Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 15:30

Prométheusz írta:tizennégy éves műanyag divat hungarokatalán....
Én a sorfalas meccset is véginéztem, ennyit arról hogy ki a divat. Most mit tudok tenni? 10 éves korom óta nézek focit, ez van. Pont olyan emberek dumálnak akik "Khedira kurva anyád", "Benzema takarodj" stb.

Nembaj, ha a kupadöntő se jön össze akkor mondhatjátok, hogy UEFAFÓRUMOZÓ!

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 3., csütörtök 15:26

tizennégy éves műanyag divat hungarokatalán....
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 15:25

Nem értitek... :D Én az elmúlt 10 évről beszéltem végig. Mert azt tartom közelmúltnak, és amúgy meg azóta nézek focit. Amúgy kiváncsi vagyook, hogy itt ki mióta Real-szurkoló, mert nem hiszem, hogy én a 20 évemmel olyan fiatalnak számítanék itt. Jaaa, hogy pont véletlen a galaktikus-korszak óta vagytok Realosok? :D

Amúgy azért se tetszik a hangnem, mert én már 2005-be írtam ide, amikro még olyanok voltak itt, mint funghi, cantera, Enrique stb., és a színvonal is jobb volt és lehetett normálisan vitatkozni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 15:23

Most mondhatnám, hogy annyira tipikus, hogy rettenetes, de nem mondom... Ja de kimondtam! Bocs! :-(

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 3., csütörtök 15:17

nem, ő azzal védekezik, hogy a Real eddigi többet mutathat fel :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 15:15

Kiki, mar bocs, de te most ossze vissza beszelsz. Az egesz onnan indult, hogy te a Bayernt ugyan olyan komoly mult nelkuli csapatok koze soroltad mint a PSG meg a Chelsea. Nem hazudok, itt az idezet:
kiki. írta:
R.M.C.F írta:Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.
Mi ebbe a büntetés? Ez a világ rendje. Régen jó volt a Milan, Inter, Juve, United stb, most gyengék. Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
Mi pedig szamon kertunk, hogy a Bayern az egyik legnagyobb multtal rendelkezo csapat.
Most erre neked vagy az kene legyen a valaszod, hogy bocs fiuk, nem tudtam, vagy az, hogy igazatok van, hulyen fogalmaztam, nem figyeltem, a PSG, Chelsea valoban nem emlegethetok egy lapon a Bayern-el.
Amikor pedig mar nem tudsz mit mondani, akkor elkezdessz jonni a biroval meg a 9 BL cimmel. :ike:
kiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már, és pontosan tudom, hogy kinek mennyi BL-je van. Arra akartam célozni, hogy a végső megoldás nálatok, amikor már nemtudtok bírózni meg ilyenek, hogy "de nekünk van 9 BL címünk. Engem ez valahogy nem vígasztalna, ha már 12 éve nemtudna a csapatom BL-t nyerni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 15:05

ferni írta:
kiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
#respect
Hegyi Iván írta? :mrgreen: Ha igen lehet ,hogy még DNS minta is van azokon a könyveken...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 14:59

kiki. írta:4 Barca könyvet is elolvastam már
#respect

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 3., csütörtök 14:54

Megnyugodhatsz, hogy lesz olyan h 20 evig nem fogtok. Mint ahogy volt is mar ;) vagy az nem er, mert nem tudsz rola? A barca konyvek csak Francoval foglalkoznak, ilyesmiket nem emlitenek.

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 14:47

4 Barca könyvet is elolvastam már, és pontosan tudom, hogy kinek mennyi BL-je van. Arra akartam célozni, hogy a végső megoldás nálatok, amikor már nemtudtok bírózni meg ilyenek, hogy "de nekünk van 9 BL címünk. Engem ez valahogy nem vígasztalna, ha már 12 éve nemtudna a csapatom BL-t nyerni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 14:42

kiki. írta:Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.
Nem, nem kell 3 evesen focit nezzel, de engem peldaul erdekel a Real tortenelme es mar nem egyszer azon vettem magam eszre, hogy egy oraja a wikipediat bongeszem, hogy melyik evben hogy teljesitettunk a bajnoksagban vagy BL-ben, kik jatszottak, ki mennyi golt rugott, stb. Es nem csak mi, hanem mas nagycsapatok is.
Azt azert ne felejtsd el, hogy a Barcelona se volt mindig ott, ahol jelenleg van, sőt... mint ahogy az is elofordulhat hogy par ev mulva a 4. helyert fogtok csatazni. A Bayernnek es a Poolnak is voltak gyengebb idoszakaik, elobb vagy utobb viszont vissza fognak kerulni a csucsra. A Bayern ellen ezt lathattatok is (7-0), a Poolnal pedig eleg szep kis epitkezes folyik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 14:37

Realista24 írta:De GT, világ vicce es szégyene lenne, ha ezt a ket transzfert engedélyeznék, lévén nincs is átigazolási időszak.
Viszont a játékosokkal szemben nem tudom, mennyire fair ez, ha már teljes volt az egyezség... :/ De persze az is érthető, amit te írsz. Az érem másik oldala.
mahitoo(Henke) írta:De annyit azért hivatalosan kijelenthetnének, hogy akkor a 2 fiatalemberrel mi lesz, mert nem hiszem, hogy jelen pillanatban boldogok.
Na ja, ezt nem ártana végre megtenniük... Annyi baromságot írnak már mindenhol a két sráccal kapcsolatban, hogy lassan teljesen összezavarnak.

Reus is considering to stay at Dortmund for another year if he can't join Barcelona now. Meeting planned between agent and Barcelona [sport]
Respect. :salute: :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:17

Google a barátod, de hogy lásd milyen jó arc vagyok itt egy LINK

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 3., csütörtök 14:06

kiki. írta: 3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.
atyaisten....

és még véleményt próbál formálni....

jézusom
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 14:04

Realista24 írta:Szövegértelmezés; egyes.
Hol voltak régen? Nézz utána és megtudod. Attól, hogy még nem éltél, volt világ.
Vigyázz, mert megesz :mrgreen: :lol: :lol:
Realista24 írta:Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Ha utána nézne meglepődne, hogy kiknek van még több :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:57

Szövegértelmezés; egyes.
Hol voltak régen? Nézz utána és megtudod. Attól, hogy még nem éltél, volt világ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:55

Realista24 írta:Kiki, azt írtad: Hol voltak régen? Vagy Te is Messi óta nézel focit? :x

Szerk.:
2004 óta nézek focit.
Nem szóltam :lol:

Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Miért már 3 éves koromba elkellett volna kezdeni? A régen t úgy értettem hogy a közelmúltban. De amúgy nem azért, mert "csak" 4 trófeánk van, engem valahogy nem érdekel a távoli múlt. Szerintem a Liverpoolt szrukolókat se vígasztalja hogy mi volt régen, ahogy titeket se a 9, ha mondjuk az elődöntőbe valaki kiejt titeket.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:52

Kiki, azt írtad: Hol voltak régen? Vagy Te is Messi óta nézel focit? :x

Szerk.:
2004 óta nézek focit.
Nem szóltam :lol:

Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:49

Realista24 írta:
Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz? :lol:
3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:44

Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz? :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: