KAG írta:Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
Számomra az a nagyon durván meglepő, hogy mekkorát zuhant pár hónap alatt....

Lehet megint elfogyott a szufla.
Tényleg kevés már erre a szintre.
Ha tűrné a padot én még itt tartanám, de jövőre a kezdőben már nem nagyon kéne látni
Coentrao szerintem most jobb megoldás mint Marcelo
(pedig az egyik kedvencem a kis brazil, de amit lehoz mostanában) sokkal kevesebbet hibázik, megbízhatóbb.
Nem pár hónap alatt zuhant ennyit Xabi. Már 2 éve lejtmenetben van, csak ez nem tűnik fel Levanték meg Granadák ellen.
Nem tudom, hogy ideges legyek, hogy még egy ilyen meccsre se tudjuk odatenni magunkat igazán, vagy örüljek, hogy még így is 3-0-ra nyertünk
Ez nem hozzáállás kérdése. Illetve nekem kezd gyanús lenni, hogy nem az. Mindig ez a téma, hogy félgőzzel nyerjük a meccseket, de kezdem azt hinni, hogy itt nem teljesen fél gőzről van szó, hanem ilyen a csapat habitusa, ez alakul ki a szezon értelmetlen 40 meccsén, így a maradék 20-ra nem tudunk átalakulni, és nagyon felszívni magunkat. Mourinhonál is ugyanez volt, pedig ő nem az a típus, aki az ilyeneket megengedi.
Nekem hiányzott az, hogy tényleg tétnélküli legyen a visszavágó, persze lehet, hogy inkább már a hétvégére tartalékoltunk.
Nekem is hiányzott, de én tartalékolást nem éreztem. Maximum Illara cseréje után. Látszik a csapaton a fáradtság, elfogytunk létszámban, CR-en is látszik, hogy kezd sok lenni a meccs. Igazából ezért baj, hogy ő sohasem akar pihenni. Nem véletlen, hogy ma kettejük közül Bale volt a jobb, frissebbnek, élesebbnek tűnt. Lehet, hogy a sérülések miatti pihenés jótékony hatása. DM és CR lesz a következő időszak kulcsembere, mert ők voltak idén leginkább leterhelve, kíváncsi vagyok mennyire bírják a következő hetek őrült tempóját.