Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 15:05

ferni írta:
kiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
#respect
Hegyi Iván írta? :mrgreen: Ha igen lehet ,hogy még DNS minta is van azokon a könyveken...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 14:59

kiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
#respect

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 3., csütörtök 14:54

Megnyugodhatsz, hogy lesz olyan h 20 evig nem fogtok. Mint ahogy volt is mar ;) vagy az nem er, mert nem tudsz rola? A barca konyvek csak Francoval foglalkoznak, ilyesmiket nem emlitenek.

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 14:47

4 Barca könyvet is elolvastam már, és pontosan tudom, hogy kinek mennyi BL-je van. Arra akartam célozni, hogy a végső megoldás nálatok, amikor már nemtudtok bírózni meg ilyenek, hogy "de nekünk van 9 BL címünk. Engem ez valahogy nem vígasztalna, ha már 12 éve nemtudna a csapatom BL-t nyerni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 14:42

kiki. írta:Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.
Nem, nem kell 3 evesen focit nezzel, de engem peldaul erdekel a Real tortenelme es mar nem egyszer azon vettem magam eszre, hogy egy oraja a wikipediat bongeszem, hogy melyik evben hogy teljesitettunk a bajnoksagban vagy BL-ben, kik jatszottak, ki mennyi golt rugott, stb. Es nem csak mi, hanem mas nagycsapatok is.
Azt azert ne felejtsd el, hogy a Barcelona se volt mindig ott, ahol jelenleg van, sőt... mint ahogy az is elofordulhat hogy par ev mulva a 4. helyert fogtok csatazni. A Bayernnek es a Poolnak is voltak gyengebb idoszakaik, elobb vagy utobb viszont vissza fognak kerulni a csucsra. A Bayern ellen ezt lathattatok is (7-0), a Poolnal pedig eleg szep kis epitkezes folyik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 14:37

Realista24 írta:De GT, világ vicce es szégyene lenne, ha ezt a ket transzfert engedélyeznék, lévén nincs is átigazolási időszak.
Viszont a játékosokkal szemben nem tudom, mennyire fair ez, ha már teljes volt az egyezség... :/ De persze az is érthető, amit te írsz. Az érem másik oldala.
mahitoo(Henke) írta:De annyit azért hivatalosan kijelenthetnének, hogy akkor a 2 fiatalemberrel mi lesz, mert nem hiszem, hogy jelen pillanatban boldogok.
Na ja, ezt nem ártana végre megtenniük... Annyi baromságot írnak már mindenhol a két sráccal kapcsolatban, hogy lassan teljesen összezavarnak.

Reus is considering to stay at Dortmund for another year if he can't join Barcelona now. Meeting planned between agent and Barcelona [sport]
Respect. :salute: :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:17

Google a barátod, de hogy lásd milyen jó arc vagyok itt egy LINK

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 3., csütörtök 14:06

kiki. írta: 3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.
atyaisten....

és még véleményt próbál formálni....

jézusom
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:04

Realista24 írta:Szövegértelmezés; egyes.
Hol voltak régen? Nézz utána és megtudod. Attól, hogy még nem éltél, volt világ.
Vigyázz, mert megesz :mrgreen: :lol: :lol:
Realista24 írta:Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Ha utána nézne meglepődne, hogy kiknek van még több :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:57

Szövegértelmezés; egyes.
Hol voltak régen? Nézz utána és megtudod. Attól, hogy még nem éltél, volt világ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:55

Realista24 írta:Kiki, azt írtad: Hol voltak régen? Vagy Te is Messi óta nézel focit? :x

Szerk.:
2004 óta nézek focit.
Nem szóltam :lol:

Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:52

Kiki, azt írtad: Hol voltak régen? Vagy Te is Messi óta nézel focit? :x

Szerk.:
2004 óta nézek focit.
Nem szóltam :lol:

Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:49

Realista24 írta:
Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz? :lol:
3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:44

Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz? :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:40

R.M.C.F írta:
jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.
Mi ebbe a büntetés? Ez a világ rendje. Régen jó volt a Milan, Inter, Juve, United stb, most gyengék. Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?

Ez valami egészen kivéleteles és extrém helyzet, hogy lehet hogy zsinórba hetedjére leszünk elődöntősök.

Amúgy a klub hivatalos közleménye vállalhatlan. Olyanokkal érvelünk, hogy vannak aranylabdásaink? Hogy jön ez ide?

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 13:04

Igen, ott lesz majd egy pont a történelmünkben. Mint ahogy nektek is lesz még sok, meg minden más csapatnak is.

A 2 átigazolás meg érdekes kérdés. Azért az adott játékosok, és klubjaik sem biztos, hogy jól járnak ezzel. A furcsa az, hogy ha már ilyen régóta vizsgálódnak, előbb be kellett volna jelenteni a szankciókat, mert így nemcsak minket érint. Korrekt döntés nem igen születhet. De annyit azért hivatalosan kijelenthetnének, hogy akkor a 2 fiatalemberrel mi lesz, mert nem hiszem, hogy jelen pillanatban boldogok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 12:25

De GT, világ vicce es szégyene lenne, ha ezt a ket transzfert engedélyeznék, lévén nincs is átigazolási időszak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:55

jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 11:17

Realista24 írta:De ha mindent beturol betűre ellenőriznenek a nagyoknal, akkor a top20 nem igazolna soha szerintem. :lol:
Milyen igaz :lol: Valahogy én sem tudom elképzelni, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik szabálytalan módon jártunk el az ilyen fiatal játékosok igazolásánál. Bár most ugyebár vizsgálják a Realt és az Atléticót is... Kíváncsi leszek, mi fog kisülni a dologból, lesznek még itt nagy meglepetések, az biztos.

Egyébként jobban belegondolva engem csak abban az esetben érintene kifejezetten negatívan az átigazolási tilalom, ha ezáltal a Ter Stegen- és a Halilovic-transzfernek is annyi lenne... Egyébként, ha jönne a német, akkor annyira nem lenne vészes a helyzet. Egyedül a középhátvéd-kérdés megoldásának újbóli eltolódása miatt lennék csöppet elkeseredve. Viszont ez meg hatalmas esélyt jelenthetne Bartrának... Ami lehet, hogy rosszul sülne el végül, de legalább végre reális képet kaphatnánk arról, mire (lesz) képes Marc barátunk.

Visszatérve Ter Stegenre meg Halilovicra, eléggé ellentmondanak egymásnak az érintettek... Ter Stegen ügynöke azt nyilatkozta, hogy szerinte a német Barçába igazolása így nem valósulhat meg, viszont Halilovicé azt mondta, hogy nem tud elképzelni olyan eshetőséget, hogy Halilovic NEM a Barçában kezdi meg a következő szezont. :D

szerk.: A német lapok meg azon drámáznak, hogy Ter Stegen barátnője azt tervezte, hogy a Barcelonai Egyetemre fog beiratkozni... :'( :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 3., csütörtök 7:49

Hát igen, sajnos ha a spanyol szövetség félvállról vette a fiatalok igazolásánál betartandó szabályokat, akkor bizony lehet, hogy nem csak a Barca az egyetlen spanyol klub, aki nem pontosan a szabályok szerint járt el.
Lesznek még itt érdekes fejlemények azt hiszem.

Vissza: