Matt009 írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy
nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.
Semmi esély?? hát az eléggé túlzás:-) való igaz szerezhetett volna gólt a Dortmund 2 is , de az is igaz hogy kaphatott volna is még vagy 3at , és a Real már lehetett látni hogy megint szokásosan visszavett a 2 félidőben , 3 csapat kiélezett versenyfutásban van a bajnoki címért , takarékoskodni kell az erővel nagyon sűrű a program , érthető hogy utasításra vissza vettek Ancelotti valószínű szólt hogy tartsák a labdát , és onnantól jöttek a Dortmund helyzetek , ameddig a bayern edzőmeccseket játszik a bundesligában, itt be kell osztani az erőt , mert 3 csapat küzd élet halál harcot a bajnoki címért , szerinted a Real visszavenne egy Bayern elleni meccsen? ott végig koncentrálva játszanának, úgy láttam a Munited meccsen hogy a lesajnált Angolok álltak közelebb a gólhoz, mert Bastian gólján kívül, csak meddő mezőnyfölényben játszottak ,, ha összekerülünk velük kiderül, de egy végig koncentrál Real gondot okozna a Bajoroknak , elég érdekes lenne ha semmi esélye nem lenne egy olyan csapatnak ahol Ronaldók , meg Balek rohangálnak :-) 2 játékos majdnem annyit ér mint a fél Bayern münchen, és lehet hogy Bale fogja adni idén azt a pluszt ami a sikerhez kell majd,, nem kell félni a Bayerntől , mert amit a Munited ellen játszottak az nagyon kevés lenne komolyabb csapat ellen,, ez sem volt eget verő produkció amit a Real játszott, de a kiélezett bajnokság miatt a 2 félidőben már fél gőzre vissza vettek.