Amúgy a magyar fordítók kitettek magukért, és az Irgalmatlan nevet adták a filmnek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 23., csütörtök 17:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 23., csütörtök 0:17
Még nem hallottam róla eddig, köszi Remy. :-)Remy írta:PostalAki ismeri a játékot, annak kötelező darab. Szerintem nagyon jól átadja a játék hangulatát.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 22., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 22., szerda 17:49
Én a Stathames király nevében-t láttam, de ahhoz képest, hogy mennyire le van húzva sztem simán nézhető, olyan 5-6ra lőném be. Bár nem játszottam a játékkal, ami az alapja volt ennek, lehet azt figyelembevéve szar lenne és a nagy Dungeon Siege rajongók húzták le.lui írta:Amúgy én amit láttam tőle az az Alone in the Dark meg a Bloodrayne, ezek nagyon rosszak.
Feltétlenül sort kerítek majd rá. :-)Remy írta:PostalAki ismeri a játékot, annak kötelező darab. Szerintem nagyon jól átadja a játék hangulatát.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: lui » 2013. május 22., szerda 17:09
Hallottam olyat, hogy anno azért akartak neki pénzt adni, hogy ne csináljon több filmet, mert olyan szarok.Santi írta:Uwe Bollnak van jó filmje?![]()
Végignéztem a filmográfiáját imdb-n durván le vannak húzva a filmjei.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 22., szerda 16:40
PostalSanti írta:Uwe Bollnak van jó filmje?![]()
Végignéztem a filmográfiáját imdb-n durván le vannak húzva a filmjei.
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 22., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 22., szerda 16:19
Nem te vagy az egyetlen :Đ de én megnézem a napokban, már leszedt... mármint megvettem.Tádám írta:Két filmet néztem meg idáig a héten, amelyek nagy hiányosságok voltak![]()
A remény rabjai
Sokat gondolom nem kell írnom a történetről, szerintem csak én nem láttam még a fórumról...
Nagyon tetszett a film, kiváló történet, kiváló színészi játék, jó kis csavarok, sok drámai szál.
Mondjuk számomra nem a világ legjobb filmje, amit az IMDB is mutat, de tényleg kötelező darab.
10/8.5
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 22., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 22., szerda 8:02
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 22., szerda 6:20
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 22., szerda 0:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 22., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 21., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 20., hétfő 23:27
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 20., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 20., hétfő 21:53
Remy írta: Egyre biztosabb vagyok abba, hogy J.J. Abrams a Star Wars univerzumot is újraéleszti, és régi fényében fog pompázni.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 20., hétfő 21:35
Ha te olvastad is, akkor még jobban kíváncsi leszek a véleményedre, én korábban nem halottam a könyvről. A zenével és a látvánnyal tényleg nem volt gond, iszonyatosan jók voltak, csak a sztori gyenge szerintem.Chancee9 írta:én még nem láttam a filmet, (viszont hamarosan elmegyek megnézni) csak a könyvet olvastam és ott nekem is a történettel volt egy kis gondom. a vége elég furára sikeredett, viszont mintha egy ókori görög drámát olvastam volna, olyan volt. és ha a filmben a látványt és a zenét pöpecül megoldották akkor az nagyon fasza lesz, megéri megnézni majd moziban. am azt néztem, hogy eddig imdb-n a szavazatok fele a 10-esre és a 8-asra ment, szóval azért a többségnek bejött a film.Tádám írta:Great Gatsby
huhhhh, ez egy nagyon furcsa filmélmény volt...![]()
Nehéz írni róla, tényleg az a legjobb szó rá, hogy furcsa film.
A párbeszédek, a zene, és a látvány az 10/10, ezekért nagyon megéri megnézni.
Azonban szerintem a történet nem az igaziDi Caprio pedig, ahogy mindig, most is zseniális..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy modern Rómeó és Júlia ez a film, kis túlzással. Az egésze sztori egy szerelemre épül ugye, hogy Gatsby, hogyan akarja visszaszerezni élete szerelmét... ebből jönnek a fordulatok, a konfliktus, a végén pedig Gatsby meghal. Az lett volna korrekt szerintem, ha nem csak ő, de a szerelme is meghal, úgy jobb lett volna talán. De ez az egész sztori nekem kicsit lapos, nem igazán jött át, viszont a fent említett három dologért mindenképpen érdemes volt megnézni. Nem volt csalódás, csak én valahogy többet vártam a filmtől. Az egész egy bulis, szerelmi történet szinte. :-)
Most őőő 7.5/10.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem