Most akkor mégsem léphet pályára?

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 4., péntek 13:10
Adom.Valamikor írtam is,hogy ha Angyalka top csapat ellen is hozza azt a formát amit eddig,akkor feltétlen szükséges e egy kp vásárlása nagy összegért?Mert az volt a véleményem hogy DM szükségmegoldás azon a poszton,de nem megoldás....de talán lassan ideje lenne átértékelnem...Durva, de lassan én is így vagyok vele. Dm az új pozijában bőven maradhat, sok helyen bevethető még, nincs vele gond. Egyébként meg nem hiszem, hogy menne ő a Monacoba. Az a project láthatóan nem pörög annyira, mint a City vagy a PSG.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 4., péntek 11:08
Remélem is, hogy kamu, mert jelen állás szerint ez DM Aguero cserét jelentene, ami Benzema jelenlegi formája miatt nem éri meg.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 4., péntek 1:22
Szerda: DIGI Sport 2 - Atlético Madrid - FC Barcelonakiki. írta:Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 4., péntek 0:50
+1. másfél éve neten nézem a meccseinket, spanyol kommentárból 99%-át nem értem, de sokkal jobb így, mint az elfogult magyar "szakértőkkel". mai világban kb már azt a meccset nézed amelyiket akarod - még ha nem is adja a (magyar) sportTV (digi vagy akármelyik másik).wZoLee7 írta:betolok egy streamet és kész, nem kell hallgatni a hülyeségeket amiket meccs alatt előtt után összehordanak a "szakértők"
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 3., csütörtök 23:52
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 22:35
Remélem is, hogy kamu, mert jelen állás szerint ez DM Aguero cserét jelentene, ami Benzema jelenlegi formája miatt nem éri meg. DM meg jelenleg a legjobbunk.dannen írta:a marca azt írja, hogy volt valami "titkos találkozó" falcao, perez, mendes, rybolovlev (monaco elnöke) és begiristain(vmi city nagykutya) között madridban. állítólag a témák a következők voltak: di maria->monaco, falcao->city, agüero->realnekem elég kamunak hangzik, de legalább van min csámcsogni
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 3., csütörtök 19:20
Én kimondottan nem örülök, hogy a Sport 1-en kell nézni a meccset, már a stúdió és a kommentátor miatt is. Bár nem tudom, hogy ki lesz az, de tuti, hogy valamelyik gyöVictor írta:én is jobb szeretném, ha a mi meccsünket közvetítenék, 1: azért, mert madridista vagyok nyilvánvalóan, 2: szerintem még a 3-0-ás első meccs után is több izgalom lesz, mint a bunkerfocis Chelsea-PSG-n, 3: te leszel a párom 4: nem szeretem a digisportot
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 14:06
jaj, így is úgyis ezt adták volna, felesleges ezen rágódni, megoldották volna.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 3., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 3., csütörtök 14:00
azt se szeretemPedig jobb mint a sport1 szerintem![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:57
Én is, csak azt nem tudom, hogy hova...dannen írta:én is gondoltam már erre a rakitic gyerekre. kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami.
Pedig jobb mint a sport1 szerintemVictor írta:nem szeretem a digisportot
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. április 3., csütörtök 13:57
Lehet, hogy a Sport1kiki. írta:Azt nem tudja valaki hogy a mi visszavágónkat a Digi1 vagy a Digi2 adja-e?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 3., csütörtök 13:39
Kiteszem fb-ra, egységben az erő![]()
ez ám a szép megfogalmazás, biztos ösztönözni fogja a többieket!A sport1 most szavazást indított, hogy a mi vagy a PSG meccsét adja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 13:23
Facen beírtam nekik, kommentbe, hogy "Jó hát akkor nézem a digin a Real-tferni írta:hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 3., csütörtök 13:19
hát ebből megint Stream lesz sztem.... bár valamelyest érthető, de jobb lenne a TVben nézni a meccsünket...CRonika írta:Lehet nem ide tartozik, de szerintem egy kattintást megér, engem nem érdekel a PSG-Chelsea bunkerfoci, ezerszer inkább a mi meccsünk, a Dortmund amúgy is jó otthon, csak sokan lefutottnak gondolják a dolgot, szóval szavazzon aki még tud
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/02/lab_szavazas8
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 12:59
ott Kakuta átigazolásánál volt probléma, a korábbi klubja bemószerolta a kékeket, de a Chelsea fellebbezett és nekik adtak igazat és így lett ebből pénzfizetés. (mekkora hatalmas tehetség volt ő is, de eltűnt a süllyesztőben, most Lazio)tubatibi írta:A Chelsea-nal is volt hasonló, ott az lett a huzavona vége, hogy 920 000 Euro és visszavonták az átigazolási tilalmat. Kár reménykedni, hasonló lesz a Barcelonánál is.
Már hónapok óta ezen agyalok, hogy milyen jó lenne őt leigazolni és nem is lenne olyan drága mint a többi kiszemelt + a szállóige: horvát révén Modriccal sztem jól megértenék egymást - és fiatalabb is mint Modric. Szerintem mindenképp lépni fog valahova, sevillánál jobb csapatban is alapkezdő lenne. Bárcsak ilyen jól tudnának igazolni és nem sok-sok 10 millióért feleslegesnek tűnő játékosokat (Illarra).Ivan Rakitic lesz a Real Madrid egyik fő célpontja a nyáron, állítják spanyol lapok. A horvát játékos szerződése 2015-ben jár le, ezért a klub bízik benne, hogy nem túl magas áron tudja megszerezni a középpályást. Rakiticet egyébként a városi rivális, az Atlético Madrid is szeretné elcsábítani Sevillából.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem