Hegyi Iván írta?ferni írta:#respectkiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 15:05
Hegyi Iván írta?ferni írta:#respectkiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 14:59
#respectkiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 3., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 14:42
Nem, nem kell 3 evesen focit nezzel, de engem peldaul erdekel a Real tortenelme es mar nem egyszer azon vettem magam eszre, hogy egy oraja a wikipediat bongeszem, hogy melyik evben hogy teljesitettunk a bajnoksagban vagy BL-ben, kik jatszottak, ki mennyi golt rugott, stb. Es nem csak mi, hanem mas nagycsapatok is.kiki. írta:Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 14:37
Viszont a játékosokkal szemben nem tudom, mennyire fair ez, ha már teljes volt az egyezség...Realista24 írta:De GT, világ vicce es szégyene lenne, ha ezt a ket transzfert engedélyeznék, lévén nincs is átigazolási időszak.
Na ja, ezt nem ártana végre megtenniük... Annyi baromságot írnak már mindenhol a két sráccal kapcsolatban, hogy lassan teljesen összezavarnak.mahitoo(Henke) írta:De annyit azért hivatalosan kijelenthetnének, hogy akkor a 2 fiatalemberrel mi lesz, mert nem hiszem, hogy jelen pillanatban boldogok.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 3., csütörtök 14:06
atyaisten....kiki. írta: 3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:04
Vigyázz, mert megeszRealista24 írta:Szövegértelmezés; egyes.
Hol voltak régen? Nézz utána és megtudod. Attól, hogy még nem éltél, volt világ.
Ha utána nézne meglepődne, hogy kiknek van még többRealista24 írta:Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:57
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:55
Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.Realista24 írta:Kiki, azt írtad: Hol voltak régen? Vagy Te is Messi óta nézel focit?![]()
Szerk.:Nem szóltam2004 óta nézek focit.![]()
Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:52
Nem szóltam2004 óta nézek focit.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:49
3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.Realista24 írta:Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz?Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:44
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz?Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:40
Mi ebbe a büntetés? Ez a világ rendje. Régen jó volt a Milan, Inter, Juve, United stb, most gyengék. Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?R.M.C.F írta:Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:55
Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 11:17
Milyen igazRealista24 írta:De ha mindent beturol betűre ellenőriznenek a nagyoknal, akkor a top20 nem igazolna soha szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 3., csütörtök 7:49
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem