Szerk.:
Nem szóltam2004 óta nézek focit.

Inkább nézz után a Münchennek, aztán írjál hülyeségeket. Azt azért megsúgom, hogy több BL győzelmük van, mint nektek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:52
Nem szóltam2004 óta nézek focit.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:49
3 év alatt csak elbuktak 2 BL-döntőt, az egyiket hazai pályán. Nem volt az akkora szám, hogy tavaly épphogy behúzták a Dortmund ellen. Az lett volna a botrány, ha akkor se sikerül. 2004 óta nézek focit. ÁLtalába negyeddöntőnél tovább nem húzták, de volt mikor mi rúgtunk nekik egy 4-est, persze az nem kapott akkora média hypeot.Realista24 írta:Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz?Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 13:44
Hol volt a Bayern? Ugye csak viccelsz?Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 3., csütörtök 13:40
Mi ebbe a büntetés? Ez a világ rendje. Régen jó volt a Milan, Inter, Juve, United stb, most gyengék. Jó most a Bayern, PSG, Chelsea de hol voltak régen?R.M.C.F írta:Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:55
Nektek az lesz majd a "büntetés" ha xavi,iniesta után messi is kiöregszik.....ott lesz téve egy pont a könyvben.jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 11:17
Milyen igazRealista24 írta:De ha mindent beturol betűre ellenőriznenek a nagyoknal, akkor a top20 nem igazolna soha szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 3., csütörtök 7:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 1:17
Ùgy làtom maradandó èlmèny voltam,ez is volt a cél,nyìlván a való életben nem valakinek a szurkolói mivoltát nézem és képzeld téged sem utállak, csak álszent vagy, pontosan tudjuk mind,hogy a "mást is büntessenek meg" monológ bizony a Madridról szól...televagytok birkákkal odaát, láttam,hogy próbáltad (vagy nem te voltál?)megtanítani odaát ,hogy miért vagytok mesqueunclub, még az úgymond "ámokfutásom" is teljesen egy színvonalon volt a Leon meg sörvirsli féle emberekkel,mivel pont az ilyen birkáknak Szólt (nem a korrekt barcásoknak) meg is ülte a gyomrukat rendesen, de a körítésen kívül a tényekre nagyon nem volt replika...mind1 ilyenkor kussolni kéne és szidni a vezetőséget,nem Mások bukását kívánni, ja és pont leszarom a tinédzseres ügyeket, a Neymar story miatt érdemli meg a Barca az anális behatolást, ha megkapják...mahitoo(Henke) írta:Dzsi, a másik oldalon elkövetett ámokfutásod után nem is kéne reagálnom, de megteszem. Végigolvastam a FIFA által felállított "törvényeket" fiatal játékosok leigazolására vonatkozóan, és tűzbe tenném a kezemet, hogy más is követett el szabálytalanságokat.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. április 3., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 3., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 23:57
Miből feltételezed ,hogy más csapatnak is olyan jellemtelen politikája van mint a barcának? Van valami konkrét dolog vagy csak reménykedsz benne,hogy a bárcá mégsem az egyetlen csaló banda a világon? Gusztustalan hozzá állás,még ilyenkor is vergődtök és másokkal foglalkoztok...mahitoo(Henke) írta:
Pipita! Mennyire tipikus? 12-14 éves gyerekekről beszélgetünk, ha mi ezért kapunk egy évet, akkor a többi csapat is kapja meg. Ha csak mi voltunk vétkesek, akkor csak minket. Szerintem korrektül leírtam a gondolataimat, megint sikerült kiragadni a lényeget, és csodálatosan általánosítani. Mindkét oldalon annyi elfogult ember van, hogy az elképesztő.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:47
De egy játékosra, ugye?Mike írta:a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.![]()
de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 2., szerda 23:43
Ez mennyire tipikus.Nyugodtan zárjanak ki, csak akkor a többi "sáros" csapatot is. Namost az európai élklubok nagy része, amelyek valamilyen szinten komolyan veszik az utánpótlást, azt hiszem bajban lennének, tekintve az elolvasott szabályokat. Minden nagy csapatnak komoly játékosmegfigyelő rendszere van, és már nem várnak addig, hogy valaki betöltse a 16-ot. Nálatok is, nálunk is, máshol is láttam már a jövő Messi-it, Ronaldóit, Zidane-jait. Neveik nagyjából Xhan-Ming-Xo, Abdul Enyema, stb.Meglátjuk mi lesz az ügy vége.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:40
a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:35
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem