Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 9:18

hehe írta:ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
“Mourinho nem töltött sok időt a Real Madridnál. Őszintén szólva, túl nagy falat volt Mounak. Ugyanúgy fog a Real Madrid történelmébe bekerülni, mint bármelyik másik edző. Nem hinném, hogy az egyik legjobbként, vagy a legjobbként emlékeznénk majd rá” – nyilatkozta Lorenzo Sanz.
in yo face :lol: :lol: :mrgreen:
Kell a pénz Cavani-ra meg Bale-ra ezért beáldozunk mindenkit annak érdekében, hogy ez a kettő itt kössön ki, aztán majd néznek nagyot a vezetők mikor kihullunk a 16között a BL-be,
De felszabtak ezek a mai pletykák.

Ez a tag se tudom mit erőlködik, semmi esélye csak az idejét vesztegeti.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 9:10

Azt jelenti, hogy Khedira marad, a kp. marad, valaki kimegy jobb oldalra DM helyett, meg jön egy csatár, azt csók (Carvajal, Cavani, jobb oldalon vki). Ezeket a lépéseket mondjuk tavaly nyáron kellett volna meghúzni.
Egyetértek, erre tavaly még azt is mondtam volna, hogy OK; de most ..... :ozil: :-* :coffee: !
igazolni kell egy csatárt, meg kell tartani Cét, mert ugye még csak nem is hosszabbított, valamint ha már pletykák, akkor Mourinho vinné a Chelseahez Cavanit.
Így van; Cristiano megtartása a legfontosabb aztán a többi! Igen ám; csak Cavani viszont egyértelműen a Real Madridot preferálja, így José akár tótágast is állhat jelen esetben! :Đ :-* A pletykák szerint egyébként az uruguayi ügynöke madridi nyomásra elkezdte szépen lealkudni az árat és jelen pillanatban egy 40-50 millás vételár tűnik valószínűnek!
arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni?
Csak feltételezések láttak eddig napvilágot, amiből egyébként semmi használható nem származott --> felsorolták Carlo eddigi csapatainál használt formációkat, felállásokat és megállapították, hogy azért többféle formációt ismer és alkalmaz, mint José --> ennélfogva bármi lehetséges (képes megtartatni a jelenlegi alaptaktikát, de ugyanakkor továbbfejleszteni, változtatni is azon)! :roll: :coffee: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 22., szerda 9:09

ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
“Mourinho nem töltött sok időt a Real Madridnál. Őszintén szólva, túl nagy falat volt Mounak. Ugyanúgy fog a Real Madrid történelmébe bekerülni, mint bármelyik másik edző. Nem hinném, hogy az egyik legjobbként, vagy a legjobbként emlékeznénk majd rá” – nyilatkozta Lorenzo Sanz.
in yo face :lol: :lol: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2013. május 22., szerda 9:10-kor.
Kép
Kép
Kép

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 9:07

Eléggé elszomorító, hogy a középpályát ennyire telibe sz@rják, pedig ha azt nem erősítjük akkor a következő év is megy a levesbe, sőt nem hogy erősíteni hanem gyengíteni akarjuk.

Közben egy Barcelona-hoz közeli forrásra hivatkozva közli az AS hogy nincs semmi fajta megegyezés Neymar-al illetve a Santos-al sem, Perez tovább dolgozik keményen, hogy a brazilt idehozza.

Korábban írtam a felállásról, hogy Ancelotti is a 4-2-3-1 et fogja erőltetni, de lehetséges a 4-3-3 és a 4-4-2 is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 22., szerda 9:10-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 9:01

accel írta:gondoltam vannak már valami pletykák, hogy milyen irányba szeretne menni ancelotti. de akkor majd kiderül :mrgreen:
PSG-nél is több felállásban is játszodtak, függően az ellenféltől, a bevethető játékosoktól, stb.
Valószínűleg marad a 4-2-3-1 mint alapfelállás, de lehet 4-3-3 is ha van hozzá megfelelő játékosállomány. A 2 csatáros játékhoz szerintem nem lesz elég csatárunk. Mindegy is a felállás az csak egy mágnestáblára rajzolt izé.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 8:55

Realista24 írta:Szóval szerinted van hír a felállásról?
gondoltam vannak már valami pletykák, hogy milyen irányba szeretne menni ancelotti. de akkor majd kiderül :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 8:53

arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?
Még Ancelotti sem biztos, nem hogy a felállás, na meg előbb el kell boltolni Higut, igazolni kell egy csatárt, meg kell tartani Cét, mert ugye még csak nem is hosszabbított, valamint ha már pletykák, akkor Mourinho vinné a Chelseahez Cavanit.

Szóval szerinted van hír a felállásról?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 8:52

accel írta: arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?
Várjatok már azzal a felállással :lol:
Fél kerettel, nyári alapozás nélkül milyen felállást akartok?

Elég gyengusz hírek valóban. Azt jelenti, hogy Khedira marad, a kp. marad, valaki kimegy jobb oldalra DM helyett, meg jön egy csatár, azt csók (Carvajal, Cavani, jobb oldalon vki). Ezeket a lépéseket mondjuk tavaly nyáron kellett volna meghúzni..

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:50

madridronie írta:Cavani egyébként Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!
Őszintén, szerintem Cavani jobb csatár, mint Falcao, komplexebb, védekezik, képes bárhonnan, bármilyen körülmények között helyzetbe juttatni magát, testfelépítése is jobb, mint a kolumbiaié, annyi különbséggel, hogy utóbbi fontosabb meccseket döntött el, de Edison Olaszországban szopatja halálra a védőket, ami azért nem könnyű. Én örülnék neki a Juventusba, de se pénz, se a két klub közötti kapcsolat nem éppen az esélyek növelését segíti elő.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 8:46

madridronie írta:Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!
arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:44

Kyller írta:
Triumvirate98 írta:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9869_n.jpg

Öreg Goal.com, mi lenne nélküle a világgal? :D
Felhívom a figyelmed a dátumra :Đ
Nem is figyeltem :D

Hát azért remélem nem csináljuk azt, mint Llorentével, ha még ott érthető is volt, 34 millió euro, amennyit kértek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 8:39

Háááát; érdekes, már-már szánalmas hírek, "listák" kezdtek el keringeni a spanyol sajtóban! Pár embernek rosszul indul majd a napja! :roll: :mrgreen:

A Marca szerinti Perez lista; hozzátéve, hogy egy jó ajánlat esetén Modricon is túladnának a vezetők, Jesé pedig helyét cserél Carvajallal és a jövő évet a Bayer Leverkunseben kezdi! Belső középpályás az egy szem Casemiro :ozil: ; Neymart a brazilok szerint buktuk (elvileg ma 40 milla ellenében lezárják a transzfert, amiből 25 a Santos markát üti), Bale szintén necces, ami pedig ezt az Isco-Modric cserét illeti --> nos inkább nem is kommentálnám; szánalom a köbön! :coffee:
Objetivo: sacar 100 millones con la venta de Higuaín, Di María, Kaká, Callejón, Adán y Pepe
Ez meg a fekete lista! Plusz megjegyzésként a fentieken túl Essien, R. Carvalho szerződése lejár, így ők szintén távoznak, míg Coentrao felől több csapat is érdeklődik, de hivatalos megkeresés egyelőre még senkitől nem érkezett így sanszos, hogy marad; ellenben itt is megemlítik, hogy Modric szintén az igazolható emberek között szerepel! (Kaká iránt egyébként az Arsenal érdeklődik.)
Turín, Nápoles y Dortmund, paradas
Negociando por Europa
Péntek óta nagy üzemben folynak a tárgyalások és a következő napokban José Ángel Sánchez a Torino (Pipita), Nápoly (Cavani), Dortmund (Lewandowski) útvonalat készül bejárni! Cavani egyébként Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!
El 31 de mayo es el día límite para presentar candidatura
A közelgő elnökválasztásra május 31-ig lehet hivatalos jelöltséget állítani (kemény feltételek); aznap elválik, hogy milyen gyors lesz a procedúra (a Pltaform Blancas pofa megint keménykedik, de ahogy 4 éve szerintem most sem lesz meg neki a szükséges letétje)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. május 22., szerda 8:38

Triumvirate98 írta:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9869_n.jpg

Felhívom a figyelmed a dátumra :Đ

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:22

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9869_n.jpg

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 22., szerda 7:31

A hírek szerint Luis Enriqe (ha így kell leirni) váltja Ancelottit a PSG padján :coffee:

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 22., szerda 0:40

Kerlon írta:Már én is aláírnám a Walesit. Amúgy Di Canio gondolom vicc volt. Jöhetnének a jó kis náci rigmusok meg stb... :vivo:
Poén volt félig-meddig, de egy picit szigorúbb edzőt elnézegetnék itt!

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 23:32

Szerintem egyáltalán nem kell világsztárban gondolkodni a Realnak jobbszélre. Isco például remek vétel lenne, de egy Schürrle, egy Gaitan is elég lehet. Kellenek a sztárok, de ha túl sok van, akkor az a sikerek rovására megy. Nem véletlen, hogy a Real mindig ott van az élmezőnyben, de a végén elbukik, mert csapatként nincs meg az egység.

Előre pedig Agüero szerintem kiváló vétel lenne, ha nem tipikus centert akarnak. Nagyon jól tolja a Cityben, határozottan fejlődött Angliában, gyors, kombinatív, erős, okos, technikás csatár. Nem egy "target-man", de talán nem is ezt akarják Madridban jelenleg...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 23:28

Már én is aláírnám a Walesit. Amúgy Di Canio gondolom vicc volt. Jöhetnének a jó kis náci rigmusok meg stb... :vivo:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 23:11

Hát engem Isco még nem győzött meg...
Én nem pártolom a leigazolását.

Azt kell mondanom,hogy egyre jobban azt érzem magamon,örülnék Bale leigazolásának.

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 21., kedd 23:04

edzőbácsinak jöhetne Di Canio... asszem felrázná a dolgokat és a rossz kisfiúkat szépen megbüntetné :vivo:

Vissza: