Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 2., szerda 15:44

Dinho távol van ezektől a nevektől. 28-29 évesen már egy senki volt, 
VB,BL,Libertadores copa címek,aranylabda...nem tudom mi kell ahhoz hogy a legjobbak közt legyen.2002-es VB legértékesebb játékosa....szal nem egy Sevcsenko,aki főleg azért kapta az aranylabdát mert "ajunk már egy ukránnak is,ha már annyit beleölnek a fociba..."(nem vitatva persze hogy igen jó játékos volt,de abban az évben /is/ voltak tőle jobbak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. április 2., szerda 15:19

pheco írta:Tényleg kurva nagy zseni a pali, viszont nálam nem jöhet szóba a legjobbak közt egy olyan, aki 2 évig hozta azt a szintet és utána óriási visszaesés és lezüllés.
Ez szerintem is így van, hogyha egy játékost akarunk megítélni, akkor nem lehet kiragadni 2-3 jó évet és kijelenteni, hogy ő a legjobbak között van. Az olyan, mint mikor az aranylabda-szavazók csak pár meccset láttak a szezonban és az alapján ítélkeznek. Nagyon fontos a hosszútávú jó teljesítmény, úgy gondolom, ebben CR és Messi -talán- előtte jár a régi nagyoknak. R9 is tudta volna hozni szerintem, csak szétrúgták a térdét. Dinho távol van ezektől a nevektől. 28-29 évesen már egy senki volt, a '06os vébén alig volt értelmes megmozdulása(pedig élete formájában volt a szezonban), a '10-esre ki se vitte Dunga már ha jól emlékszem. Nézzük meg hol tart CR ennyi idősen. Most attól tekintsünk el, hogy neki nincs VB-címe, arról ő nem igazán tehet.

De hozzáteszem, hogy szerintem se Ronaldo a legjobb, sőt. Akkor lehetne esetleg a legjobb, ha valahogy ötvözné a fiatalkori kreatív, fineszesebb énjét a mostani gólgép Ronival. Plusz néha gondolkodhatna a pályán és ne lője rá 35ről kitámasztás nélkül..ami még nem tetszik, hogy szinte minden meccsen vannak tök egyértelmű szituk, amiket csúnyán elönzőz, valahogy R9-nek nem volt erre szüksége.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 14:38

Mike írta:ebben nagyrészt az is közrejátszik hogy az már a múlt, és az idő bizony megszépíti a dolgokat
biztos vagyok benne hogy 20 év múlva meg majd a mostani mezőnyt sírják vissza a szurkolók
Lehet de a jelen is szépíti ám a dolgokat, dobálják itt Messire a valaha volt legjobb címet, aztán ha karrierje végén nem lesz vb címe szépen kiveszik a kalapból összegyűrik a papírját kitörlik vele és kidobják...De Cé és Messi is ott lesz a legjobbak között emlegetve(megérdemelten)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 2., szerda 14:19

Tényleg kurva nagy zseni a pali, viszont nálam nem jöhet szóba a legjobbak közt egy olyan, aki 2 évig hozta azt a szintet és utána óriási visszaesés és lezüllés. Pelé, Maradona, Puskás stb... 
Hát nemtom,de itt nem arról van szó,hogy valaki milyen hosszan tudta tartani a formáját,hanem hogy tehetségében,tudásában milyen teljesítményt tudott nyújtani.Így igaz ez Ronaldinhora is,a maga idejében,mint fizikálisan,mint mentálisan toppon volt,az meg hogy tudásban a világ legjobbja volt,az nem kérdés.Azokban az időkben.
Maradonara ez ugyan úgy igaz.Neki is kb volt 5 kva jó éve,kezdve a 86-os VB győzelemtől a nápolyi bajnokságot nyert csapattal bezáróan.De ha pályán volt,mikor a csúcson döngetett,az nem kérdés hogy szabályosan azt a faszit szerelni nem lehetett...és ez nem túlzàs.
Az hogy mindketten elbaszták a karrierjüket,az már egy másik lapra tartozik,de hogy ne érdemeljék meg a helyet a legnagyobbak közt,azt nem érzem reálisnak.
Olyat viszont,mint Ronaldo7,olyan győzni akarást,olyan mentalitást,ami ekkora hatékonysággal párosul,még én sem láttam soha.De ennek ellenére a fentieket mégis jobbnak tartom mint futballisták,ugyan is Ronaldo játéka már rég nem olyan szórakoztató,mint amilyen Zidane-é,Maradonae vagy Ronaldinhoe volt....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 2., szerda 13:52

ebben nagyrészt az is közrejátszik hogy az már a múlt, és az idő bizony megszépíti a dolgokat
biztos vagyok benne hogy 20 év múlva meg majd a mostani mezőnyt sírják vissza a szurkolók
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 2., szerda 13:48

Azt megértem, hogy Zizou és Ronaldo miért van említve legjobbként, viszont Dinhot nem. Tényleg kurva nagy zseni a pali, viszont nálam nem jöhet szóba a legjobbak közt egy olyan, aki 2 évig hozta azt a szintet és utána óriási visszaesés és lezüllés. Pelé, Maradona, Puskás stb... neveket meg szerintem nagyon vicces a legjobbnak említeni úgy, hogy sokan nem is látták őket játszani. Persze van pár öreg harcos a fórumon akik láthatták őket(bár inkább csak Maradonát), de amikor egy 20 éves ember elkezd veszekedni, hogy de bizony Puskás volt a legjobb, azokon kiakadok. Amikor Cé 1 éve volt a Realban és haverjaimnak mondtam, hogy szerintem jobb, mint Puskás, kiakadtak és mondták, hogy szóljak majd, ha annyi gólja lesz a Realban, mint Öcsi bácsinak :shifty: Szóval számomra is Ronaldo, Zizou és CR a három legjobb, akiket láttam játszani.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 13:45

hehe írta:továbbra sem értem, miért sikkad el az a dolog, hogy lehet hogy nem is ők olyan überjók és videojáték statjaik sem ezért vannak, hanem talán mert a többi játékos minőségében esett be elképesztő csökkenés. nekem ez a meggyőződésem, régen sokkal de sokkal többet tudtak a játékosok, több ész, kreativitás, finesz volt, ma gépies, betanitott robotok fociznak, számomra egyértelmű.
mi sem egyszerűbb bizonyiték erre, hogy egy spanyol bajnokság milyen szinvonalú lett, egy angol bajnokság milyen szinvonalú lett, és pláne egy olasz bajnokság milyen szánalmas mélységekbe süllyedt.
ahol 2 passzal, egy kényszeritővel ziccerbe lehet kerülni, ott súlyos szakmai és agyi gondok vannak.
az sem véletlen, hogy manapság nem lehet annyira élvezni egy meccset, mint 10-15 évvel korábban.
ebből a mezőnyből emelkedik ki egy messi, aki egy a sok közül lett volna monnyuk 15 évvel ezelőtt, a deporok, valenciák, nagy olasz csapatok korában, és egy céronaldo, aki fizikálisan tökéletes, de csapatjátékban, kombinativ készségben messze elmarad rengeteg nagy játékostól.
Így van, Nézzük csak meg a 90'es ,2000'es évek nagy neveit(csak támadók):
Ronaldo
Ronaldinho
Zidane
Totti
Figo
Rui Costa
Del Piero
Romário
Rivaldo
Henry
Begkamp
Van Nistelrooy
Raúl
Cantona
Schevchenko
Nedved
Shearer
Weah
Vieri
Zola

és már meg is untam a felsorolást de még közel sincs vége, ezek közül a nevek közül emelkedett ki a Zizu-R9-Dinho trió

2006-2014
CR
Messi
Ibra
Kaká
Ribery
Rooney

és kb ennyi szerintem, de biztod hozzá lehet csapni még 1-2 nevet, de ez a top6 sem annyira veretes az ibra-Cé-Messi trión kívül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 2., szerda 13:33

továbbra sem értem, miért sikkad el az a dolog, hogy lehet hogy nem is ők olyan überjók és videojáték statjaik sem ezért vannak, hanem talán mert a többi játékos minőségében esett be elképesztő csökkenés. nekem ez a meggyőződésem, régen sokkal de sokkal többet tudtak a játékosok, több ész, kreativitás, finesz volt, ma gépies, betanitott robotok fociznak, számomra egyértelmű.
mi sem egyszerűbb bizonyiték erre, hogy egy spanyol bajnokság milyen szinvonalú lett, egy angol bajnokság milyen szinvonalú lett, és pláne egy olasz bajnokság milyen szánalmas mélységekbe süllyedt.
ahol 2 passzal, egy kényszeritővel ziccerbe lehet kerülni, ott súlyos szakmai és agyi gondok vannak.
az sem véletlen, hogy manapság nem lehet annyira élvezni egy meccset, mint 10-15 évvel korábban.
ebből a mezőnyből emelkedik ki egy messi, aki egy a sok közül lett volna monnyuk 15 évvel ezelőtt, a deporok, valenciák, nagy olasz csapatok korában, és egy céronaldo, aki fizikálisan tökéletes, de csapatjátékban, kombinativ készségben messze elmarad rengeteg nagy játékostól.
Kép
Kép
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 13:16

kiki. írta:De miért? Még náluk is jobban kiemelkedtek a csapatukból? Több meccset döntöttek el egyedül? Milyen képességeik voltak jobbak?

Vagy csak a régi szép idők megszépítenek mindent?
Ez nem a FIFA...vagy neked van egy listád ,hogy kinek melyik skillje a jobb és a végén kijön egy szumma és az a valaha volt legjobb? Ez nem így működik, Dinho Zidane és R9 is technikailag abszolút felül múlták a CR-éket,játék inteligenciában össze sem hasonlíthatóak, Zidane 2szer vezette vb döntőbe és egy szer eb döntőbe a francia válogatottat szinte egyedül.Dinho egy UEFA kupás barcából csinált bl győztest szinte egyedül, Ronaldo meg VB győzelemre vezette brazíliát 8 góllal...
Messi hol lenne Xavi és Iniesta nélkül? Mert szerintem most te igazából Messiről beszélsz...
Ügyes logika megnevezed a 2 valaha volt legjobbat, Messi-CR, a többség véleménye ,hogy Messi jobb így okosan meg is nyerted Messinek a valaha volt legjobb címet...Mind1 fölösleges vita, skillekben statisztikában nézed a focit, én meg a sportágat magát nézem, és ott közel sem adott annyit Cé és Messi mint az említett 3 név.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 2., szerda 13:15

kiki. írta:Ők ketten Messivel nem most, hanem a valaha volt legjobb focisták.
Oh boy... :lol:
kiki. írta:Több meccset döntöttek el egyedül?
Tudom,hogy a világbajnokság nem szint :mrgreen: ne csak a mennyiséget nézd,hidd el számít a minőség is. Unalmas óráidban nézd vissza a '98as vb francia meccseit,vagy elég a döntőt..vagy nézd vissza a 2002es vb brazil meccseit..ott nem elég a döntő,azokat látni kell!! :)
Vagy a 2006os Brazil-Francia meccsen a God módban játszó Zidane-t (Az egész vbn)

Ki az a Maradona? Mit számít az,hogy '86ban gyakorlatilag egyedül vitte hazája csapatát a világbajnoki címig? :roll:
Pelé? Csak 3x nyert világbajnokságot..és? :roll:

Jó ég, meddig lehetne sorolni...
Nem beszélve arról,hogy ebben a szezonban még csak nem is ők a legjobbak :lol:
hehe írta:menj már

tehát ha beállsz a 3-as bmw-vel versenyezni a fiat puntok közé, akkor a bmw a valaha volt legjobb autó.

régen meg ferrarik, porschék versenyeztek egymással.
Ezt tökételetes hasonlat :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikelemen5 2014. április 2., szerda 13:19-kor.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 2., szerda 13:06

dzsi91 írta:
kiki. írta: Tudtam amúgy hogy leveri a biztosítékot, de én megvagyok róla győzödve. Én 20 éves vagyok, 2004 óta vagyok Barcás. Akkor ugye Ronaldinho volt a sztár. Azt gondoltam nem látok nála jobb játékost. De ha reálisan nézem. 2 igazán jó éve volt csak, 2004-5-ös szezon és a 2005-6-os. Messiék már 5-6 éve jelentik a különbséget egy-egy meccsen. Anno emlékszem Ronaldinho meglőtte élete első mesterhármasát az Udinese ellen mekkora címlapsztori volt, Ronaldoéknak havonta van 1-2 mesterhármasuk. Mind egyényi, mind csapatjáték és taktikai szinten sokkal de sokkal jobbak és jobban kiemelkednek, mint a régi nagyok.
Én 22 éves vagyok, 2000 óta nézek focit, és a Fenomén és Zizu is nagyobb focista volt Messinél és Ronaldo-nál, Maradoná-t Pelét és a többieket nem is említem mert nem láttam őket focizni így a véleményem szart sem érne...

Ha úgy akarjuk fogalmazni,hogy ki a valaha volt 2 leg gólerősebb focista akkor igen, Cé és Messi.De a legjobb focista cím az teljesen más, abban Dinho, Zidane és R9 is utcákat ver a két gólgyárosra.
én is hasonlóan gondolom. a legjobb focista nálam az, akinek leginkább élvezet nézni a játékát és ezzel együtt a csapat hasznára is válik. a 2005-6-os Ronaldinho magasan az élen jár nálam az utóbbi 10-12 évet nézve.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 2., szerda 13:04

De miért? Még náluk is jobban kiemelkedtek a csapatukból? Több meccset döntöttek el egyedül? Milyen képességeik voltak jobbak?

Vagy csak a régi szép idők megszépítenek mindent?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 2., szerda 13:01

kiki. írta: Tudtam amúgy hogy leveri a biztosítékot, de én megvagyok róla győzödve. Én 20 éves vagyok, 2004 óta vagyok Barcás. Akkor ugye Ronaldinho volt a sztár. Azt gondoltam nem látok nála jobb játékost. De ha reálisan nézem. 2 igazán jó éve volt csak, 2004-5-ös szezon és a 2005-6-os. Messiék már 5-6 éve jelentik a különbséget egy-egy meccsen. Anno emlékszem Ronaldinho meglőtte élete első mesterhármasát az Udinese ellen mekkora címlapsztori volt, Ronaldoéknak havonta van 1-2 mesterhármasuk. Mind egyényi, mind csapatjáték és taktikai szinten sokkal de sokkal jobbak és jobban kiemelkednek, mint a régi nagyok.
Én 22 éves vagyok, 2000 óta nézek focit, és a Fenomén és Zizu is nagyobb focista volt Messinél és Ronaldo-nál, Maradoná-t Pelét és a többieket nem is említem mert nem láttam őket focizni így a véleményem szart sem érne...

Ha úgy akarjuk fogalmazni,hogy ki a valaha volt 2 leg gólerősebb focista akkor igen, Cé és Messi.De a legjobb focista cím az teljesen más, abban Dinho, Zidane és R9 is utcákat ver a két gólgyárosra.

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 2., szerda 12:55

Dupla D írta:
kiki. írta: Ők ketten Messivel nem most, hanem a valaha volt legjobb focisták.
ajha. ez az a mondat, amit nem szabadott volna leírnod. :mrgreen: :lol:
nem értek vele egyet, de nem kezdek el vele vitatkozni, mert mindjárt jönnek mások, akik sokkal több játékost láttak futballozni, mint én. :D
Tudtam amúgy hogy leveri a biztosítékot, de én megvagyok róla győzödve. Én 20 éves vagyok, 2004 óta vagyok Barcás. Akkor ugye Ronaldinho volt a sztár. Azt gondoltam nem látok nála jobb játékost. De ha reálisan nézem. 2 igazán jó éve volt csak, 2004-5-ös szezon és a 2005-6-os. Messiék már 5-6 éve jelentik a különbséget egy-egy meccsen. Anno emlékszem Ronaldinho meglőtte élete első mesterhármasát az Udinese ellen mekkora címlapsztori volt, Ronaldoéknak havonta van 1-2 mesterhármasuk. Mind egyényi, mind csapatjáték és taktikai szinten sokkal de sokkal jobbak és jobban kiemelkednek, mint a régi nagyok.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 2., szerda 12:46

menj már :lol:

tehát ha beállsz a 3-as bmw-vel versenyezni a fiat puntok közé, akkor a bmw a valaha volt legjobb autó.

régen meg ferrarik, porschék versenyeztek egymással.

remélem érzed mit akarok mondani.
Kép
Kép
Kép

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 2., szerda 12:45

kiki. írta: Ők ketten Messivel nem most, hanem a valaha volt legjobb focisták.
ajha. ez az a mondat, amit nem szabadott volna leírnod. :mrgreen: :lol:
nem értek vele egyet, de nem kezdek el vele vitatkozni, mert mindjárt jönnek mások, akik sokkal több játékost láttak futballozni, mint én. :D

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 2., szerda 12:39

Azért nálatok is van egy-két jómadár, hogy ezt az embert cseszegeti. Ennek a srácnak több gólja van a Madridban, mint meccse ezt valaki feltudja fogni? Volt valaha bárkinek ilyen statja? Raúl, Maradona, a brazil Ronaldo, Inzaghi de akármelyik legendát mondhatnám meg se közelíti Cristianot. És akkor a gólpasszokról meg az egyéb képességekröl nem beszéltem

Ők ketten Messivel nem most, hanem a valaha volt legjobb focisták.

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 31., hétfő 23:46

Az, hogy mostanában nem játszik úgy, mint ősszel, az szerintem nem feltétlen az ő hibája. írta valaki korábban, hogy nem tetszik neki, hogy Cé túl szabadon játszik, és folyamatosan fent van. Én pedig pont azt írtam le már többször január óta, hogy a felállás áldozata lett. Lényegében ő van feláldozva azért, hogy masszívabb legyen a középpálya és kevesebb gólt kapjunk. Nem hülye ő annyira, hogy folyamatosan csak kiugratásokra meg beadásokra érkezzen. Az a helyzet, hogy DM nem véletlenül játszik bal oldalon a középpályán. Ancelottiék kitaláltak egy felállást személyre szabott szerepkörökkel. Támadásnál az argentín húzódik ki a bal szélre, Ronaldo meg megy középre Karim mellé, így Ángel be tudja adogatni a labdákat esetenként három fejre, ha Bale is behúzódik melléjük. Emiatt a balhátvédeinknek is kevesebb szerep jut.

A második oldalon meg pont ennek az ellentéte van. Bale kb. megkapta Ronaldo tavalyi szerepkörét. Mivel Modric keresztbe és előre mozog a pályán, ezért Balenek marad a jobb oldal. Bale ráadásul remekül ad be, és távolról is jól lő. Ezenfelül még védekezik is. Nagyjából ennyivel különbözik a tavalyi Cé és a mostani Bale szerepkör azon kívül, hogy ellentétes oldalon játszanak. Mivel Modric kevésbé segíti a jobb oldalt, ezért Carvajalnak több a helye, és többet is kell feljönni a támadásokkal.

Védekezésben annyiban változik az egész, hogy Ronaldo visszahúzódik bal oldalra, Di Maria balközépre, Modric pedig jobbközépre. A védekezésünk így sokkal komplettebb, mint ősszel. Többek között ezért is kaptunk kevesebb gólt. Ronaldo viszont áldozatul esett a taktikának, amit már régen fel kellett volna fedeznie az olasznak. Kell a terület, ahol fel bír gyorsulni, ahol ki tudja cselezni a védőt. Matt nem véletlenül hangoztatta sokszor, hogy Cé játékban harmatos. (Más kérdés, hogy szerintem ősszel még nem volt az szerintem.) Ebben teljesen igaza van, de ennek megvannak az okai. Ráadásul én az ívelgetésektől agyfaszt kapok, ezért sem tetszik, amit látok DM-Ronaldo esetében. Észre kell venni mihamarabb a padon, hogy Ronaldo nem csatár, hanem szélső. Amíg ez nincs meg, addig nem fogjuk azt a Céer látni, aki ősszel meccsenként kettőt vágott.

Az önzőségéről meg annyit, hogy Morata annyi helyzetet elbaszott az utóbbi meccseken, hogy nem volt nagy meglepetés, hogy nem passzolta le neki a labdát. Biztos vagyok benne, hogy Benzemának vagy Bale-nek leadta volna. Ettől még nagyon gusztustalan volt, és remélem kicsit fejben is helyrerakja magát, ha sikert akar csapatszinten is.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 31., hétfő 22:43

Sierra írta:
nmate írta:Ha jövőre ki lesznek javítva ezek a hibák
Évek óta ezekről beszélünk, és szinte soha nem történik semmi. :) Én kicsit unom már.

Mivel mindig más az edző és az eddigi 2 normálisból egynek nem sikerült (José), a másik meg a csőcselék vezetőség miatt el lett hajtva (Capello). Gondolkozz előbb mi volt eddig a helyzet, messze most a legderűsebb.

Ja és hozzátenném, nem azt írtam, hogy ki lesz javítva, ott van az a HA. Meg, hogy mit kéne tenni. Szóval ne már, hogy itt is elkezdjük a kesergést, mert kurva felesleges.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 31., hétfő 22:01

nmate írta:Ha jövőre ki lesznek javítva ezek a hibák
Évek óta ezekről beszélünk, és szinte soha nem történik semmi. :) Én kicsit unom már.

Vissza: