Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 4., péntek 9:48

Hangulat teren.

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 4., péntek 9:46

Csabi írta:egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.
Hat ebben teljesen igazad van..ma az Ute-Ftc nagyobb hangulat lesz azzal a 10akarhany ezer nezovel az szinte biztos..jo a jatek minoseget inkabb hagyjuk ..de a hangat teren tanulhatnanak ettol a Magyar derbitol.-:)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 4., péntek 9:07

egyébként megint szomorú volt a dortmund elleni meccsen hallani a közönséget. 3-0 után a dortmund szurkolókat lehetett hallani ahogy éltették a csapatot. a mieink meg szerintem mélyen a kabátba húzódva szundikáltak. nevetséges. ezzel kéne már valamit kezdeni. azt nem hiszem, hogy nincsen madridban annyi olyan ember akitől visszhangozna a stadion 90 percen át. csak lehet, hogy ők nem engedhetik meg a 200 eurós jegyárat, a kis kínaiak meg a szivarozó bácsik meg igen.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 21:58

szerencsére nem olyan játék a foci, hogy forma alapján 1 hónappal a meccs előtt fejben lelehet játszani mindent
Elég sok mindent le lehet játszani fejben. Ha mindig belekalkulálnák az extrém ritka szitukat, amiket te felsoroltál, akkor nem is lenne értelme beszélni, vitázni róla, meg tök fölösleges edzőt is a csapat mellett tartani, mert úgyis jön majd valami extrém dolog, ami felborítja az egészet. De azért nem véletlen, hogy a Barca zsinórban a hetedik elődöntőjére készül, az elmúlt 4 évből 3x döntőzött a BM, és szerencsére az sem véletlen, hogy mi is zsinorban a 4. elődöntőre készülünk.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 3., csütörtök 21:43

Sokan elfelejtik, hogy a labda gömbölyű. Matt már azt is tudja ki hány helyzetből mennyi gólt fog lőni... Csakhogy ez foci, lehet Balenek az első 5 percben kétszer elsül a lába és menni fogunk kettővel. Vagy a bíró a 2. percben kiállítja Ramost és bukjuk is.. szerencsére nem olyan játék a foci, hogy forma alapján 1 hónappal a meccs előtt fejben lelehet játszani mindent. Főleg a BLben a legjobb 8, 4 között.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 20:59

dzsi91 írta:Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...

Én is ezt gondolom,roha*dt kellemetlen,szívós,fogkihullós,vállficamítós ellenfél.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 3., csütörtök 20:30

hunmadridista írta:Egy Chelsea-Atletico szerű páros nekünk rémálom lenne...durva, agresszív, betolom a buszt játékstílus soha nem feküdt nekünk...ez ellen nincs ellenszerünk...inkább kerüljük el mindkettőt ha lehet...
azért lejátszhatnák a meccseket? vagy ki se menjenek :lol:

nem volt erősségem a valószínűségszámítás soha sem, de esélyesnek érzem, hogy nem könnyű/kedvező ellenfelet fogunk kapni az elődöntőben :lol:
Nem illik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 3., csütörtök 20:21

Egy Chelsea-Atletico szerű páros nekünk rémálom lenne...durva, agresszív, betolom a buszt játékstílus soha nem feküdt nekünk...ez ellen nincs ellenszerünk...inkább kerüljük el mindkettőt ha lehet...

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 3., csütörtök 20:09

Érdekes kép, mindenki Josén nevet, Verratti meg epic :lol:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 20:05

pheco írta:
Anis írta:Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó).
Tehát ebből levonhatjuk a konklúziót, hogy mindkettő mellé kell valaki :mrgreen: én csak azt nem értem, hogy ha mindketten a pályán voltak, akkor mindkettejük mellett volt valaki :mrgreen: off vége. Amúgy furcsálltam, hogy nem 3-4 vkp-val álltak fel.
Mindkettő brazil mellé egy összekötő kapocs kell , mint ami Pirlo, Xabi, Lampard, Gerrard és a többi hasonló játékos. mert Ramires és Luiz sem alkalmas szerintem a védelem és támadórészleg összekötésére.
Én tuti Ramires-Luiz-Lampard 3assal kezdtem volna és nem Oscarral aki elég gagyi manapság (játékban).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 19:32

L.Miki írta:
dzsi91 írta:Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...
Miért a PSG ellen könnyebb lesz? Ha a PSG kiejti a londoni kékeket, akkor gyengébbek és rajtuk könnyebben megy át bármelyik csapat a három közül, mint esetleg a Chelsea csapatán? Légyszíves magyarázd már el, mert nem értem benne a logikát... :hmmm:
A négy között az csapatok erőssége az már közel azonos lesz, a döntő tényező a játékstílusok közötti párharc lesz...A Chelsea és az Atletico olyan stílust képviselnek ami a támadó szellemű csapatok rémálma ezt láthattuk az elmúlt években nem egyszer...A PSG támadó szellemű csapat, ellenük azért jóval könnyeb pl egy Real-nak, ezért tartom sokkal keményebb diónak a londoniakat mint a Bayernt, a Bayern-Barca-PSG trió ellen lehet ki-ki meccset játszani és a végén a jobb csapat jut tovább, a Chelsea ellen kínlódás lenne, betömörülő védelem alá'José...De ebben a játékölésben az Atletico is elég Pro, csak azért még nem olyan magas szinten szerintem.Persze ez nem azt jelenti ,hogy nem tudnánk továbbjutni a Chelsea ellen, de azért nyugodtabb lennék egy PSG ellen, mert ők gólokat akarnak ami nekünk jó, Mourinho 1 gólt akar idegenben és ennyi...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 3., csütörtök 19:32

már a felállásuknál is látszott, hogy gondok lesznek. A 4 brazil közül igazán csak Ramires kezdő-szint egy ilyen csapatnál, de mellé is kell egy értelmiségi kp-s társ. Willian, Oscar, Schürrle..ezek nem konstans emberek, 5 meccsenként villantanak valamit, a többin meg semmi. Hazard központú a csapat, de ő meg nem Messi vagy CR bármennyire is jó. Értelmes csatáruk szintén nincs. Ez egy átmeneti helyzet most náluk, amit akar Mourinho, azt ezzel a kerettel nem tudja tökéletesen véghezvinni, a tökéletesen felépített, masszív, bekkelős stratégiához viszont túl "jó" ez az oscar-féle sor. Nyáron lesz majd pár súlyos igazolás, aztán Mou tökéletesíti a dolgokat. Jövőre lesznek ők igazán kemények.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 3., csütörtök 19:29

PSG jó egy szinttel könnyebb ellenfél nekünk, mint a Chelsea. Akik még amúgy nem estek ki, szerintem nem lefutott az a párharc.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 3., csütörtök 19:24

Miért a PSG ellen könnyebb lesz? Ha a PSG kiejti a londoni kékeket, akkor gyengébbek és rajtuk könnyebben megy át bármelyik csapat a három közül, mint esetleg a Chelsea csapatán? Légyszíves magyarázd már el, mert nem értem benne a logikát... :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 16:21

Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 3., csütörtök 16:18

Anis írta:Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó).
Tehát ebből levonhatjuk a konklúziót, hogy mindkettő mellé kell valaki :mrgreen: én csak azt nem értem, hogy ha mindketten a pályán voltak, akkor mindkettejük mellett volt valaki :mrgreen: off vége. Amúgy furcsálltam, hogy nem 3-4 vkp-val álltak fel.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 16:12

Elég pechesen alakult ez a meccs a kékeknek: Terry rossz felszabadítása, öngólt nem tudta elkerülni Luiz (próbálta átugrani a lasztit), a 3. gól meg no comment. Hazardnak volt egy kapufája ami kifelé pattant, első félidő inkább a Chelsea-é volt sztem.

Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó). Szóval Lampardot mindenképp kezdettem volna Oscar helyett. Másrészt mivel Lamp kikopott KELL valaki a helyére aki összefogja a védelem és a támadórészleget (Matic nem tudom megfelel-e erre a célra)! Ez máshol Xabi, Pirlo, Xavi, Schweini és így tovább. KELL találni valakit Lamp helyére és a nyáron megvenni! a keretben nem látok ilyet. Továbbá oké hogy jön Zouma, de a védelembe is vennék még valakit. Terry idős és sokat hibázik, Cahill korrekt, de ő nem védelem vezére ===>elég sokszor vannak gondban az alacsony játékosok ellen (Ivanovic sem lesz gyorsabb, Cahill-Terry sem villámléptű), az a Pastore gól meg szégyen volt ilyet kapni ilyen szinten.

Csak úgy mellékesen: 2012 + 2014 ? Lavezzi és Cavani akkor is ott voltak!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 3., csütörtök 16:07

! ezt a taktikát amit most játszanak már megverték , real is megverte , chealsea is .. taktikára értem
Úgy van.Mégpedig Mou a classicokon....csak a bayern ellen nem szabad ennyire visszaállni....és akkor deal.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 15:51

morientes írta:Gyors szélsőjátékkal meg lehet fogni azt a bayernt.Feljebb kell tolni a védekezést,Robbenre és Riberyre kell nagyon odafigyelni,és kell egy erős kp,Di Mariaval,Modrical,meg talán Xabival aki eltudja indítani Balet és Ronaldot,Benzema meg egy kicsit hátrább,szervező szerepkörben,ahogy szokott.Persze ott is vannak bika középpályások,mint Martinez,Svájnstájger,vagy Thiago Alcantara,de nekem úgy tűnik hogy Thiago kivételével még a többi nem szokta meg igazán a Pep féle teken-takent :D .Húzós meccs lenne,de kicsivel sem érzem magunkat esélytelenebbeknek...
Pontosan,nem is kell mást hozzáfűzni ahhoz amit leírtál , én is ki ki meccset gondolnék 50/50 el indulnánk , sokan azért is paráznak a bayerntől,mert egy mély göndörben lévő barcát kiütöttek 2 meccsen 7-0 al , az sok emberben benne maradt..erős ez a báyern ez nem vitás , de akkor kérem miért csak a 3 számú esélyes a végső győzelemre?? Real-Barca-Bayern , nem fog dulázni ez a bayern ,ezt lefogadnám! ezt a taktikát amit most játszanak már megverték , real is megverte , chealsea is .. taktikára értem.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 3., csütörtök 15:38

Gyors szélsőjátékkal meg lehet fogni azt a bayernt.Feljebb kell tolni a védekezést,Robbenre és Riberyre kell nagyon odafigyelni,és kell egy erős kp,Di Mariaval,Modrical,meg talán Xabival aki eltudja indítani Balet és Ronaldot,Benzema meg egy kicsit hátrább,szervező szerepkörben,ahogy szokott.Persze ott is vannak bika középpályások,mint Martinez,Svájnstájger,vagy Thiago Alcantara,de nekem úgy tűnik hogy Thiago kivételével még a többi nem szokta meg igazán a Pep féle teken-takent :D .Húzós meccs lenne,de kicsivel sem érzem magunkat esélytelenebbeknek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: