Real Madrid vs. Barcelona
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Real Madrid vs. Barcelona
én úgy tudom csak nyáron lesz hivatalos, eleve nem is lehet most igazolni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
FIFA sources confirm ter Stegen (& Halilović) deals go ahead. With Deulofeu & Rafinha back from loan, only CB the issue.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Övrebövel már csak nem buknak le, csúnya lenne utólag elvenni a kupákat.Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én úgy tudom, hogy ha kizárnak minket akkor szerződéseket se lehet hosszabbítani. Így Pinto off (nem is lenne baj), Valdes meg szintén pá, mert lejár neki.GT37 írta:Olyan nagy dolgokra azért nem kell számítani, ha marad ez az eltiltás.
- kapuban Pinto, Oier, Masip, esetleg Valdést meggyőzzük, hogy maradjon, de csak akkor, ha Ter Stegen átigazolása is kútba esik
'shutterisland írta:ha maradna valdes, és visszahozzuk rafinhát, akkor szerintem is csak a középhátvéd kérdés miatt húzós a kizárás.
oda kellene már nagyon egy ember, főleg, hogy puyol leteszi a lantot.
Puyi szerződése nem jár le, ő kérte, hogy idény végén bontsák fel azt közösen így ingyen távozhatna. De akkor ez is off, mert érvényes papírja lesz hozzánk még 2 évig.

Szépen nézünk ki!

...és visszajön Bojan is, mert lejár a kölcsön szerződése és nem tudjuk eladni sem... Meg van oldva a center gondunk.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát lényegében már csak a Bundabotrány és gyilkosság maradt ki a katalán csapat bűnözői önéletrajzából ...h3x0r írta:Kivancsi voltam hogy a barcasok mit gondolnak az esetrol, ugyhogy atneztem tuloldalra. Mar az elso kommentek kozott olvastam olyat hogy remeli Perez keze van benne a Halilovic biznisz miatt.TéOeM írta:Ezt is biztos,hogy Perez intézte el...![]()
![]()
Egyebkent lassacskan lehull az alarc a Barcelonarol.
Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.

Hátha lesz övrebő-nek egy önéletrajzi könyve...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Így azért sok minden borulni fog. Ter Stegen ha marad, akkor a helyére érkező kapust kell kölcsönbe adni. Azt sem tartom kizártnak, hogy Ter Stegen megy, csak nem a barcába...Valdes, ha van esze elmegy. Nem az ő hibája az hogy a csapat szabályt szegett, és hát szeretné magát máshol is kipróbálni. Persze 10-ből 9 ember maradna és ennyivel is segítené csapatát...meglássuk. 1 éves szerződést ajánlanak neki, szép summával és kész.
Puyol mindenképp távozik, vagy így, vagy úgy, mert játszani azt nem fog.
Ezek a kisebb bajok a Barcánál. Alves nem lesz jobb, ahogy a kp-sem magától fog rendbe jönni. Song távozni fog, de nem is baj. Van egy teljes évük arra, hogy megnézzék ki maradjon és ki mennyen, viszont aztán nincs pardon, a fél csapatot cserélni kell.
A Halilovic gyereket is szépen elhoznám előlük valahogy
Puyol mindenképp távozik, vagy így, vagy úgy, mert játszani azt nem fog.
Ezek a kisebb bajok a Barcánál. Alves nem lesz jobb, ahogy a kp-sem magától fog rendbe jönni. Song távozni fog, de nem is baj. Van egy teljes évük arra, hogy megnézzék ki maradjon és ki mennyen, viszont aztán nincs pardon, a fél csapatot cserélni kell.
A Halilovic gyereket is szépen elhoznám előlük valahogy

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kivancsi voltam hogy a barcasok mit gondolnak az esetrol, ugyhogy atneztem tuloldalra. Mar az elso kommentek kozott olvastam olyat hogy remeli Perez keze van benne a Halilovic biznisz miatt.TéOeM írta:Ezt is biztos,hogy Perez intézte el...

Egyebkent lassacskan lehull az alarc a Barcelonarol.
Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valdes szerintem mar január másodikán aláírt egy zsíros szerződést. Legalábbis remelem!'shutterisland írta:ha valóban így lesz, akkor valdest meg kell fűzni, hogy maradjon egy évet, mert szinte kifogástalan volt idén, és pintoval a kezdőben nem is lenne értelme elindulni a sorozatokban.
bartrát bedobni a mélyvízbe, rafinhát pedig visszahozni kölcsönből.
spórolunk egy évet, majd jövőre meg elköltünk 200 millát.![]()
Go Pinto, go!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha maradna valdes, és visszahozzuk rafinhát, akkor szerintem is csak a középhátvéd kérdés miatt húzós a kizárás.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát remélem, igazad lesz. Mondjuk most utánaolvastam kicsit a dolognak, és a Chelsea hasonló jellegű büntetését eltörölték anno, de ott csak egy játékosról volt szó, itt meg tízről beszélünk...Banán írta:Szerintem ebből csak pénzbüntetés lesz

Olyan nagy dolgokra azért nem kell számítani, ha marad ez az eltiltás.Géci írta:Most hallom a rádióba, hogy mi van. Hát sikítottam ùgy nevettem kb. Jöhetnek a gyerekek a nagy barca b-ből!![]()
![]()
![]()
- kapuban Pinto, Oier, Masip, esetleg Valdést meggyőzzük, hogy maradjon, de csak akkor, ha Ter Stegen átigazolása is kútba esik
- szélsőhátvédeknél amúgy sem lett volna változás
- középen kénytelen leszünk végignyomni a szezont a Piqué-Bartra-Mascherano hármassal, időről időre feljöhet valaki a B-ből is, Bagnack, Ié vagy Sergi Gómez (illetve Song, Adriano és Busquets is tud középhátvédet játszani

- középpályára Rafinha vissza, ide amúgy sem igazoltunk volna szerintem
- előre esetleg Deulofeu
Hangsúlyozom, HA marad az eltiltás.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
gyorsba berendelnek pár hektoliter szörpöt nekik az még nem tilosGéci írta:Most hallom a rádióba, hogy mi van. Hát sikítottam ùgy nevettem kb. Jöhetnek a gyerekek a nagy barca b-ből!![]()
![]()
![]()

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most hallom a rádióba, hogy mi van. Hát sikítottam ùgy nevettem kb. Jöhetnek a gyerekek a nagy barca b-ből!

Elvileg a Neymar ügyet pont az UEFA blokkolja azzal, hogy nem adja ki a papírokat, én eddig jutottam, de nem követem különösebben a dolgot.GT37 írta:Ennyit olvastam csak: According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]Banán írta:Hiába van meg az egyesség, csak az átigazolási időszakban lehet hivatalosíttatni az üzletet. Ezt olvastam valahol és a logika is ezt diktálja, Te láttad valahol ennek a cáfolatát?
Mindkettőben van amúgy logika szerintem, de előbb várjuk meg a hivatalos állásfoglalást az ügyben.
Mindenesetre baromi nagy szívás lenne, ha így Halilovicot és Ter Stegent is elveszítenénk...Ez nekem is eszembe jutott amúgy.realmadridfan írta:Egyébként tuti közrejátszik ez is, kvázi lehet a Neymar-ügy büntetésének tekinteni
Szerintem ebből csak pénzbüntetés lesz, de maga a hiba (csalás) ténye vitathatatlan ebben és az előző esetben is.
- GT37
Ennyit olvastam csak: According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]Banán írta:Hiába van meg az egyesség, csak az átigazolási időszakban lehet hivatalosíttatni az üzletet. Ezt olvastam valahol és a logika is ezt diktálja, Te láttad valahol ennek a cáfolatát?
Mindkettőben van amúgy logika szerintem, de előbb várjuk meg a hivatalos állásfoglalást az ügyben.
Mindenesetre baromi nagy szívás lenne, ha így Halilovicot és Ter Stegent is elveszítenénk...
Ez nekem is eszembe jutott amúgy.realmadridfan írta:Egyébként tuti közrejátszik ez is, kvázi lehet a Neymar-ügy büntetésének tekinteni
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát én ezt nem így értelmezem, hanem hogy 90 nap van arra, hogy a bejegyeztetést, átigazolási papírokat stb rendbe hozzák és szabályossá tegyék. Ez el van cseszve attól még.Drake írta:90 nap van arra,hogy tisztázzák magukat.Ennyi idő alatt pont le tud mondani Bartomeu Laporta javára,az meg majd intéz valamit.
Persze ettől még fellebbezhetnek... de a 90 nap nem arra vonatkozik, hogy addig kell tisztázni magukat.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
90 nap van arra,hogy tisztázzák magukat.Ennyi idő alatt pont le tud mondani Bartomeu Laporta javára,az meg majd intéz valamit.

Hiába van meg az egyesség, csak az átigazolási időszakban lehet hivatalosíttatni az üzletet. Ezt olvastam valahol és a logika is ezt diktálja, Te láttad valahol ennek a cáfolatát?
- realmadridfan
Ha u-18as játékosokért ennyit kapnak, akkor a Neymar-buliért mennyit kéne kapni? Egyébként tuti közrejátszik ez is, kvázi lehet a Neymar-ügy büntetésének tekinteni, mert kétszer nem fogják eltiltani őket szerintem. De én erősnek érzem ezt a büntetést most így elsőre, úgy, hogy nem sokat tudok róla még.
- GT37
Elvileg azokat az átigazolásokat, amelyek esetében már teljes az egyezség a Barça és a másik klub, valamint a játékos között, nem érinti a tilalom, szóval Halilovic és Ter Stegen jöhet így is, ha minden igaz.
Ha mégsem, akkor gázos a dolog, mert Ter Stegen biztosan eligazol a nyáron, ha nem hozzánk, akkor máshova...
Barcelona are analyzing the transfer ban imposed by FIFA. They are preparing an appeal. Official statement later.
Szóval még közel sem végleges a dolog.
Bármi is legyen, remélem, lemond majd a vezetőség, és kiírják az előrehozott választásokat végre.
szerk.: Ha marad a tilalom, akkor szép lesz a következő szezon a Piqué-Mascherano-Bartra hármassal középen...
Ha mégsem, akkor gázos a dolog, mert Ter Stegen biztosan eligazol a nyáron, ha nem hozzánk, akkor máshova...
Barcelona are analyzing the transfer ban imposed by FIFA. They are preparing an appeal. Official statement later.
Szóval még közel sem végleges a dolog.
Bármi is legyen, remélem, lemond majd a vezetőség, és kiírják az előrehozott választásokat végre.
szerk.: Ha marad a tilalom, akkor szép lesz a következő szezon a Piqué-Mascherano-Bartra hármassal középen...
2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.

"If you don't like your destiny, don't accept it."