Na nem mondod,h összevissza mondtam őket? Csak példákat hoztam fel...Úgy 98tól kezdve,hogy kik voltak itt és most kiket kell látnunk.kiki. írta:Ez van. Az idő megszépít mindent. Nekem is hiányzik van Bronckhorst, Eto'o, vagy a jó formába lévő Dinho. Amúgy a felcopkodott trió hülyére nyerte magát az elmúlt évekbe. van Nistelrooy, Raúl és Guti pedig összegyúrva talán vannak olyan jók mint CR. A csóka átlagba 50 percenként lő gólt a BL-be, de persze a brazil névrokona jobb nála hogyneNika91127 írta:Tudod az ilyen emberek miért írnak ilyet? Mert anno volt egy Redondo a csapatban vagy egy brazil Ronaldo, Ruud van Nistelrooy,egy fiatal Raúl, egy Guti,aki ha odatette magát olyan passzokat adott,mint a felcopott Xavi,Messi,Iniesta trio. És szar elviselni nekik,hogy olyan ember van a középpályán akit zavar a labda,vagy egy olyan csatár,aki nem tud lehozni egy konstans teljesítményt,nem húzza ki a s*arból a csapatot,ha annak nem megy.![]()
Amúgy nemtudom melyik évi Realra gondolsz, mert eléggé összevissza mondod a neveket (pedig én vagyok a divat), de mondjuk vegyük a 2004-est. Ez a mai Real bucira verné Bechaméket nagyon csúnyán.
Persze,sőt,a mostani bármely negyeddöntős csapat kenterbe verné az ezelőtti 15 évvel BL-t nyert csapatokat. Totál más a játék,így ezt összehasonlítani nem lehet...

Én a brazil Ronaldot Benzemával hasonlítottam,nem a portugált a brazillal,nem tudom ezt az agyad mely gyrusa szülte