Neymar-ról annyit, hogy a pali dobálja magát, nem is kicsit. Hihetetlen könnyen esik el, de most őszintén? Ez kit érdekel ha közben meg jól játszik? Aki ezzel foglalkozik állandóan az szerint pl egy Liverpool szurkolót érdekel, hogy Suarez az egyik legaljasabb játékos a világon? Csak az érdekli őket, hogy Messi-t és Ronaldo-t megszégyenítő módon vagdossa a gólokat, amivel lehet, hogy bajnoki címhez segíti a vörösöket. Vagy esetleg Di Maria amiket le szokott rendezni a pályán? Érdekel vkit, mikor a klasszikuson szétszívatta a Barca jobb oldalát? Ronaldo mikor a MU-ban rendezte a fetrengéseit? Már a bírók akkor sem fújtak, mikor majdnem kettétörték a lábát. Érdekelt ott egy United szurkolót is ez, mikor BL-t nyertek vele és aranylabdát kapott? Nem mellesleg csomót kötött minden védő lábára? De írhatom Pepe-t is. Vkit érdekel még, hogy mit művelt az elmúlt években Real Madrid mezben? Mikor tegnap egyedül szedte le az egész dortmundi támadó sort?
Sokan elvesznek a részletekben. Mindig lesznek fetrengők és durva játékosok. A Barca-hoz inkább az előbbiek tartoznak, termetüknél fogva.
Én pedig nem a klubot mentegetem, csak a hírekre alapozok, amiket olvasok. Mint mindenki más. Ha hibáztak ott fent a vezetőségben, az úgyis kiderül, akkor majd megkapjuk a büntetést ami jár.
Én soha nem ájultam el attól, amit kaptunk az elmúlt években sok helyről. Szét ajnározták a klubot, folyt a máz, mindenki ránk verte, aki akkor kezdett el focit nézni. Persze aki 20 éve jártas a labdarúgásban az tudta, hogy ez reflektor fényben lévő klubbal így szokott lenni. Túlzásnak tartottam.
Viszont most azt se hiszem le, hogy egyszerre mi lettünk a legkorruptabb klub a világon. Az elmúlt években volt itt minden. Dopping ügy, Messi, Neymar most meg ez. Bocsánat, hogy most sem esek át a ló túlsó oldalára. Peace!