Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 3., csütörtök 20:30

hunmadridista írta:Egy Chelsea-Atletico szerű páros nekünk rémálom lenne...durva, agresszív, betolom a buszt játékstílus soha nem feküdt nekünk...ez ellen nincs ellenszerünk...inkább kerüljük el mindkettőt ha lehet...
azért lejátszhatnák a meccseket? vagy ki se menjenek :lol:

nem volt erősségem a valószínűségszámítás soha sem, de esélyesnek érzem, hogy nem könnyű/kedvező ellenfelet fogunk kapni az elődöntőben :lol:
Nem illik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 3., csütörtök 20:21

Egy Chelsea-Atletico szerű páros nekünk rémálom lenne...durva, agresszív, betolom a buszt játékstílus soha nem feküdt nekünk...ez ellen nincs ellenszerünk...inkább kerüljük el mindkettőt ha lehet...

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 3., csütörtök 20:09

Érdekes kép, mindenki Josén nevet, Verratti meg epic :lol:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 20:05

pheco írta:
Anis írta:Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó).
Tehát ebből levonhatjuk a konklúziót, hogy mindkettő mellé kell valaki :mrgreen: én csak azt nem értem, hogy ha mindketten a pályán voltak, akkor mindkettejük mellett volt valaki :mrgreen: off vége. Amúgy furcsálltam, hogy nem 3-4 vkp-val álltak fel.
Mindkettő brazil mellé egy összekötő kapocs kell , mint ami Pirlo, Xabi, Lampard, Gerrard és a többi hasonló játékos. mert Ramires és Luiz sem alkalmas szerintem a védelem és támadórészleg összekötésére.
Én tuti Ramires-Luiz-Lampard 3assal kezdtem volna és nem Oscarral aki elég gagyi manapság (játékban).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 19:32

L.Miki írta:
dzsi91 írta:Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...
Miért a PSG ellen könnyebb lesz? Ha a PSG kiejti a londoni kékeket, akkor gyengébbek és rajtuk könnyebben megy át bármelyik csapat a három közül, mint esetleg a Chelsea csapatán? Légyszíves magyarázd már el, mert nem értem benne a logikát... :hmmm:
A négy között az csapatok erőssége az már közel azonos lesz, a döntő tényező a játékstílusok közötti párharc lesz...A Chelsea és az Atletico olyan stílust képviselnek ami a támadó szellemű csapatok rémálma ezt láthattuk az elmúlt években nem egyszer...A PSG támadó szellemű csapat, ellenük azért jóval könnyeb pl egy Real-nak, ezért tartom sokkal keményebb diónak a londoniakat mint a Bayernt, a Bayern-Barca-PSG trió ellen lehet ki-ki meccset játszani és a végén a jobb csapat jut tovább, a Chelsea ellen kínlódás lenne, betömörülő védelem alá'José...De ebben a játékölésben az Atletico is elég Pro, csak azért még nem olyan magas szinten szerintem.Persze ez nem azt jelenti ,hogy nem tudnánk továbbjutni a Chelsea ellen, de azért nyugodtabb lennék egy PSG ellen, mert ők gólokat akarnak ami nekünk jó, Mourinho 1 gólt akar idegenben és ennyi...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 3., csütörtök 19:32

már a felállásuknál is látszott, hogy gondok lesznek. A 4 brazil közül igazán csak Ramires kezdő-szint egy ilyen csapatnál, de mellé is kell egy értelmiségi kp-s társ. Willian, Oscar, Schürrle..ezek nem konstans emberek, 5 meccsenként villantanak valamit, a többin meg semmi. Hazard központú a csapat, de ő meg nem Messi vagy CR bármennyire is jó. Értelmes csatáruk szintén nincs. Ez egy átmeneti helyzet most náluk, amit akar Mourinho, azt ezzel a kerettel nem tudja tökéletesen véghezvinni, a tökéletesen felépített, masszív, bekkelős stratégiához viszont túl "jó" ez az oscar-féle sor. Nyáron lesz majd pár súlyos igazolás, aztán Mou tökéletesíti a dolgokat. Jövőre lesznek ők igazán kemények.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 3., csütörtök 19:29

PSG jó egy szinttel könnyebb ellenfél nekünk, mint a Chelsea. Akik még amúgy nem estek ki, szerintem nem lefutott az a párharc.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 3., csütörtök 19:24

dzsi91 írta:Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...
Miért a PSG ellen könnyebb lesz? Ha a PSG kiejti a londoni kékeket, akkor gyengébbek és rajtuk könnyebben megy át bármelyik csapat a három közül, mint esetleg a Chelsea csapatán? Légyszíves magyarázd már el, mert nem értem benne a logikát... :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 16:21

Azt hiszem ,hogy abban mindenki egyet ért, hogy a bayern-real-barca(?) triónak örömünnep lesz ,ha a Chelsea valahogy kipottyan jövőhéten, nagyon nehéz lenne ellenük a 4között...és tuti mi kapnánk őket.Szóval remélem a PSG kihúzza Londonban...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 3., csütörtök 16:18

Anis írta:Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó).
Tehát ebből levonhatjuk a konklúziót, hogy mindkettő mellé kell valaki :mrgreen: én csak azt nem értem, hogy ha mindketten a pályán voltak, akkor mindkettejük mellett volt valaki :mrgreen: off vége. Amúgy furcsálltam, hogy nem 3-4 vkp-val álltak fel.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 16:12

Elég pechesen alakult ez a meccs a kékeknek: Terry rossz felszabadítása, öngólt nem tudta elkerülni Luiz (próbálta átugrani a lasztit), a 3. gól meg no comment. Hazardnak volt egy kapufája ami kifelé pattant, első félidő inkább a Chelsea-é volt sztem.

Luiz oké hogy sokat dolgozik, de kell mellé valaki. Ramires jó, de kell mellé valaki (bár idén elég hullámzó). Szóval Lampardot mindenképp kezdettem volna Oscar helyett. Másrészt mivel Lamp kikopott KELL valaki a helyére aki összefogja a védelem és a támadórészleget (Matic nem tudom megfelel-e erre a célra)! Ez máshol Xabi, Pirlo, Xavi, Schweini és így tovább. KELL találni valakit Lamp helyére és a nyáron megvenni! a keretben nem látok ilyet. Továbbá oké hogy jön Zouma, de a védelembe is vennék még valakit. Terry idős és sokat hibázik, Cahill korrekt, de ő nem védelem vezére ===>elég sokszor vannak gondban az alacsony játékosok ellen (Ivanovic sem lesz gyorsabb, Cahill-Terry sem villámléptű), az a Pastore gól meg szégyen volt ilyet kapni ilyen szinten.

Csak úgy mellékesen: 2012 + 2014 ? Lavezzi és Cavani akkor is ott voltak!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 3., csütörtök 16:07

! ezt a taktikát amit most játszanak már megverték , real is megverte , chealsea is .. taktikára értem
Úgy van.Mégpedig Mou a classicokon....csak a bayern ellen nem szabad ennyire visszaállni....és akkor deal.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 15:51

morientes írta:Gyors szélsőjátékkal meg lehet fogni azt a bayernt.Feljebb kell tolni a védekezést,Robbenre és Riberyre kell nagyon odafigyelni,és kell egy erős kp,Di Mariaval,Modrical,meg talán Xabival aki eltudja indítani Balet és Ronaldot,Benzema meg egy kicsit hátrább,szervező szerepkörben,ahogy szokott.Persze ott is vannak bika középpályások,mint Martinez,Svájnstájger,vagy Thiago Alcantara,de nekem úgy tűnik hogy Thiago kivételével még a többi nem szokta meg igazán a Pep féle teken-takent :D .Húzós meccs lenne,de kicsivel sem érzem magunkat esélytelenebbeknek...
Pontosan,nem is kell mást hozzáfűzni ahhoz amit leírtál , én is ki ki meccset gondolnék 50/50 el indulnánk , sokan azért is paráznak a bayerntől,mert egy mély göndörben lévő barcát kiütöttek 2 meccsen 7-0 al , az sok emberben benne maradt..erős ez a báyern ez nem vitás , de akkor kérem miért csak a 3 számú esélyes a végső győzelemre?? Real-Barca-Bayern , nem fog dulázni ez a bayern ,ezt lefogadnám! ezt a taktikát amit most játszanak már megverték , real is megverte , chealsea is .. taktikára értem.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 3., csütörtök 15:38

Gyors szélsőjátékkal meg lehet fogni azt a bayernt.Feljebb kell tolni a védekezést,Robbenre és Riberyre kell nagyon odafigyelni,és kell egy erős kp,Di Mariaval,Modrical,meg talán Xabival aki eltudja indítani Balet és Ronaldot,Benzema meg egy kicsit hátrább,szervező szerepkörben,ahogy szokott.Persze ott is vannak bika középpályások,mint Martinez,Svájnstájger,vagy Thiago Alcantara,de nekem úgy tűnik hogy Thiago kivételével még a többi nem szokta meg igazán a Pep féle teken-takent :D .Húzós meccs lenne,de kicsivel sem érzem magunkat esélytelenebbeknek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 3., csütörtök 15:06

Ramioli írta:nem kell félni a Bayerntől , mert amit a Munited ellen játszottak az nagyon kevés lenne komolyabb csapat ellen,, ez sem volt eget verő produkció amit a Real játszott, de a kiélezett bajnokság miatt a 2 félidőben már fél gőzre vissza vettek.
Azért ellenünk nem így játszottak volna az tuti, minket nem becsültek volna le, mint az MU-t. Hajtottak volna mint az atom, főleg, hogy az egy presztízs meccs lett volna Guardiola és a Madrid között...bár még összejöhet egy Bayern-Real...

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 13:01

Matt009 írta:
Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.
Semmi esély?? hát az eléggé túlzás:-) való igaz szerezhetett volna gólt a Dortmund 2 is , de az is igaz hogy kaphatott volna is még vagy 3at , és a Real már lehetett látni hogy megint szokásosan visszavett a 2 félidőben , 3 csapat kiélezett versenyfutásban van a bajnoki címért , takarékoskodni kell az erővel nagyon sűrű a program , érthető hogy utasításra vissza vettek Ancelotti valószínű szólt hogy tartsák a labdát , és onnantól jöttek a Dortmund helyzetek , ameddig a bayern edzőmeccseket játszik a bundesligában, itt be kell osztani az erőt , mert 3 csapat küzd élet halál harcot a bajnoki címért , szerinted a Real visszavenne egy Bayern elleni meccsen? ott végig koncentrálva játszanának, úgy láttam a Munited meccsen hogy a lesajnált Angolok álltak közelebb a gólhoz, mert Bastian gólján kívül, csak meddő mezőnyfölényben játszottak ,, ha összekerülünk velük kiderül, de egy végig koncentrál Real gondot okozna a Bajoroknak , elég érdekes lenne ha semmi esélye nem lenne egy olyan csapatnak ahol Ronaldók , meg Balek rohangálnak :-) 2 játékos majdnem annyit ér mint a fél Bayern münchen, és lehet hogy Bale fogja adni idén azt a pluszt ami a sikerhez kell majd,, nem kell félni a Bayerntől , mert amit a Munited ellen játszottak az nagyon kevés lenne komolyabb csapat ellen,, ez sem volt eget verő produkció amit a Real játszott, de a kiélezett bajnokság miatt a 2 félidőben már fél gőzre vissza vettek.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 3., csütörtök 12:56

R.M.C.F írta:A bekkelés....meg egy taktikai visszábblépés(aminek sok korrekt és jogos oka is lehet) különbözik eléggé egymástól.
Igen, volt amikor ez történt. Viszont amikor egy támadót lehozott és bejött Albiol 5. védőnek, az több, mint szánalmas volt. Sajnos nem egyszer húzta ezt meg JM. Meg amikor már Ronaldo fakad ki a társakra, hogy gyertek előrébb és őt körbe passzolgatja 3 Barcás, akkor ott már elég nagy gond van. Kihúzta a szarból a csapatot JM és általa kerültünk vissza az élmezőnybe, de nagyon sok olyan döntése volt, ami hátráltatta a csapatot. Ugyanezt látjuk a Chelseanél is és szerintem az összes csapatánál ezt fogjuk. Nem fog már megváltozni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 12:52

Matt009 írta:Moyes miben volt jó az Everton élén? Bekkelésben. Ez meglátszott kedden is. Ha bekkelni kell és övé a gyengébb a csapat, akkor pontosan tudja, mit kell játszatni a csapatával. Ott kezdődnek a gondok, ha ők az esélyesebbek. Amihez Moyes ért, azt kellett a BM ellen csinálnia.

Az MU-nak kell a gól, ezt a BM ki fogja használni.
Csak egy kicsit belegondolva. Nem játszik Swein és Martinez. Simán kinézem Moyes-ból, hogy tök ugyan ezt fogja csinálni, és kontrázik, és simán benne is van az, hogy bejön neki. Volt már csapat aki így nyert BL-t, és ezzel nem mondtam újat. Persze gyengébb csapat ez nem kérdés, de itt jön az, hogy Pep még mindig tanácstalan a bunkerfoci ellen... A tilitoli megy középen csak azért, hogy tudjanak mivel villogni, mert hát a statisztika. Amúgy a BM ellen szerintem pontosan Bale lenne a legnagyobb fegyver, meg DM az új poszton. Tudjuk mit tett a barca ellen... :shifty:
R.M.C.F írta:A bekkelés....meg egy taktikai visszábblépés(aminek sok korrekt és jogos oka is lehet) különbözik eléggé egymástól.
JM sokan nem szeretik,igy a véleményeiken ez látszik is..... :lol: :lol: :lol: szakmailag is ez által lehuzkodják,a valós tudása alá minősitik.
José baja nem az a stílus volt, hanem az, hogy ráült az eredményre, és ezért szoptunk igencsak sokat... :coffee:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 3., csütörtök 12:51

El Unico írta:Aztan nehogy ott legyen a dontoben az Atletico... na az lenne meg kemeny,ha a finaleban nem csak spanyol hazi,hanem madridi donto lenne... :D
Ráadásul kikapnánk :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 3., csütörtök 12:49

Aztan nehogy ott legyen a dontoben az Atletico... na az lenne meg kemeny,ha a finaleban nem csak spanyol hazi,hanem madridi donto lenne... :D
:goat:

Vissza: