Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 3., csütörtök 7:41

Finoman srácok, normalis eszmecserenek tűnik a dolog. :)
Amugy meg jogos amit ír a barcas kolléga. De ha mindent beturol betűre ellenőriznenek a nagyoknal, akkor a top20 nem igazolna soha szerintem. :lol:
Nem tudom hogy kinél rúgta el a pottyost ennyire a katalán társulat, de tetszik ahogy szorongatják oket. Viszont ezzel párhuzamosan az is kellene hogy ne nyerjenek idén semmit, mert akkor hatvanyozottan menni fog, hogy a "világ a barca ellen, de meg igy is mi vagyunk a legjobbak" szöveg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 1:17

mahitoo(Henke) írta:Dzsi, a másik oldalon elkövetett ámokfutásod után nem is kéne reagálnom, de megteszem. Végigolvastam a FIFA által felállított "törvényeket" fiatal játékosok leigazolására vonatkozóan, és tűzbe tenném a kezemet, hogy más is követett el szabálytalanságokat.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.
Ùgy làtom maradandó èlmèny voltam,ez is volt a cél,nyìlván a való életben nem valakinek a szurkolói mivoltát nézem és képzeld téged sem utállak, csak álszent vagy, pontosan tudjuk mind,hogy a "mást is büntessenek meg" monológ bizony a Madridról szól...televagytok birkákkal odaát, láttam,hogy próbáltad (vagy nem te voltál?)megtanítani odaát ,hogy miért vagytok mesqueunclub, még az úgymond "ámokfutásom" is teljesen egy színvonalon volt a Leon meg sörvirsli féle emberekkel,mivel pont az ilyen birkáknak Szólt (nem a korrekt barcásoknak) meg is ülte a gyomrukat rendesen, de a körítésen kívül a tényekre nagyon nem volt replika...mind1 ilyenkor kussolni kéne és szidni a vezetőséget,nem Mások bukását kívánni, ja és pont leszarom a tinédzseres ügyeket, a Neymar story miatt érdemli meg a Barca az anális behatolást, ha megkapják...

Ez Továbbra is az internet, senki akinek van egy 70es IQ-ja nem ütné agyon a másikat a való életben...Nem kell a szívedre venni mindent,lehet hogy még kedvelnél is a való világban... :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. április 3., csütörtök 0:35

Szerintem vagy nem lesz az egészből semmi,vagy meszelnek minket is és az Atleticót is :roll: ne legyen igazam de van egy ilyen érzésem..

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 0:34

Akkor se az előző, se a mostani hozzászólásomat nem olvastad el rendesen. Se a szabályokat, ami alapján büntetnek minket esetlegesen. Annyit ismerj el, ha fodítva lenne, te is elvárnád, hogy a többi vétkes klubot is büntessék meg. Mindig leírtam, hogy ha hibázott az a pár emberünk, jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni, volt már rosszabb a csapat és a vezetés ilyesmi nélkül is. És én ilyen esetben nem kussolok, hanem fejeket követelek nálunk, mert lejáratják a szeretett klubomat.

Teljesen OFF: tőletek is járnak át páran a másik oldalra, korrekt is a nagy részük, leírják a véleményüket, és ott is jön az "elit", és teljesen mindegy, hogy az illető mit írt, ha a 200 szavas hozzászólásban 1 szóba bele lehet kötni, meg is teszik. Itt ugyanez. Ezért is hanyagoltam az írást mind a 2 fórumra jó ideig. És fogom ismételten. Ha itt nem azt írom, hogy a Camp Nou-t le kell bombázni, majd a helyét sóval beszórni, vagy a Madridisták a másik oldalon azt, hogy Messi a világ legjobbja és a Real-t a 8-ad osztályba kéne száműzni, akkor egyszerűen esélytelen a kommunikáció. Aki normálisan próbál, azt földbe tiporják, vagy olyan szinten kell megalkudni, ami jóérzésű embernek nem megy. Sajnálom, mert itt is, ott is vannak üde színfoltok, de a többség sajnos ezt láthatatlanná teszi. Mindegy, marad a való élet, szerencsére el vagyok halmozva fociszerető haverokkal, bárkinek is drukkoljanak.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 3., csütörtök 0:19

Én abszolút nem utálnék senkit. Érdekes módon a MU-s, Bayernes, Juvés, Barcás (Igen, Barcás barátom is van, bár nem sok) barátaimmal, ismerőseimmel normálisan el tudok beszélgetni. Mert mikor kiderül valami mocskos dolog a szeretett kis klubjukról, akkor nem ujjal mutogatnak, hogy igen, mi igen, na de ő is meg ő is, hanem vagy kussolnak, vagy beismerik, de nem másra kenik. Ez undorító hozzáállás.

Szóval a lényeg, hogy az ujjal mutogatás, a folyamatos pofátlan képmutatás, az megy. Beismerés, szégyenérzet, én vagyok a hülye amiért ilyeneket elvárnék néha-néha.

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 3., csütörtök 0:09

Dzsi, a másik oldalon elkövetett ámokfutásod után nem is kéne reagálnom, de megteszem. Végigolvastam a FIFA által felállított "törvényeket" fiatal játékosok leigazolására vonatkozóan, és tűzbe tenném a kezemet, hogy más is követett el szabálytalanságokat.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 23:57

mahitoo(Henke) írta:
Pipita! Mennyire tipikus? 12-14 éves gyerekekről beszélgetünk, ha mi ezért kapunk egy évet, akkor a többi csapat is kapja meg. Ha csak mi voltunk vétkesek, akkor csak minket. Szerintem korrektül leírtam a gondolataimat, megint sikerült kiragadni a lényeget, és csodálatosan általánosítani. Mindkét oldalon annyi elfogult ember van, hogy az elképesztő.
Miből feltételezed ,hogy más csapatnak is olyan jellemtelen politikája van mint a barcának? Van valami konkrét dolog vagy csak reménykedsz benne,hogy a bárcá mégsem az egyetlen csaló banda a világon? Gusztustalan hozzá állás,még ilyenkor is vergődtök és másokkal foglalkoztok...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:47

Mike írta:
mahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz. :mrgreen:
a jelenlegi aranylabdás épp itt van :mrgreen:

de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem? :lol:
De egy játékosra, ugye? :mrgreen:

Pipita! Mennyire tipikus? 12-14 éves gyerekekről beszélgetünk, ha mi ezért kapunk egy évet, akkor a többi csapat is kapja meg. Ha csak mi voltunk vétkesek, akkor csak minket. Szerintem korrektül leírtam a gondolataimat, megint sikerült kiragadni a lényeget, és csodálatosan általánosítani. Mindkét oldalon annyi elfogult ember van, hogy az elképesztő.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 2., szerda 23:43

Nyugodtan zárjanak ki, csak akkor a többi "sáros" csapatot is. Namost az európai élklubok nagy része, amelyek valamilyen szinten komolyan veszik az utánpótlást, azt hiszem bajban lennének, tekintve az elolvasott szabályokat. Minden nagy csapatnak komoly játékosmegfigyelő rendszere van, és már nem várnak addig, hogy valaki betöltse a 16-ot. Nálatok is, nálunk is, máshol is láttam már a jövő Messi-it, Ronaldóit, Zidane-jait. Neveik nagyjából Xhan-Ming-Xo, Abdul Enyema, stb. :) Meglátjuk mi lesz az ügy vége.
Ez mennyire tipikus.
"Igen, elcsaltuk az oscar díjas brazil árát, de akkor vizsgálják ki Bale igazolását is." :ike:

Gyönyörű hozzáállás. :agree:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:40

mahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz. :mrgreen:
a jelenlegi aranylabdás épp itt van :mrgreen:

de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:35

Én magunknál sem érezném katasztrófának. Kapus meg középhávéd poszt nem lenne épp mennyei, de Valdesnek voltak évei, mikor semmivel sem volt jobb a mostani Pintónál, középhátvédet meg már 2 éve igazolnunk kellett volna. A többi poszt megoldott. Nyugodtan zárjanak ki, csak akkor a többi "sáros" csapatot is. Namost az európai élklubok nagy része, amelyek valamilyen szinten komolyan veszik az utánpótlást, azt hiszem bajban lennének, tekintve az elolvasott szabályokat. Minden nagy csapatnak komoly játékosmegfigyelő rendszere van, és már nem várnak addig, hogy valaki betöltse a 16-ot. Nálatok is, nálunk is, máshol is láttam már a jövő Messi-it, Ronaldóit, Zidane-jait. Neveik nagyjából Xhan-Ming-Xo, Abdul Enyema, stb. :) Meglátjuk mi lesz az ügy vége.

1 dolgot nagyon sajnálnék, ha Halilovic emiatt máshova menne.

Hogy mind a 2 oldalnak odaszúrjak: Rosell bandája nem tudná valakire rásütni, hogy 2 fánkért vettük, Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz. :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:25

wZoLee7 írta:azért van különbség, ha most a Real nem is igazolhatna akkor sem történik semmi katasztrófa, egyben marad a csapat és kész
mer a barca nem maradna egybe? :D Biztos vagyok benne hogy akkor Valdes se távozik, és Puyol is bevállal még1 évet

nekünk viszont nagyon kéne egy állat a kp-ra, idén mehetnénk Pogbára, esély is van rá, nagyon nem lenne jó ha lecsúsznánk róla
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 2., szerda 23:20

azért van különbség, ha most a Real nem is igazolhatna akkor sem történik semmi katasztrófa, egyben marad a csapat és kész

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:18

nekünk nem kell aggódnunk, a la masia kinevel nekünk 3 céronaldót meg 2 ramost egy év alatt....upsz, azok nem mi vagyunk. :mrgreen:

mahitoo(Henke)

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:17

Nehogy majd együtt sírjanak a Barcásokkal a Madidisták meg a Matracosok is... :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:16

a mi igazolásainkat is vizsgálják...

nem bánnám ha még 1 évet maradna Khedira :mrgreen:

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:14

akkor ez kezd izgi lenni :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 23:13

Ter Stegen ügynöke szerint: http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... hrough-now
ZIDANE

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 21:41

ja mondjuk ez érdekes lenne. jól kitiltják őket a nyári átigazolásokból, de aszért "psssszt....ha gyorsan lezsírozzátok júliusig akkor no problem." :ike:

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 2., szerda 21:39

Thiago11 írta:
tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna. :)
Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:

According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]

FIFA sources confirm ter Stegen (& Halilović) deals go ahead. With Deulofeu & Rafinha back from loan, only CB the issue.
Az is lehet, hogy nem véletlenek ezek az "évközi" igazolások. A FIFA megbünteti őket, de ha ezeket engedi, akkor nem csinált voltaképpen semmit. Még előkerül egy védő igazolás a titkos kalapból és meg is van az igazságos büntetés :mrgreen:

Vissza: