Nem tudom, hogy ideges legyek, hogy még egy ilyen meccsre se tudjuk odatenni magunkat igazán, vagy örüljek, hogy még így is 3-0-ra nyertünk.
Szerintem egyáltalán nem volt az igazi a hozzáállásunk. Isco odatette magát, meg Benzema, Modric is elrohangált, de CR-Bale megint inkább alibizett védekezésben.
De valószínűleg inkább Ancelottinál kell érdeklődnöm, hogy ez mi a tököm volt, mert nem véletlen, hogy a legtöbb passzunk Pepe és Ramos között volt. Nem volt intenzitás, pedig ha nekimegyünk a Dortmundnak, nagyon csúnyán elverhettük volna őket. Nekem hiányzott az, hogy tényleg tétnélküli legyen a visszavágó, persze lehet, hogy inkább már a hétvégére tartalékoltunk.
Nekem a lent szidott Carvajal volt az, aki kifejezetten tetszett, mellettük Pepe-Ramos voltak jók, a középpályánk Isco kicsit gyengébb védekezése (bár magához képest tényleg odatette magát), Xabi lassúsága miatt nem volt az igazi, sokszor kerültek nehéz helyzetben a védők, de megoldották.
Coentrao nem volt rossz, bár volt egy óriási helyzkedsi hibája, amikor Reus megindult, Ramos ment ki rá, Coentrao meg elkezd rohangálni keresztbe kisegíteni, tök egyedül hagyva a gaboni gyereket. Szerencsére kicsit hosszan kapta a labdát.
Bale gólja szép volt, de amikor 4 a 2-ben vittük kapura, és elcseszte, akkor felpofoztam volna...
CR se hozott óriási meccset, de a gólja tényleg szép volt, a többit meg bízzuk a sérülésére.