Mondasz valamit!ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 9:19
Mondasz valamit!ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 9:18
Kell a pénz Cavani-ra meg Bale-ra ezért beáldozunk mindenkit annak érdekében, hogy ez a kettő itt kössön ki, aztán majd néznek nagyot a vezetők mikor kihullunk a 16között a BL-be,hehe írta:ha modricot eladjuk itt és most kijelentem, hogy örökre végeztem a real madriddal, leszarom onnantól az egészet.
egészen elképesztő, hogy mennyire szánalmas emberek vannak ott a klubvezetésben, kívülről szép meg jó a dolog, de belülről évek óta rothad.
tehetségtelen balfaszok tömkelege amerre nézek.
in yo face“Mourinho nem töltött sok időt a Real Madridnál. Őszintén szólva, túl nagy falat volt Mounak. Ugyanúgy fog a Real Madrid történelmébe bekerülni, mint bármelyik másik edző. Nem hinném, hogy az egyik legjobbként, vagy a legjobbként emlékeznénk majd rá” – nyilatkozta Lorenzo Sanz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 9:10
Egyetértek, erre tavaly még azt is mondtam volna, hogy OK; de most .....Azt jelenti, hogy Khedira marad, a kp. marad, valaki kimegy jobb oldalra DM helyett, meg jön egy csatár, azt csók (Carvajal, Cavani, jobb oldalon vki). Ezeket a lépéseket mondjuk tavaly nyáron kellett volna meghúzni.
Így van; Cristiano megtartása a legfontosabb aztán a többi! Igen ám; csak Cavani viszont egyértelműen a Real Madridot preferálja, így José akár tótágast is állhat jelen esetben! :Đigazolni kell egy csatárt, meg kell tartani Cét, mert ugye még csak nem is hosszabbított, valamint ha már pletykák, akkor Mourinho vinné a Chelseahez Cavanit.
Csak feltételezések láttak eddig napvilágot, amiből egyébként semmi használható nem származott --> felsorolták Carlo eddigi csapatainál használt formációkat, felállásokat és megállapították, hogy azért többféle formációt ismer és alkalmaz, mint José --> ennélfogva bármi lehetséges (képes megtartatni a jelenlegi alaptaktikát, de ugyanakkor továbbfejleszteni, változtatni is azon)!arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 22., szerda 9:09
in yo face“Mourinho nem töltött sok időt a Real Madridnál. Őszintén szólva, túl nagy falat volt Mounak. Ugyanúgy fog a Real Madrid történelmébe bekerülni, mint bármelyik másik edző. Nem hinném, hogy az egyik legjobbként, vagy a legjobbként emlékeznénk majd rá” – nyilatkozta Lorenzo Sanz.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 22., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 9:01
PSG-nél is több felállásban is játszodtak, függően az ellenféltől, a bevethető játékosoktól, stb.accel írta:gondoltam vannak már valami pletykák, hogy milyen irányba szeretne menni ancelotti. de akkor majd kiderül
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 8:55
gondoltam vannak már valami pletykák, hogy milyen irányba szeretne menni ancelotti. de akkor majd kiderülRealista24 írta:Szóval szerinted van hír a felállásról?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 8:53
Még Ancelotti sem biztos, nem hogy a felállás, na meg előbb el kell boltolni Higut, igazolni kell egy csatárt, meg kell tartani Cét, mert ugye még csak nem is hosszabbított, valamint ha már pletykák, akkor Mourinho vinné a Chelseahez Cavanit.arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 8:52
Várjatok már azzal a felállássalaccel írta: arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:50
Őszintén, szerintem Cavani jobb csatár, mint Falcao, komplexebb, védekezik, képes bárhonnan, bármilyen körülmények között helyzetbe juttatni magát, testfelépítése is jobb, mint a kolumbiaié, annyi különbséggel, hogy utóbbi fontosabb meccseket döntött el, de Edison Olaszországban szopatja halálra a védőket, ami azért nem könnyű. Én örülnék neki a Juventusba, de se pénz, se a két klub közötti kapcsolat nem éppen az esélyek növelését segíti elő.madridronie írta:Cavani egyébként Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 22., szerda 8:46
arról nincs vmi hír, hogy milyen felállásban fogjuk nyomatni? mármint, hogy kettő csatárral vagy a cé-cavani-benz trióval?madridronie írta:Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:44
Nem is figyeltemKyller írta:Felhívom a figyelmed a dátumra :ĐTriumvirate98 írta:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9869_n.jpg
Öreg Goal.com, mi lenne nélküle a világgal?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 8:39
Ez meg a fekete lista! Plusz megjegyzésként a fentieken túl Essien, R. Carvalho szerződése lejár, így ők szintén távoznak, míg Coentrao felől több csapat is érdeklődik, de hivatalos megkeresés egyelőre még senkitől nem érkezett így sanszos, hogy marad; ellenben itt is megemlítik, hogy Modric szintén az igazolható emberek között szerepel! (Kaká iránt egyébként az Arsenal érdeklődik.)Objetivo: sacar 100 millones con la venta de Higuaín, Di María, Kaká, Callejón, Adán y Pepe
Péntek óta nagy üzemben folynak a tárgyalások és a következő napokban José Ángel Sánchez a Torino (Pipita), Nápoly (Cavani), Dortmund (Lewandowski) útvonalat készül bejárni! Cavani egyébként Ancelotti személyes kérésére érkezne, az olasz mester személyesen hívta az ügynökét, akivel közölte, hogy az uruguayi csatárra már a jövő évi Real Madridban számít!Turín, Nápoles y Dortmund, paradas
Negociando por Europa
A közelgő elnökválasztásra május 31-ig lehet hivatalos jelöltséget állítani (kemény feltételek); aznap elválik, hogy milyen gyors lesz a procedúra (a Pltaform Blancas pofa megint keménykedik, de ahogy 4 éve szerintem most sem lesz meg neki a szükséges letétje)!El 31 de mayo es el día límite para presentar candidatura
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. május 22., szerda 8:38
Felhívom a figyelmed a dátumra :ĐTriumvirate98 írta:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9869_n.jpg
Öreg Goal.com, mi lenne nélküle a világgal?
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 22., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 22., szerda 7:31
HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 22., szerda 0:40
Poén volt félig-meddig, de egy picit szigorúbb edzőt elnézegetnék itt!Kerlon írta:Már én is aláírnám a Walesit. Amúgy Di Canio gondolom vicc volt. Jöhetnének a jó kis náci rigmusok meg stb...
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 23:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 21., kedd 23:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem