Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 10., csütörtök 20:22

peadani írta:Tubatibi!

Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.
Tesom is ebayrol vette, valoban olcsobb es arra kell figyelni hogy gyarilag fuggetlen (factory unlocked) legyen. Persze itthon is lehet fuggetleniteni, de az nem tudom pontosan mennyibe kerul.
Ami problema a kulfoldrol vasarlassal az a garancia. Ha barmilyen baj tortenik a telefonnal, akkor a postakoltseget te allod (persze a legtobb elado nem kinal hosszu garanciat).
Mondjuk tesomnak megerte, mert egyik haverunk kint dolgozik amerikaban es o hozta haza, igy pedig nem kellett vamot fizetni.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. április 10., csütörtök 20:08

Tubatibi!

Nekem egyik barátom e-bayról szokta venni az Iphone-t(tudtommal olcsóbb) és azzal sem volt sose gondja, hogy nem tudja itthon használni(ért hozzá megbütykölte).Nézzen körül e-bayon a cimbid szerintem.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 19:46

Az iPad az fasza, nekem is nagyon bejött. :)

Másik kérdés:
Egyik cimbim akar venni telefont( Iphone 5S), na már most...azzal van megáldva, hogy külföldön sokkal olcsóbb és majd ő valami külföldi honlapról fogja lerendelni és tőlem kérdezett, hogy tudok-e. Nos, én nem tudtam nagyon semmit mondani neki.

Esetleg ti tudtok linkelni olyan oldalakat ahol eredeti Iphone 5S-t tud beszerezni olcsóbban?

Én nem hiszem, hogy létezik ilyen oldal. Ezt meg is mondtam neki:
1.: lényegesen nem olcsóbb, mint itthon
2.: vársz egy csomót rá, mire megérkezik
3.: lehet, hogy átvernek és akkor tökmindegy az egész
4.: a külföldi iphone-okat, ha jól tudom nagy macera árán lehet itthon használni(ha lehet egyáltalán?), mert valamit aktiváltatni kell, stb, stb...

Lényegében ezt elmondtam neki is, de ő hajtotta, hogy az márpedig nem így van, úgyhogy hátha ti tudtok egy ilyen oldalt. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 20:34

Drake írta:Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig? :) Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.
Ha teljesen lecserelned a gepet, akkor csakis minosegi tabletet vegyel, tehat Ipad.
pheco írta:Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.
Velem ket alkalommal is elofordult hogy 3-4 napig nem hasznalhattam a laptopomat, pedig fontos lett volna. Eloszor telefonrol probalkoztam (4,3"). Lehetett rajta netezni, dokumentumot szerkeszteni, torrentezni, filmezni, de eleg kenyelmetlen volt, raadasul szinte egesz nap a tolton volt, mivel hasznaltam. Masodik alkalommal kolcson kertem egy tabletet, az mar joval kenyelmesebb volt, viszont nem szerettem rajta irni. En is egyet kell hogy ertsek pheco-val (megha nehezemre esik is :mrgreen: ), a tablet vagy okostelefon csak egy kiegeszito, nagyon sok mindenre jo, de nem tudja 100%-osan potolni akar az asztali, akar a hordozhato szamitogepet. Persze ez attol is fugg hogy ki mire hasznalja. Te mire hasznalnad Drake ?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 8., kedd 20:41

Szerintem egy laptop vagy egy asztali gép nem árt. Nem igazán pótolja egy tablet. Kiegészítésnek fasza nagyon, de sok mindenre kevés.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 8., kedd 20:33

Ipad.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. április 8., kedd 20:31

Tudnátok nekem ajánlani tableteket maximum 300 euróig? :) Eladom a asztali gépet,és laptop helyett inkább tabletet vennék.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 5., szombat 9:25

En csak annyit tudok hozzafuzni, h meg anno a deziremre feltoltam 5-6 custom romot, mindnek volt vmi nyugje, egyik wifire nem tudott kapcsolodni, masik random ujra indult, harmadik kb 4 ora alatt leszivta az akksit... szoval az ilyen fozott romoknal nagyon keves az eselye, hogy igenyt kielegitoen fog mukodni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 5., szombat 1:25

Android guruk, attention.

Utóbbi időben kikapcsolt folyton a Defy+-om, (csak úgy random) és raktam rá CM9-et. Minden fasza, elindul, simán fut, aztán néha gondol egyet és nem lehet vele sms-t küldeni meg hívást indítani/fogadni. Android-forumon leírtak alapján telepítettem, elvileg nem szabadna problémás legyen. Esetleg valaki, akinek volt/van hasonló problémája? :-(

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2014. április 3., csütörtök 21:30

ha nincs rá szükség, én nem vennék i7-et. 200 alatt pláne nem. minek?
Csabi írta:mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.
a nagyobb gyártók közül a garanciáztatás miatt az Acert én simán lehúzom. :mrgreen:
tick. tick. tick.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 3., csütörtök 16:11

mint ahogy elmondták, minden gyártónak vannak szar szériái és fasza szériái. ahhoz, hogy egy gyártót meg tudj ítélni legalább 1 tucat eszközét kellett, hogy használd. magyarul: itt szerintem senki nem kompetens, hogy egy gyártót dícsérjen vagy lehúzzon. MAXIMUM egy konkrét termékét.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 3., csütörtök 16:04

Asus? Hát nekem ez van, nagy viszonyítási alapom nincs, de nem vagyok teljesen elégedett vele.
"And my heart will leave you never."

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 3., csütörtök 13:07

Tesómnak meg szintén 2009 okt óta ACER van és szintén no problem azóta.
EZ , másik link
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 2., szerda 22:06

@Sonny írta:Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van? :D

Lassú volt az internetkapcsolat, és nem vártad meg, amíg átmegy az üzenet, hanem előbb bezártad. Mobilnettel ez gyakoribb jelenség.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 2., szerda 21:33

Furcsa hiba ütötte ma fel a fejét.
A gépemen facebookoztam és küldtem pár embernek üzeneteket,volt köztük elég fontos is. Látszólag minden üzenet elküldésre került,azonban mikor laptopról beléptem később,egyik üzenet sem volt sehol.
Szóval ilyenkor mi van? :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 2., szerda 20:41

Anyaka leirta a lenyeget, minden gyarnak vannak gyengebb szeriai (nem ezeket linkeltem neked :D ), viszont minosegben a Dell az egyik legjobb, a garancia miatt pedig egyertelmu melyiket valasztanam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 20:33

Anis írta:
matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
+1
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.
Dehogy jobbak a Dellnél. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 2., szerda 20:26

matador írta:Én abszolút Asus-párti vagyok, fasza, megbízható gépeket gyártanak, megkockáztatom még a Dellnél is jobbak.
+1
Nekem is 2009 oktber óta van Asus és semmi baja nincsen.
egyedül csak aksit kellett cserélni benne, mert volt hogy csak 15 percekig bírta. de ez (csere) belefér.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 2., szerda 11:31

azt mondjátok meg hogy 1680X1050 felbontáson pl egy ilyen dell 5737-en fullmaxon hány fps pl a gta 4 meg az arma 2 :D
Kép
Kép
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 2., szerda 11:28

Csak ez nem így megy szakmailag. Mind a kettőnél, és a többi gyártónál is tele van hulladékkal sokszor a kínálat. (Dell N5010..., Asus korábbi X szériája) Az a cinkes, amikor a felsőkategória is hibádzik, bár szerencsére ez ritka. Garancia ügyben pedig a Dell a legjobb, ez vitathatatlan.

Az előttem ajánlott 5737 az egyik legjobb vétel 200 alatt. Akár még játékra is alkalmas, és átlagosnál valamivel jobb minőség.
Illetve még a kinézett Asus-okkal szemben +1 év garanciát is ad, amiért ott +20.000 felárat kellene adni, szóval ugyanott lennél árban, csak jobb géppel, mert az Asus egy alsó középkategória, addig ez a Dell egy felső középkategóriás gép.

Én meg pártatlan vagyok. Bár a Thinkpad az jó. :lol:

Vissza: