Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Akkor se az előző, se a mostani hozzászólásomat nem olvastad el rendesen. Se a szabályokat, ami alapján büntetnek minket esetlegesen. Annyit ismerj el, ha fodítva lenne, te is elvárnád, hogy a többi vétkes klubot is büntessék meg. Mindig leírtam, hogy ha hibázott az a pár emberünk, jöjjön a büntetés, túl fogjuk élni, volt már rosszabb a csapat és a vezetés ilyesmi nélkül is. És én ilyen esetben nem kussolok, hanem fejeket követelek nálunk, mert lejáratják a szeretett klubomat.
Teljesen OFF: tőletek is járnak át páran a másik oldalra, korrekt is a nagy részük, leírják a véleményüket, és ott is jön az "elit", és teljesen mindegy, hogy az illető mit írt, ha a 200 szavas hozzászólásban 1 szóba bele lehet kötni, meg is teszik. Itt ugyanez. Ezért is hanyagoltam az írást mind a 2 fórumra jó ideig. És fogom ismételten. Ha itt nem azt írom, hogy a Camp Nou-t le kell bombázni, majd a helyét sóval beszórni, vagy a Madridisták a másik oldalon azt, hogy Messi a világ legjobbja és a Real-t a 8-ad osztályba kéne száműzni, akkor egyszerűen esélytelen a kommunikáció. Aki normálisan próbál, azt földbe tiporják, vagy olyan szinten kell megalkudni, ami jóérzésű embernek nem megy. Sajnálom, mert itt is, ott is vannak üde színfoltok, de a többség sajnos ezt láthatatlanná teszi. Mindegy, marad a való élet, szerencsére el vagyok halmozva fociszerető haverokkal, bárkinek is drukkoljanak.
Teljesen OFF: tőletek is járnak át páran a másik oldalra, korrekt is a nagy részük, leírják a véleményüket, és ott is jön az "elit", és teljesen mindegy, hogy az illető mit írt, ha a 200 szavas hozzászólásban 1 szóba bele lehet kötni, meg is teszik. Itt ugyanez. Ezért is hanyagoltam az írást mind a 2 fórumra jó ideig. És fogom ismételten. Ha itt nem azt írom, hogy a Camp Nou-t le kell bombázni, majd a helyét sóval beszórni, vagy a Madridisták a másik oldalon azt, hogy Messi a világ legjobbja és a Real-t a 8-ad osztályba kéne száműzni, akkor egyszerűen esélytelen a kommunikáció. Aki normálisan próbál, azt földbe tiporják, vagy olyan szinten kell megalkudni, ami jóérzésű embernek nem megy. Sajnálom, mert itt is, ott is vannak üde színfoltok, de a többség sajnos ezt láthatatlanná teszi. Mindegy, marad a való élet, szerencsére el vagyok halmozva fociszerető haverokkal, bárkinek is drukkoljanak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én abszolút nem utálnék senkit. Érdekes módon a MU-s, Bayernes, Juvés, Barcás (Igen, Barcás barátom is van, bár nem sok) barátaimmal, ismerőseimmel normálisan el tudok beszélgetni. Mert mikor kiderül valami mocskos dolog a szeretett kis klubjukról, akkor nem ujjal mutogatnak, hogy igen, mi igen, na de ő is meg ő is, hanem vagy kussolnak, vagy beismerik, de nem másra kenik. Ez undorító hozzáállás.
Szóval a lényeg, hogy az ujjal mutogatás, a folyamatos pofátlan képmutatás, az megy. Beismerés, szégyenérzet, én vagyok a hülye amiért ilyeneket elvárnék néha-néha.
Szóval a lényeg, hogy az ujjal mutogatás, a folyamatos pofátlan képmutatás, az megy. Beismerés, szégyenérzet, én vagyok a hülye amiért ilyeneket elvárnék néha-néha.
-
Dzsi, a másik oldalon elkövetett ámokfutásod után nem is kéne reagálnom, de megteszem. Végigolvastam a FIFA által felállított "törvényeket" fiatal játékosok leigazolására vonatkozóan, és tűzbe tenném a kezemet, hogy más is követett el szabálytalanságokat.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.
Jellemtelen, gusztustalan, vergődtök. Hihetetlen, hogy emberek, akik imádják ugyanazt a sportot, csak más csapatnak szurkolnak, hogy tudják látatlanban ennyire utálni a másikat. Én le tudok ülni akármilyen meccset nézni a Madridista, Atleticós, Inter, Milan, Bayern, MU fan haverokkal nézni, és ha cinkeljük is egymást, vagy a meccs hevében nem is értünk egyet, megbeszéljük, iszunk 1 sört, és rendben van minden. (Továbbra is az MU-sok viszik a prímet...). Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan beszélgetni. Ha idejöttem volna, és puffogok, mint sok nagyon okos ember, hogy Perez áll a háttérben, vagy valami hasonlóval, megértem, hogy belémköttök. Végigolvastam ezzel a dologgal kapcsolatban mindent, volt egy véleményem, a Madridot nem is hoztam fel külön, erre ez a reakciótok.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miből feltételezed ,hogy más csapatnak is olyan jellemtelen politikája van mint a barcának? Van valami konkrét dolog vagy csak reménykedsz benne,hogy a bárcá mégsem az egyetlen csaló banda a világon? Gusztustalan hozzá állás,még ilyenkor is vergődtök és másokkal foglalkoztok...mahitoo(Henke) írta:
Pipita! Mennyire tipikus? 12-14 éves gyerekekről beszélgetünk, ha mi ezért kapunk egy évet, akkor a többi csapat is kapja meg. Ha csak mi voltunk vétkesek, akkor csak minket. Szerintem korrektül leírtam a gondolataimat, megint sikerült kiragadni a lényeget, és csodálatosan általánosítani. Mindkét oldalon annyi elfogult ember van, hogy az elképesztő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
De egy játékosra, ugye?Mike írta:a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.![]()
de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem?

Pipita! Mennyire tipikus? 12-14 éves gyerekekről beszélgetünk, ha mi ezért kapunk egy évet, akkor a többi csapat is kapja meg. Ha csak mi voltunk vétkesek, akkor csak minket. Szerintem korrektül leírtam a gondolataimat, megint sikerült kiragadni a lényeget, és csodálatosan általánosítani. Mindkét oldalon annyi elfogult ember van, hogy az elképesztő.
- Pipita
Ez mennyire tipikus.Nyugodtan zárjanak ki, csak akkor a többi "sáros" csapatot is. Namost az európai élklubok nagy része, amelyek valamilyen szinten komolyan veszik az utánpótlást, azt hiszem bajban lennének, tekintve az elolvasott szabályokat. Minden nagy csapatnak komoly játékosmegfigyelő rendszere van, és már nem várnak addig, hogy valaki betöltse a 16-ot. Nálatok is, nálunk is, máshol is láttam már a jövő Messi-it, Ronaldóit, Zidane-jait. Neveik nagyjából Xhan-Ming-Xo, Abdul Enyema, stb.Meglátjuk mi lesz az ügy vége.
"Igen, elcsaltuk az oscar díjas brazil árát, de akkor vizsgálják ki Bale igazolását is."

Gyönyörű hozzáállás.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.

de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Én magunknál sem érezném katasztrófának. Kapus meg középhávéd poszt nem lenne épp mennyei, de Valdesnek voltak évei, mikor semmivel sem volt jobb a mostani Pintónál, középhátvédet meg már 2 éve igazolnunk kellett volna. A többi poszt megoldott. Nyugodtan zárjanak ki, csak akkor a többi "sáros" csapatot is. Namost az európai élklubok nagy része, amelyek valamilyen szinten komolyan veszik az utánpótlást, azt hiszem bajban lennének, tekintve az elolvasott szabályokat. Minden nagy csapatnak komoly játékosmegfigyelő rendszere van, és már nem várnak addig, hogy valaki betöltse a 16-ot. Nálatok is, nálunk is, máshol is láttam már a jövő Messi-it, Ronaldóit, Zidane-jait. Neveik nagyjából Xhan-Ming-Xo, Abdul Enyema, stb.
Meglátjuk mi lesz az ügy vége.
1 dolgot nagyon sajnálnék, ha Halilovic emiatt máshova menne.
Hogy mind a 2 oldalnak odaszúrjak: Rosell bandája nem tudná valakire rásütni, hogy 2 fánkért vettük, Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.

1 dolgot nagyon sajnálnék, ha Halilovic emiatt máshova menne.
Hogy mind a 2 oldalnak odaszúrjak: Rosell bandája nem tudná valakire rásütni, hogy 2 fánkért vettük, Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.

- Mike
mer a barca nem maradna egybe?wZoLee7 írta:azért van különbség, ha most a Real nem is igazolhatna akkor sem történik semmi katasztrófa, egyben marad a csapat és kész

nekünk viszont nagyon kéne egy állat a kp-ra, idén mehetnénk Pogbára, esély is van rá, nagyon nem lenne jó ha lecsúsznánk róla
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért van különbség, ha most a Real nem is igazolhatna akkor sem történik semmi katasztrófa, egyben marad a csapat és kész
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nekünk nem kell aggódnunk, a la masia kinevel nekünk 3 céronaldót meg 2 ramost egy év alatt....upsz, azok nem mi vagyunk.

-
Nehogy majd együtt sírjanak a Barcásokkal a Madidisták meg a Matracosok is...

- Mike
a mi igazolásainkat is vizsgálják...
nem bánnám ha még 1 évet maradna Khedira
nem bánnám ha még 1 évet maradna Khedira

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ter Stegen ügynöke szerint: http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... hrough-now
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ja mondjuk ez érdekes lenne. jól kitiltják őket a nyári átigazolásokból, de aszért "psssszt....ha gyorsan lezsírozzátok júliusig akkor no problem."

- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Az is lehet, hogy nem véletlenek ezek az "évközi" igazolások. A FIFA megbünteti őket, de ha ezeket engedi, akkor nem csinált voltaképpen semmit. Még előkerül egy védő igazolás a titkos kalapból és meg is van az igazságos büntetésThiago11 írta:Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
FIFA sources confirm ter Stegen (& Halilović) deals go ahead. With Deulofeu & Rafinha back from loan, only CB the issue.

- Mike
én úgy tudom csak nyáron lesz hivatalos, eleve nem is lehet most igazolni
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
FIFA sources confirm ter Stegen (& Halilović) deals go ahead. With Deulofeu & Rafinha back from loan, only CB the issue.
- Pipita
Övrebövel már csak nem buknak le, csúnya lenne utólag elvenni a kupákat.Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.