Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BRebeka
Kedvenc játékosaid: Casillas, Benzema, CRonaldo, Pepe, Isco, Ramos, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: BRebeka » 2014. április 3., csütörtök 12:40

Sziasztok! Ti mit tudtok arról, hogy a Dortmund-Real Madrid meccsre a jegyek 30-80euroba kerülnek? Mert én akárhogy keresem, sehol sem találom a jegyeket ilyen áron :D Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném :)

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 3., csütörtök 12:23

Klopp nem bírta

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:59

mindenkinek megvan a saját maga véleménye

Nem értek egyet,nagy % nak nincsen önálló véleménye,másoktól kaparja össze.
Tehát ezek alapján csak jót vagy semmit szabad róla mondani?
Én is mondtam róla már rosszat.....de baromságot nem nagyon. Ez a JM meg bekkelés ez nem igaz,csak a szakbarbároknál,akik nem a meccseket nézték.

A bekkelés....meg egy taktikai visszábblépés(aminek sok korrekt és jogos oka is lehet) különbözik eléggé egymástól.
JM sokan nem szeretik,igy a véleményeiken ez látszik is..... :lol: :lol: :lol: szakmailag is ez által lehuzkodják,a valós tudása alá minősitik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 3., csütörtök 11:52

hogy Mou szurkolók szemét bökő döntéseinek nagy részét a szükség szülte
:mrgreen: bocsánat, ezt nem lehetett kihagyni.
Nem hát....de valamelyik oktalan elkezdte,mások meg folytatták. Divat lett szidni,pedig sokat tett itt le,többet mint bárki 10 év alatt.
csípem a hozzászólásaidat, de ez nem teljesen igaz. mindenkinek megvan a saját maga véleménye (még ha az sok másikkal is egyezik), nem csak szeretni és isteníteni lehet mourinhót.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 3., csütörtök 11:51

R.M.C.F írta:
A Mou-féle Real a második évben nem igazán állt vissza
Nem hát....de valamelyik oktalan elkezdte,mások meg folytatták. Divat lett szidni,pedig sokat tett itt le,többet mint bárki 10 év alatt.
Tehát ezek alapján csak jót vagy semmit szabad róla mondani? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:49

A Mou-féle Real a második évben nem igazán állt vissza
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 11:47

Ramioli írta:
Remy írta: 2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.

Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna :/
Igazad van, az tényleg Brutál csapat volt, az az előnye ennek a Bayernek hogy nincs ellenfele a bajnokságban, nekünk meg már 2 is és rengeteget kivesz ez a versengés egy csapatból mint fizikailag mint idegileg ,nekik könnyebb ebből a szempontból, és ha jól emlékszem azon a Bayern elleni meccs előtt amikor 11 esekkel estünk ki valami nagy rangadóból jöttünk, jó persze ez nem lehet kifogás ,, de azért sokat kivesz egy csapatból, a bayern meg nyugiba készülhet , már csak a bl re fókuszálhat ,, csak eben látom hogy előnyt élveznek,, játékban van pár csapat akik felveszik velük a versenyt,
Igen, BL - clasico - BL volt a sorrend. Mig a Bayern es a Chelsea pihenhettek hetvegen, hisz mar mindkettojuk boven elbuktak a bajnoksagot, addig mi egy nehez meccset toltunk a Barcaval. Szerintem ha nincs az a clasico, hanem mas ellen jatszunk, ugy nekunk mint a Barcanak is meglett volna a tovabbjutas. Persze igyis meglehetett volna, 2-0 utan megrughattuk volna a harmadikat es a tiziparbalyt is megnyerhettuk volna, mint ahogy Messi is berughatta volna a buntetot, de a foci mar csak ilyen.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 11:35

Géci írta:Előbb jussanak tovább a MU-n... Mert hát akiket papiron simán kellet volna verni azt nem igazán sikerült. Megfogta őket a verettes Fellaini kp!!!
Moyes miben volt jó az Everton élén? Bekkelésben. Ez meglátszott kedden is. Ha bekkelni kell és övé a gyengébb a csapat, akkor pontosan tudja, mit kell játszatni a csapatával. Ott kezdődnek a gondok, ha ők az esélyesebbek. Amihez Moyes ért, azt kellett a BM ellen csinálnia.

Az MU-nak kell a gól, ezt a BM ki fogja használni.
Ez nem ilyen egyszerű. Nem a fifában vagyunk, hogy felnyomjuk a taktikát offenzívre, mert a csapat erőnléte még 85%-on van. Azt az iramot amit nyomtunk az első 20 percben nem nagyon lehetett tovább folytatni. Azaz igen, de akkor utolsó 20 percre teljesen kész lett volna a csapat. Egyszerűen visszavettünk a tempóból, de ezt nevezném bekkelésnek, birtoklás tekintetében egálban voltunk talán, egyszerűen nem kellett volna összehozni azt a buta 11-est, és akkor félidőben lehozzuk 2-0-val és második félidőben szétkontráztuk volna őket
+1.

Annyira bírom ezeket a félreértett dolgokat, miszerint Mou visszafogta a csapatot, meg bekkelésre álltunk be az első gól után... Ezeknek a dolgoknak voltak okai és ezeket írta le szépen realistahuni. A Mou-féle Real a második évben nem igazán állt vissza, nyomtuk a meccseket 4-5 gólig, rúgtunk vagy 130 gólt is. Csak a harmadik évben el lett baltázva a felkészülés, rossz volt a srácok erőnléte, Özil, DM és a 2 csatár formán kívül játszott, a hangulat is rossz volt, nem igazán voltunk többre képesek. Ezen felül a múltkor leírtam, hogy Xabi miért nem alkalmas már a nagyobb csapatok ellen, és Mou úgy alakította a taktikát, hogy Xabi gyengeségeit az ívelgetéssel és a defenzív felfogással kompenzálja. Meg kellene érteni, hogy Mou szurkolók szemét bökő döntéseinek nagy részét a szükség szülte.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 3., csütörtök 11:23

Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna

Ez nem ilyen egyszerű. Nem a fifában vagyunk, hogy felnyomjuk a taktikát offenzívre, mert a csapat erőnléte még 85%-on van. Azt az iramot amit nyomtunk az első 20 percben nem nagyon lehetett tovább folytatni. Azaz igen, de akkor utolsó 20 percre teljesen kész lett volna a csapat. Egyszerűen visszavettünk a tempóból, de ezt nevezném bekkelésnek, birtoklás tekintetében egálban voltunk talán, egyszerűen nem kellett volna összehozni azt a buta 11-est, és akkor félidőben lehozzuk 2-0-val és második félidőben szétkontráztuk volna őket.
Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.
Kicsit túlzás, hogy semmi, de egyébként tényleg elég kevés. Tekintve, hogy manapság milyen szintre süllyedt a bíráskodás esetleg mi is jöhetünk ki jól egy-két rossz döntésből, és mostanában szinte minden meccsen van egy-két elég komoly bírói hiba. Aztán lehet szerencsénk, hogy mindent kihagynak, mi szinte mindent belövünk, rossz napot fognak ki stb. De kb. sajnos csak ezekben bízhatunk.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 11:08

Géci írta:Előbb jussanak tovább a MU-n... Mert hát akiket papiron simán kellet volna verni azt nem igazán sikerült. Megfogta őket a verettes Fellaini kp!!!
Majd a visszavágón Valencia vág nekik hármat. :coffee: :mrgreen:

A visszavágó sima lesz szerintem, az odavágón kicsit talán lebecsülték a bajorok Rooney-ékat, valószínűleg ez nem fog megismétlődni a jövő héten. Ha úgy játszanak, mint a szezon legnagyobb részében, nem lehet kérdéses a továbbjutás. (Bár természetesen szurkolni fogok a manchesterieknek, amennyiben mi is továbbjutásra fogunk állni. :D )

A PSG kétgólos győzelmének nagyon örülök, ugyan azt vártam, hogy meg fogják szorongatni rendesen a Chelsea-t, arra azért nem számítottam, hogy rögtön ilyen lazán meg is verik őket. Pastore gólja hatalmas volt. :salute: Viszont azért nincs még ez lefutva, Londonban bármi lehet, a legjobb forgatókönyv az lenne, ha az elején gyorsan találna egy gólt a PSG, aztán beállnának bekkelni, és kontrázgatnának Cavanival, Lavezzivel, Mourával/Pastorével... :agree:

Nálatok el is dőlt a párharc, formalitás lesz a visszavágó, még ha fel is pörög a Dortmund, ekkora hátrányt nem fognak tudni ledolgozni.

Mi pedig remélhetőleg kiharcoljuk a továbbjutást egy irtózatosan kemény meccsen. Diego Costa játéka kérdéses, örülnék, ha végül nem tudna pályára lépni, mert egy Bartra-Mascherano duó azért közel sem életbiztosítás vele szemben.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 10:50

Előbb jussanak tovább a MU-n... Mert hát akiket papiron simán kellet volna verni azt nem igazán sikerült. Megfogta őket a verettes Fellaini kp!!!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 10:43

Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 10:35

hunmadridista írta:Érdekesek lesznek ezek a visszavágók...
A Bayern szerintem nehezen, de tovább fog jutni. Az Atletico-Barcán nem kizárt egy hosszabbítás sem+11-esek...A Chelsea-PSG szerintem még nem teljesen lefutott, lehetnek ott még izgalmak+nem lesz Ibra sem.
A mi meccsünkön szerintem nekünk fog rontani a Dortmund...a korai gólt jó lenne azért elkerülni, valamint szükségünk lehet egy idegenbeli találatra is, hogy biztos legyen a dolog...nehéz lesz, de meglehet.
A BM szerintem is vért fog izzadni amùgy. A barca szintén, és szerintem 1-0-ra nyer az AtMa. A PSG szerintem ezt már behùzza. Ott lesz Ibra hellyet Moura, aki lehet, hogy jobb is lesz egy Chelsea ellen, mert sokkal gyorsabbak mint a Chelsea védelme Lavezzi-vel. Szerintem mi meghùzzuk a kezdést és rùgunk egy gólt. Onnan meg már nem jönnek fel. Főleg ùgy, hogy még DM is ott lesz, és így azért stabilab lesz a kp. Elődöntőben meg bárkit, csak ne az AtMát... Nem vagyok kiváncsi a favágós focira.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 3., csütörtök 10:19

Érdekesek lesznek ezek a visszavágók...
A Bayern szerintem nehezen, de tovább fog jutni. Az Atletico-Barcán nem kizárt egy hosszabbítás sem+11-esek...A Chelsea-PSG szerintem még nem teljesen lefutott, lehetnek ott még izgalmak+nem lesz Ibra sem.
A mi meccsünkön szerintem nekünk fog rontani a Dortmund...a korai gólt jó lenne azért elkerülni, valamint szükségünk lehet egy idegenbeli találatra is, hogy biztos legyen a dolog...nehéz lesz, de meglehet.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 3., csütörtök 8:29

Tökéletesen kontrollált meccs volt a tegnapi, sok remek egyéni teljesitménnyel. Érik már nekünk ez a döntő, akárkit is kapunk most már nincs az az isten,h ne vigyen minket be a szerencse a fináléba.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 3., csütörtök 8:03

Nézte valaki a Chelsea meccset?
Mourinho hozta a szokásos idegenbeli taktikáját? :lol:

Szerintem egyébként Bayern - PSG lesz, és Real - Atletico.
Ez utóbbi szerintem jó lenne, a matracosok gyűjtik szépen a lapokat, lesz eltiltottjuk ha továbbjutnak, még a második meccsre is jut majd :))

Bayern - Real döntő lesz, majd meglátjuk milyen eredménnyel.

(ui. vagy megint látunk 3 classicot, de azt a védelmet szét kell csapni mostmár...)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 3., csütörtök 7:37

Schalke, Dortmund, Bayern... gázoljunk csak keresztül a németeken, aztán a döntőben meg üssük meg a Barcelonát egy kamutizenegyessel, aztán majd akkor dumáljanak, hogy nem a bíróval kell foglalkozni.

Na jó, ne legyen kamutizenegyes, tisztán alázzuk meg őket és kész. :mrgreen:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 1:25

Remy írta:
Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.

Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna :/
Igazad van, az tényleg Brutál csapat volt, az az előnye ennek a Bayernek hogy nincs ellenfele a bajnokságban, nekünk meg már 2 is és rengeteget kivesz ez a versengés egy csapatból mint fizikailag mint idegileg ,nekik könnyebb ebből a szempontból, és ha jól emlékszem azon a Bayern elleni meccs előtt amikor 11 esekkel estünk ki valami nagy rangadóból jöttünk, jó persze ez nem lehet kifogás ,, de azért sokat kivesz egy csapatból, a bayern meg nyugiba készülhet , már csak a bl re fókuszálhat ,, csak eben látom hogy előnyt élveznek,, játékban van pár csapat akik felveszik velük a versenyt,

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 1:01

Ez a real is megnyerné a bundesligát 20 akárhány ponttal, de mondhatom a barcát is nehogy nagyképűnek tűnjön , számoljunk csak Leverkusen 0-4 2-1 schalke 6-1 3-1 Dortmund 3-0,,, 18-3 és német élcsapatokról beszélünk,

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 3., csütörtök 0:58

Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: