mahitoo(Henke) írta:Dzsi, a másik oldalon elkövetett ámokfutásod után nem is kéne reagálnom, de megteszem. Végigolvastam a FIFA által felállított "törvényeket" fiatal játékosok leigazolására vonatkozóan, és tűzbe tenném a kezemet, hogy más is követett el szabálytalanságokat.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.
Ùgy làtom maradandó èlmèny voltam,ez is volt a cél,nyìlván a való életben nem valakinek a szurkolói mivoltát nézem és képzeld téged sem utállak, csak álszent vagy, pontosan tudjuk mind,hogy a "mást is büntessenek meg" monológ bizony a Madridról szól...televagytok birkákkal odaát, láttam,hogy próbáltad (vagy nem te voltál?)megtanítani odaát ,hogy miért vagytok mesqueunclub, még az úgymond "ámokfutásom" is teljesen egy színvonalon volt a Leon meg sörvirsli féle emberekkel,mivel pont az ilyen birkáknak Szólt (nem a korrekt barcásoknak) meg is ülte a gyomrukat rendesen, de a körítésen kívül a tényekre nagyon nem volt replika...mind1 ilyenkor kussolni kéne és szidni a vezetőséget,nem Mások bukását kívánni, ja és pont leszarom a tinédzseres ügyeket, a Neymar story miatt érdemli meg a Barca az anális behatolást, ha megkapják...
Ez Továbbra is az internet, senki akinek van egy 70es IQ-ja nem ütné agyon a másikat a való életben...Nem kell a szívedre venni mindent,lehet hogy még kedvelnél is a való világban...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams