HozzászólásSzerző: BRebeka » 2014. április 3., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 3., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:59
mindenkinek megvan a saját maga véleménye
Én is mondtam róla már rosszat.....de baromságot nem nagyon. Ez a JM meg bekkelés ez nem igaz,csak a szakbarbároknál,akik nem a meccseket nézték.Tehát ezek alapján csak jót vagy semmit szabad róla mondani?
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 3., csütörtök 11:52
hogy Mou szurkolók szemét bökő döntéseinek nagy részét a szükség szülte
csípem a hozzászólásaidat, de ez nem teljesen igaz. mindenkinek megvan a saját maga véleménye (még ha az sok másikkal is egyezik), nem csak szeretni és isteníteni lehet mourinhót.Nem hát....de valamelyik oktalan elkezdte,mások meg folytatták. Divat lett szidni,pedig sokat tett itt le,többet mint bárki 10 év alatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 3., csütörtök 11:51
Tehát ezek alapján csak jót vagy semmit szabad róla mondani?R.M.C.F írta:Nem hát....de valamelyik oktalan elkezdte,mások meg folytatták. Divat lett szidni,pedig sokat tett itt le,többet mint bárki 10 év alatt.A Mou-féle Real a második évben nem igazán állt vissza
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 3., csütörtök 11:49
Nem hát....de valamelyik oktalan elkezdte,mások meg folytatták. Divat lett szidni,pedig sokat tett itt le,többet mint bárki 10 év alatt.A Mou-féle Real a második évben nem igazán állt vissza
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 3., csütörtök 11:47
Igen, BL - clasico - BL volt a sorrend. Mig a Bayern es a Chelsea pihenhettek hetvegen, hisz mar mindkettojuk boven elbuktak a bajnoksagot, addig mi egy nehez meccset toltunk a Barcaval. Szerintem ha nincs az a clasico, hanem mas ellen jatszunk, ugy nekunk mint a Barcanak is meglett volna a tovabbjutas. Persze igyis meglehetett volna, 2-0 utan megrughattuk volna a harmadikat es a tiziparbalyt is megnyerhettuk volna, mint ahogy Messi is berughatta volna a buntetot, de a foci mar csak ilyen.Ramioli írta:Igazad van, az tényleg Brutál csapat volt, az az előnye ennek a Bayernek hogy nincs ellenfele a bajnokságban, nekünk meg már 2 is és rengeteget kivesz ez a versengés egy csapatból mint fizikailag mint idegileg ,nekik könnyebb ebből a szempontból, és ha jól emlékszem azon a Bayern elleni meccs előtt amikor 11 esekkel estünk ki valami nagy rangadóból jöttünk, jó persze ez nem lehet kifogás ,, de azért sokat kivesz egy csapatból, a bayern meg nyugiba készülhet , már csak a bl re fókuszálhat ,, csak eben látom hogy előnyt élveznek,, játékban van pár csapat akik felveszik velük a versenyt,Remy írta: 2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.
Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 11:35
Moyes miben volt jó az Everton élén? Bekkelésben. Ez meglátszott kedden is. Ha bekkelni kell és övé a gyengébb a csapat, akkor pontosan tudja, mit kell játszatni a csapatával. Ott kezdődnek a gondok, ha ők az esélyesebbek. Amihez Moyes ért, azt kellett a BM ellen csinálnia.Géci írta:Előbb jussanak tovább a MU-n... Mert hát akiket papiron simán kellet volna verni azt nem igazán sikerült. Megfogta őket a verettes Fellaini kp!!!
+1.Ez nem ilyen egyszerű. Nem a fifában vagyunk, hogy felnyomjuk a taktikát offenzívre, mert a csapat erőnléte még 85%-on van. Azt az iramot amit nyomtunk az első 20 percben nem nagyon lehetett tovább folytatni. Azaz igen, de akkor utolsó 20 percre teljesen kész lett volna a csapat. Egyszerűen visszavettünk a tempóból, de ezt nevezném bekkelésnek, birtoklás tekintetében egálban voltunk talán, egyszerűen nem kellett volna összehozni azt a buta 11-est, és akkor félidőben lehozzuk 2-0-val és második félidőben szétkontráztuk volna őket
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 3., csütörtök 11:23
Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna
Kicsit túlzás, hogy semmi, de egyébként tényleg elég kevés. Tekintve, hogy manapság milyen szintre süllyedt a bíráskodás esetleg mi is jöhetünk ki jól egy-két rossz döntésből, és mostanában szinte minden meccsen van egy-két elég komoly bírói hiba. Aztán lehet szerencsénk, hogy mindent kihagynak, mi szinte mindent belövünk, rossz napot fognak ki stb. De kb. sajnos csak ezekben bízhatunk.Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 3., csütörtök 11:08
Majd a visszavágón Valencia vág nekik hármat.Géci írta:Előbb jussanak tovább a MU-n... Mert hát akiket papiron simán kellet volna verni azt nem igazán sikerült. Megfogta őket a verettes Fellaini kp!!!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 3., csütörtök 10:43
Mert kb. semmi esélyünk sincs. A BVB elleni meccs ezt teljesen alá támasztotta. Oké, megvertük őket 3 góllal, csak hát ez a BVB sokkal gyengébb a tavalyinál, a Schalkénál alig jobb, másfelől ez a harmatgyenge BVB kidolgozott egy rakat helyzetet ellenünk. Na most ha a BVB-nek volt ennyi helyzete, akkor a BM-nek is lesz, és ők berámolnak ebből 2-3-at minimum. A különbség annyi lesz, hogy nekünk nem lesz ennyi helyzetünk. Sokkal kevesebb helyzetből kell ugyanennyi gólt rúgni (ami közel 100%-os helyzetkihasználást jelent), ha ilyen védekezés mellett tovább akarunk jutni. Na ez az, ami nem fog menni. A nyomás pedig rajtunk lesz 90 percen keresztül, bele fogunk hibázni. És nem azért, mert Ramos vagy Pepe szar vagy fejben gyenge, hanem azt a nyomást, amit a BM idepakol azt nem lehet 90 percen keresztül bírni. Csak úgy lehetne, ha a kp-nk tudná tartani a labdát. De az nem fog menni. A döntőben talán verhetőek, de 2 meccsen nem igazán. Legalább is számunkra.Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 3., csütörtök 10:35
A BM szerintem is vért fog izzadni amùgy. A barca szintén, és szerintem 1-0-ra nyer az AtMa. A PSG szerintem ezt már behùzza. Ott lesz Ibra hellyet Moura, aki lehet, hogy jobb is lesz egy Chelsea ellen, mert sokkal gyorsabbak mint a Chelsea védelme Lavezzi-vel. Szerintem mi meghùzzuk a kezdést és rùgunk egy gólt. Onnan meg már nem jönnek fel. Főleg ùgy, hogy még DM is ott lesz, és így azért stabilab lesz a kp. Elődöntőben meg bárkit, csak ne az AtMát... Nem vagyok kiváncsi a favágós focira.hunmadridista írta:Érdekesek lesznek ezek a visszavágók...
A Bayern szerintem nehezen, de tovább fog jutni. Az Atletico-Barcán nem kizárt egy hosszabbítás sem+11-esek...A Chelsea-PSG szerintem még nem teljesen lefutott, lehetnek ott még izgalmak+nem lesz Ibra sem.
A mi meccsünkön szerintem nekünk fog rontani a Dortmund...a korai gólt jó lenne azért elkerülni, valamint szükségünk lehet egy idegenbeli találatra is, hogy biztos legyen a dolog...nehéz lesz, de meglehet.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 3., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. április 3., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 3., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 3., csütörtök 7:37
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 1:25
Igazad van, az tényleg Brutál csapat volt, az az előnye ennek a Bayernek hogy nincs ellenfele a bajnokságban, nekünk meg már 2 is és rengeteget kivesz ez a versengés egy csapatból mint fizikailag mint idegileg ,nekik könnyebb ebből a szempontból, és ha jól emlékszem azon a Bayern elleni meccs előtt amikor 11 esekkel estünk ki valami nagy rangadóból jöttünk, jó persze ez nem lehet kifogás ,, de azért sokat kivesz egy csapatból, a bayern meg nyugiba készülhet , már csak a bl re fókuszálhat ,, csak eben látom hogy előnyt élveznek,, játékban van pár csapat akik felveszik velük a versenyt,Remy írta:2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 3., csütörtök 1:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 3., csütörtök 0:58
2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem