Matt009 írta:Géci írta:Igen, ezt szeretem... Akik ellen mi játszunk az mind gyenge sz@r... Itt sose lesz jó semmi. Csak a szokásos... Olyan első félidőnk volt, hogy jó volt nézni, de ha jól játszunk akkor is csak az ellenfél lehet gyenge... Vicces...
Túlságosan is általánosítasz. A fórum egyik fele overhypeolja ezt a BVB-t teljesen indokolatlanul, míg a fórum másik fele tisztában van vele, hogy ez alapjáraton egy gyenge csapat még Lewandovskival is, nemhogy nélküle. Én a meccs előtt is 3-0-át tippeltem, és akárhányszor előjött a téma én mindig sima meccset jósoltam, mert szerintem szar is ez a BVB.
Szerintem teljesen mindegy hogy az egyik overhype-ol, a masik underhype-ol vagy a harmadik a ketto kozott tekint az ellenfelre, a lenyeg az, hogy jott egy csapat, aki ellen jol jatszottunk, nem tokeletesen, de jol, ezert pedig meg kell dicserni az arra melto jatekosokat, csapatreszeket. Nem kell elszallni egyik gyozelemtol se hogy most milyen kiralyok vagyok meg vegig verjuk egesz Europat, de nem is kell magyarazkodni, hogy csak azert nyertunk mert az ellenfel gyenge volt, mert Pepe jol jatszott, mert Ronaldo vagy Isco villant egyet, mert Modric megteremtette a kulonbseget, stb. En mindig ugy ulok le meccset nezni, hogy elvezni akarom, ellenfeltol fuggetlenul. Nem kell folyamatosan azzal foglalkozni, hogy ez nem mukodik, az nem mukodik, mert mindig is lesznek hibaink, talan 1-2 honapon kivul soha nem fogunk tokeletesen jatszani, nem kell folyamatosan elegedetlenkedni, hanem oruljunk annak amit eddig is elertunk es bizzunk benne hogy meg magasabbra kerulhetunk.
(Egyebkent lehet nem egyeterteni, de ez a folyamatos elegedetlenseg bizony nem kicsit magyar nepbetegseg. Nemreg testverem volt Mexikoban par hetet es vagy a szallodaban vagy a repuloteren, mar nem tudom pontosan, de latott egy elegedetlen europai hazaspart. Gondolta magaban, hogy ezek biztos magyarok lehetnek. Kozelebb ment es hallotta hogy magyarul beszelnek egymassal. Persze lehet hogy csak veletlen, de azert elgondolkodtato.

)