GT37 írta:Olyan nagy dolgokra azért nem kell számítani, ha marad ez az eltiltás.
- kapuban Pinto, Oier, Masip, esetleg Valdést meggyőzzük, hogy maradjon, de csak akkor, ha Ter Stegen átigazolása is kútba esik
Én úgy tudom, hogy ha kizárnak minket akkor szerződéseket se lehet hosszabbítani. Így Pinto off (nem is lenne baj), Valdes meg szintén pá, mert lejár neki.
'shutterisland írta:ha maradna valdes, és visszahozzuk rafinhát, akkor szerintem is csak a középhátvéd kérdés miatt húzós a kizárás.
oda kellene már nagyon egy ember, főleg, hogy puyol leteszi a lantot.
Puyi szerződése nem jár le, ő kérte, hogy idény végén bontsák fel azt közösen így ingyen távozhatna. De akkor ez is off, mert érvényes papírja lesz hozzánk még 2 évig.
Szépen nézünk ki!

De abból kell akkor majd gazdálkodni ami van. Maradnak az öregek, jöhetnek vissza a kölcsönben lévő fiatalok. Ebből kell összegyúrni vmit. A legnagyobb gond a védelem. Oda állítólag igazolni akarunk 1-2 embert, persze ezt már sokszor hallottuk azt nem történt semmi. De várjunk még a pezsgő nyitogatással, lehet a kizárásból semmi nem lesz és ha mégis, akkor az nem jelenti egyenes arányosan azt, hogy jövőre a Real mindent besöpör. Ha mi nem tudunk erősíteni, attól ti még jobbak nem lesztek.

Tudom, a káröröm...
...és visszajön Bojan is, mert lejár a kölcsön szerződése és nem tudjuk eladni sem... Meg van oldva a center gondunk.