Cristiano ma két rekordot is megdönthet.
Amennyiben szerez legalább 1 gólt ő lesz az a játékos, aki a legtöbb egymás utáni meccsen (11) gólt tudott szerezni. Jelenleg Messivel állnak fej-fej mellett 10 meccsel.
Ha két gólt szerezne, akkor ő lenne az a játékos, aki a legtöbb gólt lőtte a BL-ben 1 idény alatt.
HALA MADRID! HALA CRISTIANO!
Fasza, akkor ma még jobban rá fog görcsölni az első gólra, és ha nem szerzi meg hamar, akkor még jobban odavágja a saját, és ezzel a csapat teljesítményét is. Annyira mérges vagyok rá emiatt. Ez a görcsössége akadályozza meg, hogy hatalmas magaslatokba emelkedjen. Persze a ennek a vonzata a hatalmas akarás is, de az nem ad annyi pluszt, mint amennyiben gátol. Rendre elönzőzi, rendre elbukik rajta a támadás, rendre rábassza 40ről. Nagyon nem tetszik ez. A gól utáni teljesítménye a legtöbbször pedig ég és föld, tudna akkora labdákat adni, hogy az ember csak les (Barca ellen is ezt figyeltem meg, belőtte a gólját, utána hatalmas passzt adott Benzemának egyből, az addig eszébe sem jutott. Sajnos az ottani fellángolása 5 percig sem tartott, leginkább a piros miatt.)
Az eddigi témához: a fentiek azok, ami miatt nem tudom a legnagyobbak közé sorolni, pedig magasan ott lehetne, és ott is lenne a helye.
Nagyon régóta bökte ez a csőröm. Cáfoljon rám minél többször!
HALA MADRID! HALA CRISTIANO!