Roli, itt vagy még?Boky írta: supernatural részek szoktak így kezdődni, mielőtt brutális halált hal az elsőszámú áldozat

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 4., péntek 23:02
Roli, itt vagy még?Boky írta: supernatural részek szoktak így kezdődni, mielőtt brutális halált hal az elsőszámú áldozat
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 4., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 4., péntek 20:11
supernatural részek szoktak így kezdődni, mielőtt brutális halált hal az elsőszámú áldozatsoadroli írta:Az miért van, hogy néha hangok jönnek ki a hangfalból? Mintha valami rádió szólna. Meg néha mintha beszélne valaki, mint mikor régen Counter Strike-ba valaki beszéltDe ez már nagyon régóta megy, többször is újra lett telepítve a gép (nem ez miatt), de ez a jelenség nem akar elmúlni. Amúgy mintha arab nyelvűek lennének, és headseten jobban kivehető.
Szóval ez wtf? Elég sűrűn tisztogatom a gépem, persze attól lehet hogy valami vírus.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 4., péntek 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 3., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 3., csütörtök 21:58
ha ennyire gyűlölsz, akkor vágj ki, nem hiszem, hogy bárki is csesztetni fog miatta, még akkor sem, ha szerintem a többségnek semmi baja velem...Realista24 írta:Az ajánlatom ettől függetlenül áll 24/7-ben'shutterisland írta:sajnos sikerült végül megoldanom, azért köszönöm.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 3., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 21:47
Az ajánlatom ettől függetlenül áll 24/7-ben'shutterisland írta:sajnos sikerült végül megoldanom, azért köszönöm.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 3., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 21:02
Csak egy fél szavába kerülnmate írta:Szerintem ha megkéred R24 szívesen bannol, azzal megoldódik minden'shutterisland írta:azt hogy lehet elérni, hogy ne kapjak e-mailt a fórumtól ?
2800 levelem van citromailen a madridomtól, témafigyelés meg minden.
jó, tudom, ha nem látogatom a fórumot, akkor nem lesz ilyen gondom, de ezen kívül van e rá megoldás ?![]()
![]()
Amúgy Felhasználói vezérlőpult -> feliratkozások kezelése.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 3., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 3., csütörtök 16:48
Szerintem ha megkéred R24 szívesen bannol, azzal megoldódik minden'shutterisland írta:azt hogy lehet elérni, hogy ne kapjak e-mailt a fórumtól ?
jó, tudom, ha nem látogatom a fórumot, akkor nem lesz ilyen gondom, de ezen kívül van e rá megoldás ?![]()
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. április 3., csütörtök 16:45
én soha egy ilyen emailt se kaptam, szóval beállítás kérdés gondolom. ott nézelődj'shutterisland írta:azt hogy lehet elérni, hogy ne kapjak e-mailt a fórumtól ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 3., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 1., kedd 20:50
EcseriTayo írta:Valaki tud olyan sulit Budapesten ami nappali jogviszonyt ad, és nem kell vele várni szeptemberig? Tehát év közben is meg lehet oldani a beiratkozást?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2014. április 1., kedd 19:41
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem