanak itt még egy évig a semmiért? :lol: Vagy azt megengedik, hogy kölcsönadjuk valamelyiküket? Mert ha nem, akkor Tello, Cuenca, Afellay stb. elég nagyot szív ezzel. :/
dzsi91 írta:Ki kell őket nevetni hangosan , vergődjenek csak...senkit nem érdekel, ha tisztázzák is magukat rajtuk marad a csaló bélyeg, tetszik az elmúlt egy év, rendesen szétcincálják őket, ahogy a galaktikus érát amikor kifutóban voltak...De még mindig elképzelhetetlennek tartom ,hogy elmeszeljék őket, igazából annyira nem is izgat, de azért jó néha egy kis káröröm. :mrgreen:
Szép dolog a káröröm... :) :(

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 13:02

wZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval....megkérdezem tőle mit szól a büntetéshez :lol: van egy érzésem hogy nem fogunk egyet érteni :lol:
sőt megkérdezem mi a véleménye a sport1 szakértőiről :lol:
A buzi kis barcás Voodoo babáját verd szét a fején :D

Tegnap direkt megnéztem a zuhanyhiradót, a hegyi bognár allstar páros volt, amikor szóba jött a barca kizárás elterelték arra ,hogy kiket igazolhattak volna, de arról ,hogy miért és hogyan tilthattak ki egy ilyen jószívű klubot egy szó sem esett. :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 4., péntek 12:47

wZoLee7 írta:elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval....megkérdezem tőle mit szól a büntetéshez :lol: van egy érzésem hogy nem fogunk egyet érteni :lol:

Elvakult, a rossz fajtából, kérdez meg hogy emlékszik -e arra amikor 1995ben rault a fradi meccsen a végén buktatták, az jogos volt -e vagy csak rájátszott? Nevetséges volt vincze amikor erről nyilatkozott, ketten rá is szóltak....finoman,ez meg: én igy látom ti meg úgy. Teljesen egyértelmű volt a buktatás. Ő is tudja,tudta,látta.

El Unico írta:A Marca-n van egy cikk,érdemes belenézni. Barcelona,a csalók és a hazudozók klubja :lol: :lol:

Imádom,szétszedik a Barcelonát,és vélhetően jogosan,mert a FIFA nem hoz ilyen komoly büntetést alaptalanul.

A vezetőknek nem pofázniuk kéne,hanem bizonyítani az ártatlanságukat. Már most azt keresik,ki nyomhatta fel őket... szánalmas. Mész ké un klub.. ja...

Azért túlzásba ne essünk. Nem azok klubja,csak semmivel másabbak a többinél,vagy jobbak....
sőt,sokszor rosszabbak,vagy inkorrektebbek....de a média megetetett mindenkit 2006-tól a barcamindenekfeletttel. Igy ezt nehéz most elfogadtatni még az agyatlanokkal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 4., péntek 12:25

elképzelhető, hogy pénteken lehetőségem lesz beszélgetni Vincze Ottoval....megkérdezem tőle mit szól a büntetéshez :lol: van egy érzésem hogy nem fogunk egyet érteni :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 4., péntek 12:20

Azt álmodtam,hogy kiderült ,hogy Messi-t is hasonló módon hozták el a La Masiába ezért szabadon igazolhatóvá vált és másnap már Uli Papával pózolt az Allianz aréna előtt...(gondolomm egy ekkora eseményre kiengedték a Luxusbörtönből a Bajor adócsalót) :lol:

Egyébként nagyon nevetséges már ez az egész mentegetőzés, a Neymar buli-val is lebuktak ott sem bizonyítottak semmit barcáék, csak az UEFA nem adta ki a papírokat a FIFA-nak ha jól tudom...még a végén tényleg az lesz,hogy csak azért ,hogy ne tűnjön annyira gonosznak a Barca minket meg az Atma-t is elmeszelnek. :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 4., péntek 12:05

jelenleg ez tekinthető végső döntésnek, hivatalosan is el lettek tiltva. Attól h 90 napjuk van fellebbezni, még a tiltás ugyanúgy érvényben van addig míg meg nem változtatják a döntést

szerintem legalábbis

és ha ez valóban így van akkor a fifa simán megcsinálhatja hogy húzza halassza a dolgot, már bőven a nyár közepén vagyunk, fellebbeznek a következő szinten is, de ugye annak is van egy átfutási ideje, és már le is telik az átigazolási időszak, vagy a végén kapkodhatnak :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 4., péntek 11:57

Egyébként ha jól tudom, 90 napig tudnak fellebbezni, és amíg a végső döntés meg nem születik, addig nem lép életbe az eltiltás, nem? :hmmm:
Tehát akkor simán fognak igazolni még a nyár elején, nem lesz ott semmi probléma...
Szégyen a kukás, de hasznos.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 11:04

goalon: http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... CID=CP_125
"Their statement doesn't actually deny that they've breached regulation 19 so I don't think their defence is going to be that they are innocent," Lynam told Goal.
magyarul, az biztos h sárosak, kérdés, hogy mennyire tudják lebugizni a büntetést, meg gondolom még megpróbálnak minket is besározni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 4., péntek 10:57

Csabi írta:
- A Porto helyett viszont a Benfica-t raknam be, mert tobb bajnoksagot nyertek es joval tobb BL dontoben is jartak.
off: ha csak a hivatalos kupákat számoljuk (hazai és nemzetközi), akkor a porto az eredményesebb csapat. tény, hogy fej-fej mellett vannak, tehát csak pár kupa választja el őket mennyiségileg.
Persze, de a Benficanak csak van 5 elvesztett BL dontoje, ezert raktam oket be.
El Unico írta:A vezetőknek nem pofázniuk kéne,hanem bizonyítani az ártatlanságukat. Már most azt keresik,ki nyomhatta fel őket... szánalmas. Mész ké un klub.. ja...
Nincs mit bizonyitani, mert tudjak hogy sárosak.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 4., péntek 10:33

A Marca-n van egy cikk,érdemes belenézni. Barcelona,a csalók és a hazudozók klubja :lol: :lol:

Imádom,szétszedik a Barcelonát,és vélhetően jogosan,mert a FIFA nem hoz ilyen komoly büntetést alaptalanul.

A vezetőknek nem pofázniuk kéne,hanem bizonyítani az ártatlanságukat. Már most azt keresik,ki nyomhatta fel őket... szánalmas. Mész ké un klub.. ja...
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 10:12

What a surprising turn of events!!!!!!444!!four!!!

Mocskos vagyok, tehat bemocskolok mast is. Barcelona eletfilozofia.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 4., péntek 9:59

Na gyerekek kössük fel a gatyánkat,mert mindenhol az megy hogy Perez volt megint aki bekavart. :lol: Milyen meglepő ez a hír.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: