a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.

de akkor következő nyáron meg ellövünk 200 milliót, problem?

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:40
a jelenlegi aranylabdás épp itt vanmahitoo(Henke) írta:Perez meg idegösszeomlást kapna, hogy idén se 100 milliós, se aranylabdás játékos nem érkezne a Madridhoz.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:25
mer a barca nem maradna egybe?wZoLee7 írta:azért van különbség, ha most a Real nem is igazolhatna akkor sem történik semmi katasztrófa, egyben marad a csapat és kész
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 2., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 2., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 2., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 2., szerda 21:39
Az is lehet, hogy nem véletlenek ezek az "évközi" igazolások. A FIFA megbünteti őket, de ha ezeket engedi, akkor nem csinált voltaképpen semmit. Még előkerül egy védő igazolás a titkos kalapból és meg is van az igazságos büntetésThiago11 írta:Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.
According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
FIFA sources confirm ter Stegen (& Halilović) deals go ahead. With Deulofeu & Rafinha back from loan, only CB the issue.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. április 2., szerda 21:18
Elvileg ez hivatalos, bár ki tudja már mi a biztos:tubatibi írta:2.2 milka elég poénos ár azért a srácért, úgyhogy tényleg remélni tudom, hogyha valami csoda folytán nem lenne az üzletből semmi, akkor hozzánk csatlakozna a srác. Modric-tól tanulhatna.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 2., szerda 19:38
Övrebövel már csak nem buknak le, csúnya lenne utólag elvenni a kupákat.Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 2., szerda 19:33
Én úgy tudom, hogy ha kizárnak minket akkor szerződéseket se lehet hosszabbítani. Így Pinto off (nem is lenne baj), Valdes meg szintén pá, mert lejár neki.GT37 írta:Olyan nagy dolgokra azért nem kell számítani, ha marad ez az eltiltás.
- kapuban Pinto, Oier, Masip, esetleg Valdést meggyőzzük, hogy maradjon, de csak akkor, ha Ter Stegen átigazolása is kútba esik
'shutterisland írta:ha maradna valdes, és visszahozzuk rafinhát, akkor szerintem is csak a középhátvéd kérdés miatt húzós a kizárás.
oda kellene már nagyon egy ember, főleg, hogy puyol leteszi a lantot.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 19:02
Hát lényegében már csak a Bundabotrány és gyilkosság maradt ki a katalán csapat bűnözői önéletrajzából ...h3x0r írta:Kivancsi voltam hogy a barcasok mit gondolnak az esetrol, ugyhogy atneztem tuloldalra. Mar az elso kommentek kozott olvastam olyat hogy remeli Perez keze van benne a Halilovic biznisz miatt.TéOeM írta:Ezt is biztos,hogy Perez intézte el...![]()
![]()
Egyebkent lassacskan lehull az alarc a Barcelonarol.
Eloszor ott volt Messi adocsalasa, majd a Neymar biznisz, most meg ez. Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. április 2., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 2., szerda 18:50
Kivancsi voltam hogy a barcasok mit gondolnak az esetrol, ugyhogy atneztem tuloldalra. Mar az elso kommentek kozott olvastam olyat hogy remeli Perez keze van benne a Halilovic biznisz miatt.TéOeM írta:Ezt is biztos,hogy Perez intézte el...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 18:38
Valdes szerintem mar január másodikán aláírt egy zsíros szerződést. Legalábbis remelem!'shutterisland írta:ha valóban így lesz, akkor valdest meg kell fűzni, hogy maradjon egy évet, mert szinte kifogástalan volt idén, és pintoval a kezdőben nem is lenne értelme elindulni a sorozatokban.
bartrát bedobni a mélyvízbe, rafinhát pedig visszahozni kölcsönből.
spórolunk egy évet, majd jövőre meg elköltünk 200 millát.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 2., szerda 18:29
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem