ha utólag visszanéznénk pár meccsét..lehet nem véletlen az a futótempóMike írta:még jó h nem meccs közben derült kiCsabi írta:vírusos hasmenés az uccsó pillanatban.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 23:32
ha utólag visszanéznénk pár meccsét..lehet nem véletlen az a futótempóMike írta:még jó h nem meccs közben derült kiCsabi írta:vírusos hasmenés az uccsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:28
még jó h nem meccs közben derült kiCsabi írta:vírusos hasmenés az uccsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 2., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:22
*júliusjúnius 1-én
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. április 2., szerda 23:22
Nem rossz ő, csak nem ezen a szinten van. Egy erős középcsapatban simán jó lesz, mondjuk mehetne ő is a NapolibaNem védve Moratát - ma is világtalankodott egyet-kettőt - viszont a felőtt labdák megtartásában/megszerzésében remek! Jó felépítése van, kellően robusztus és erős sőt még a megindulásai sem rosszak. Aztán a végén a kondenzcsík megjelenik, de ha felérne valaki akkor talán lenne néhány gólpassza.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 2., szerda 23:19
Mondjuk Pepe mentése előtt is szépen elment gyufáért, így a dortmundi senkitől sem zavartatva adhatott be. Engem nagyon idegesít a faszi, június 1-én az első géppel küldeném el.Mikor milyen álarcot vesz fel. De nyugtával dicsérem a napot, jelenleg jobb, mint a brazil, védekezésben biztos.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 2., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 2., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 23:06
Vírusos hasmenés, madridom, rövid hírek :ĐSierra írta:Di María miért nem játszott? Eltiltott volt?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 2., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 2., szerda 22:58
Mikor milyen álarcot vesz fel. De nyugtával dicsérem a napot, jelenleg jobb, mint a brazil, védekezésben biztos.ziro4vr írta:annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis őSierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 22:56
Számomra az a nagyon durván meglepő, hogy mekkorát zuhant pár hónap alatt....Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 22:55
annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis őSierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 2., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 2., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 22:44
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem