Bajnokok Ligája
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Tökéletesen kontrollált meccs volt a tegnapi, sok remek egyéni teljesitménnyel. Érik már nekünk ez a döntő, akárkit is kapunk most már nincs az az isten,h ne vigyen minket be a szerencse a fináléba.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nézte valaki a Chelsea meccset?
Mourinho hozta a szokásos idegenbeli taktikáját?
Szerintem egyébként Bayern - PSG lesz, és Real - Atletico.
Ez utóbbi szerintem jó lenne, a matracosok gyűjtik szépen a lapokat, lesz eltiltottjuk ha továbbjutnak, még a második meccsre is jut majd
)
Bayern - Real döntő lesz, majd meglátjuk milyen eredménnyel.
(ui. vagy megint látunk 3 classicot, de azt a védelmet szét kell csapni mostmár...)
Mourinho hozta a szokásos idegenbeli taktikáját?

Szerintem egyébként Bayern - PSG lesz, és Real - Atletico.
Ez utóbbi szerintem jó lenne, a matracosok gyűjtik szépen a lapokat, lesz eltiltottjuk ha továbbjutnak, még a második meccsre is jut majd

Bayern - Real döntő lesz, majd meglátjuk milyen eredménnyel.
(ui. vagy megint látunk 3 classicot, de azt a védelmet szét kell csapni mostmár...)
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Schalke, Dortmund, Bayern... gázoljunk csak keresztül a németeken, aztán a döntőben meg üssük meg a Barcelonát egy kamutizenegyessel, aztán majd akkor dumáljanak, hogy nem a bíróval kell foglalkozni.
Na jó, ne legyen kamutizenegyes, tisztán alázzuk meg őket és kész.
Na jó, ne legyen kamutizenegyes, tisztán alázzuk meg őket és kész.

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Igazad van, az tényleg Brutál csapat volt, az az előnye ennek a Bayernek hogy nincs ellenfele a bajnokságban, nekünk meg már 2 is és rengeteget kivesz ez a versengés egy csapatból mint fizikailag mint idegileg ,nekik könnyebb ebből a szempontból, és ha jól emlékszem azon a Bayern elleni meccs előtt amikor 11 esekkel estünk ki valami nagy rangadóból jöttünk, jó persze ez nem lehet kifogás ,, de azért sokat kivesz egy csapatból, a bayern meg nyugiba készülhet , már csak a bl re fókuszálhat ,, csak eben látom hogy előnyt élveznek,, játékban van pár csapat akik felveszik velük a versenyt,Remy írta:2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna
- Ramioli
Ez a real is megnyerné a bundesligát 20 akárhány ponttal, de mondhatom a barcát is nehogy nagyképűnek tűnjön , számoljunk csak Leverkusen 0-4 2-1 schalke 6-1 3-1 Dortmund 3-0,,, 18-3 és német élcsapatokról beszélünk,
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2 éve véleményem szerint jobbak voltunk, mint most. Az a csapat kegyetlenül erős volt, csak Mou volt az, aki lefékezte őket. Bár a Bayern elleni kiesés annyira nem fájt, mint a tavalyi dortmund elleni, mert a Bayern ellen egy igazi BL párharcot tolunk. Zseniális meccsek voltak, én imádtam.Ramioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
Azt a csapatot ki kellett volna engedi a ketrecből, nem pedig bezárni abba, ami annyit jelentett, hogy bekkelés... mert bár kurva sok gólt lőttünk, de a fontos pillanatokban visszaálltunk, és ez lett akkor a vesztünk. Azt a BL kiírást nyerni kellett volna

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az akkori bayernt megverjük, ha Mou nem taktikázza tùl, és pont ezért akarok velük döntőzni, mert tudom, hogy egy meccsre jobbak vagyunk. Mekkora derbi lenneRamioli írta:Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!

- Ramioli
Miért féltek a Bayerntől? mindenki úgy Irja mintha semmi esélyünk nem lenne ellenük:-) ki ki meccset játszanánk velük mint 2 éve is, ott 11 esekkel mentek tovább az meg már szerencse játék, jó jó ez bayern már még jobb, de szerintem felvennénk velük a versenyt, őket is el lehet kapni,és ha az kell a bl sikerhez én őket szeretném,, már ha a 4 közé bejutunk,,!! én a Bayernt szeretném, és azokat is fogjuk kapni!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csabi írta:ibra is megsérült, valószínűleg több hétig off.
rm-psg
bayern-atma
Na az ütne. PSG ellen eddig nyertünk is még b csapattal is szinte. REAL - BM döntőt akarok
ez adná.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ibra is megsérült, valószínűleg több hétig off.
rm-psg
bayern-atma
ez adná.
rm-psg
bayern-atma
ez adná.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ha a Calderónban nem szórnak ki matracost, akkor továbbmennek a hazaiak.
Én így érzem... Aztán meg kitudja, nagy meccs lesz.
A Chelsea ezt a hátrányt is simán le tudja dolgozni, még semmi nem dőlt el, bár ez a 3-1 soknak tűnik. Ha talál egyet a Párizs akkor ők mennek tovább.
A Bayern kiveri az MU-t, bárhogyan is, de kiveri.
Nekünk meg innen nem szabad kiesni. 3-0ról nem lehet. Bár egyesek képesek rá, de innen nem lehet.
Én így érzem... Aztán meg kitudja, nagy meccs lesz.
A Chelsea ezt a hátrányt is simán le tudja dolgozni, még semmi nem dőlt el, bár ez a 3-1 soknak tűnik. Ha talál egyet a Párizs akkor ők mennek tovább.
A Bayern kiveri az MU-t, bárhogyan is, de kiveri.
Nekünk meg innen nem szabad kiesni. 3-0ról nem lehet. Bár egyesek képesek rá, de innen nem lehet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A legjobb négy között nem is kérdés,hogy a PSG-t szeretném.
Az érdekes is lenne,Ancelotti miatt. Na meg,Madridba utazna a sok olajmilliárdos,hátha Perez lezsíroz velük valamit.
Másik ágon meg Barcelona-Bayern München,az lenne az igazi,szét szednék egymást,Guardiola volt csapata ellen,a tiki-taka vs tiki-taka 2.0 ellen.
PSG-nél jobbak vagyunk,ők a fekete ló,de egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ők bemasíroznak a döntőbe,mi meg megint hoppon maradunk.
Na de várjuk ki a végét,Mourinho nem fogja hagyni,hogy besüljön,Londonban sikerülhet a továbbjutás nekik.
És az sem biztos,hogy a Barca tovább fog menni. Erős ez az Atletico,el kell ismerni.

Másik ágon meg Barcelona-Bayern München,az lenne az igazi,szét szednék egymást,Guardiola volt csapata ellen,a tiki-taka vs tiki-taka 2.0 ellen.
PSG-nél jobbak vagyunk,ők a fekete ló,de egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ők bemasíroznak a döntőbe,mi meg megint hoppon maradunk.
Na de várjuk ki a végét,Mourinho nem fogja hagyni,hogy besüljön,Londonban sikerülhet a továbbjutás nekik.
És az sem biztos,hogy a Barca tovább fog menni. Erős ez az Atletico,el kell ismerni.

- Ramioli
De jó lenne kiesnének a bajor kocsogok, látni a Robben vörös fejét!! egy korai gólt találna a United egy tizi piros combóval nagyon tetszene! kicsi az esély erre de hátha! de ha ez nem jön be utána felőlem jöhetnek a 4 között, velük is van elszámolni valónk, megfordult a tendencia német csapatok ellen nem ment eddig , most úgy látszik fordult , és úgy ézem ha bejutunk meg ők is őket kapjuk ,, nem baj!!!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egyedül a mi párharcunk dőlt el. Innen ez a BVB nem jön fel. Ez kb. 100%
A Chelseat lehet ócsárolni, meg Mou-t is, nagyon szar szituban vannak, de azért én nem írnám le őket. A meccset nem láttam, valaki írhatna róla egy szösszenetet, de én úgy gondolom, hogy Londonban azért nehéz dolga lesz a PSG-nek. 60-40 a franciáknak, de van a Chelseaben annyi, hogy továbbmenjenek.
A Chelseat lehet ócsárolni, meg Mou-t is, nagyon szar szituban vannak, de azért én nem írnám le őket. A meccset nem láttam, valaki írhatna róla egy szösszenetet, de én úgy gondolom, hogy Londonban azért nehéz dolga lesz a PSG-nek. 60-40 a franciáknak, de van a Chelseaben annyi, hogy továbbmenjenek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát egy PSG-nél, akik támadásban nagyon erősek, nem megnyugtató előny az a 2 gól, akkor cső... 80-20 nálam az a meccs. Biztos vagyok benne, hogy szereznek gólt idegenben, azaz 3 gól minimum kell a kékeknek, hogy valami esélyük maradjon a meccsen.Ramioli írta:Hát maradjunk annyiban hogy a real továbbjutása a legegyértelműbb 95/5 3-0 vártam be is jött, Pepe óriásit játszott, , a Bayern még megszenvedhet , ott 70/30 , a barca-atletico 50/50 , chealsea-Psg 60/40 a Parizs javara,
2-1-nél még oké, de 3-1, az már sok.
Atletico - Barcát 55-45-re tenném. A hazai pálya miatt egy kicsit esélyesebbnek érzem az Atmát, de simán benne van egy 2-2 is a meccsben, ami már a vendégeknek lenne jó. Jó kis meccs lesz az.

Bayern érdekes lenne, ha nem simázná le hazain.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ramioli
Hát maradjunk annyiban hogy a real továbbjutása a legegyértelműbb 95/5 3-0 vártam be is jött, Pepe óriásit játszott, , a Bayern még megszenvedhet , ott 70/30 , a barca-atletico 50/50 , chealsea-Psg 60/40 a Parizs javara,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem láttam a PSG meccsét..de egy Luiz-Ramires duó, előttük Oscar, előttük Schürrle..szóval nem egy nagy valami.. A PSG kerete erős, úgy tűnik szerkezetileg is megvannak, stabilak, de nem tudom..nem érzem őket annyira félelmetesnek, bár mondom nem sok meccsüket láttam
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez költői kérdés?ikarus93 írta:Mennyi az esélye annak, hogy esetleg a BM kiesik a MU ellen otthon?

Őszintén? Hatalmasat csodálkoznék és meghökkennék, ha kiesnének az MU ellen hazai pályán. Nem lehetetlen, de nem fognak kiesni. Aztán cáfoljanak rám.

Én most kérnék egy Real továbbjutást először is.
Aztán menjen tovább a PSG, ha esetleg kiesik a Barca és/vagy a Bayern, az csak hab lenne a tortán.
Remélhetőleg az UEFA-nál szeretik a mókát, simán mehetne Carlo a volt csapata ellen, meg a tiken-taken a tiki-taka vagy a favágás ellen.

Aztán menjen tovább a PSG, ha esetleg kiesik a Barca és/vagy a Bayern, az csak hab lenne a tortán.
Remélhetőleg az UEFA-nál szeretik a mókát, simán mehetne Carlo a volt csapata ellen, meg a tiken-taken a tiki-taka vagy a favágás ellen.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
szerintem hehe előbb fogja megszeretni Özilt, minthogy a Bayern jövőhéten kiessen.ikarus93 írta:Mennyi az esélye annak, hogy esetleg a BM kiesik a MU ellen otthon?

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.